- 15 Eylül 2019
- 196
- 122
- 18
- Konu Sahibi Unpretendingg
-
Özendirir şekilde söyleme tarzı ve kızı savunucu davranması zoruma gitti yoksa illa özel yaptırsın diye bir beklentim olmadı. Kızı Kıskanmak değil tavrı hoşuma gitmedi yorumunuz için teşekkürlererkek olsam ve normal bir kız arkadasımın yuzuğünden bahsederken nişanlım bari özendirmeseydin dese asıl ben sogurum ..
ne kadar deger veriyorsunuz sacma sapan seylere ben bana pırlanta bile alınsın istemem sahsen , bosa masraf .. bence* kızdan rahatsız olmanızın tek nedeni kıskanclığınız .
kız arkadası , neden savunmasın ?Özendirir şekilde söyleme tarzı ve kızı savunucu davranması zoruma gitti yoksa illa özel yaptırsın diye bir beklentim olmadı. Kızı Kıskanmak değil tavrı hoşuma gitmedi yorumunuz için teşekkürler
Konuyu kısaltmaya çalıştım gereksiz uzatmak istemedim fakat yine uzun ve dediğiniz gibi kopuk olmuş. Yorumunuz için teşekkür ederim.Cümleleriniz bazı yerlerde yarım kalmış, konuyu okumak çok zor oldu.
Keşke isteme öncesi hoslanmadiginiz insanlarla zorla bir araya gelmeseydiniz, küçük meseleler gereksiz yere tartısmaya dönmüş. Bence çok ciddi gerginlik nedeni yok aslında ama işler ciddiye biniyor diye ister istemez gerildiniz, heyecnlandınız herhalde.
Erkek arkadaşımın kız arkadaşının eşini bana yakıştırır tarzda Beğendin demesi soğuttu teşekkür ederim yorumunuz içinKızı kıskandınız ve aynı şeyleri nişanlınızın size veremeyecek olması sizi ondan soğuttu böyle anlaşılıyor
Doğru evlilik yolunda ilerleyeceği insanın fikirlerinden çok kız arkadaşının abartılmış fikirlerini savunması gerekirkız arkadası , neden savunmasın ?
insan biriyle evlenecek diye tüm dünyası ondan olusmuyor . kim haklı ise o savunulur , insanlardan ya ben ya o tercihleri yapmasını istemeniz çok yorucu benceDoğru evlilik yolunda ilerleyeceği insanın fikirlerinden çok kız arkadaşının abartılmış fikirlerini savunması gerekir
Öyle deme kız hele beştaş olacak şahane duruyorerkek olsam ve normal bir kız arkadasımın yuzuğünden bahsederken nişanlım bari özendirmeseydin dese asıl ben sogurum ..
ne kadar deger veriyorsunuz sacma sapan seylere ben bana pırlanta bile alınsın istemem sahsen , bosa masraf .. bence* kızdan rahatsız olmanızın tek nedeni kıskanclığınız .
Benim boğa onun kovaSizin ve erkek arkadasinizin burcu ne ?
Benim soğuma nedenimi gerçekten kimse anlamadı sanırım erkek arkadaşımın kız arkadaşının eşi için yani beni bi erkekle yakıştırması zoruma gitti olay buYahu kızlar bi kendinize gelin nedir bu prenses havaları
Ben haz etmem ben soğudum ben şöyle ben böyle
Ben merkezli hayat
İnanın dünyada sizden başkaları da var amam iyi ama kötü
Elinizde ne varsa yetinin bi
he heÖyle deme kız hele beştaş olacak şahane duruyor
Gerçekten herkes rezidansa maddiyata takmış konunun ana teması onun kocasıyla beni yakıştırması ve bunu yapan kişinin erkek arkadaşım olmasıKız rezidansta oturuyor ve lüks yaşıyor diye gıcık kapmışsın sanırım
Aynı düzeyde yaşamıcağın için de sevgiline giden rezisdanslarda kireçlenme olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?