İsteme öncesi yaşananlar

insan biriyle evlenecek diye tüm dünyası ondan olusmuyor . kim haklı ise o savunulur , insanlardan ya ben ya o tercihleri yapmasını istemeniz çok yorucu bence
Kız burada sahip olduğu şeyleri sormadan altını çizerek arkadaşım sen bi yola giriyosun bende bu aşamalardan geçtim demesi yerine kendi sahip olduklarını söylemesiyse gerçekten haklısınız

Ben sizinle aynı fikirde değilim. Bir kere konu sahibi kızdan hoşlanmıyor. Sebebi ne olursa olsun. Evlilik teklifi edecek onun yanını mı bulmuş? Kayalıkta, soğukta, onunla. Sırf etmedin demesin diye yapılmış bu. Ayrıca evine gitmek istemediği halde zorlamış. Babada ailede bir sıkıntı gördü herhalde ki isteme olmasın demiş. Tavsiyem, anne babanınızı dinleyin. Bu konularda asla yanılmıyorlar.

Erkek arkadasinizin soyledigi cumle hos olmamis kiskanclikdan sacmalamis ama sizinde oncesinde yuzuk meselesinde ozendirme demeniz olmamis iyi bir konusma yapmaniz lazim sorunlarinizi halletmeden de baska bir adim atmayin evlilik anlaminda
Yorumunuz için gerçekten çok teşekkür ederim, Allah razı olsun

Gerçekten herkes rezidansa maddiyata takmış konunun ana teması onun kocasıyla beni yakıştırması ve bunu yapan kişinin erkek arkadaşım olması
Sen kızın kocasının maddiyatını dile getirince o da sana sinirlenip öyle demiş
Bence ilişkiniz maddi sıkıntılar durumunda çöker
Çünkü sen sevgilin kızın yüzüğü özel yapım dediğinde ben yapamıyorum param yok dediğinde olsun pırlanta gibi kalbin var bana o lazım ömürlük diyebilirdin
Çünkü yüzükmüş teklifmiş gelip geçici şeyler sevgi baki

Ben sizinle aynı fikirde değilim. Bir kere konu sahibi kızdan hoşlanmıyor. Sebebi ne olursa olsun. Evlilik teklifi edecek onun yanını mı bulmuş? Kayalıkta, soğukta, onunla. Sırf etmedin demesin diye yapılmış bu. Ayrıca evine gitmek istemediği halde zorlamış. Babada ailede bir sıkıntı gördü herhalde ki isteme olmasın demiş. Tavsiyem, anne babanınızı dinleyin. Bu konularda asla yanılmıyorlar.
Yorumunuz için teşekkür ederim Allah razı olsun sonunda beni anlayan birileri çıktı 🤲

altın alyans , eksik yazmısım :KK43:
Olsun canım alyans n düzü sadesi makbuldür şuan böyle gerginlikler yaşıyorsanız bol bol düşün para da çok önemli nezaket de kendini değerli hissettiğim kadar yanında kal insanların senden kıymetlisi yok !

Sen kızın kocasının maddiyatını dile getirince o da sana sinirlenip öyle demiş
Bence ilişkiniz maddi sıkıntılar durumunda çöker
Çünkü sen sevgilin kızın yüzüğü özel yapım dediğinde ben yapamıyorum param yok dediğinde olsun pırlanta gibi kalbin var bana o lazım ömürlük diyebilirdin
Çünkü yüzükmüş teklifmiş gelip geçici şeyler sevgi baki
Keşke bana kaba saba davranıp gerginliğinin arkasına sığınmasaydı zaten maddiyat gelip geçici düzelir bozulur bir insanla zengin diye evlenirseniz ki böyle birşey mide bulandırıcı dediğiniz gibi iflas ettiğinde tutunacak birşey kalmaz benim teşekkür ederim yorumunuz için

Erkek arkadaşınızın söylediği çok çok ayıp haklısınız. Ama kız arkadaşı daha bir ay olmuş evleneli ve evine olan hevesini sizinle paylaşması bana çok kötü gelmedi. Yani tabi tarzı tavrı siz daha iyi bilirsiniz ama birşey yok bunda bence. Sizin de yüzük için bari özendirmeseydin demeniz hoş olmamış.

Erkek arkadaşınızın söylediği çok çok ayıp haklısınız. Ama kız arkadaşı daha bir ay olmuş evleneli ve evine olan hevesini sizinle paylaşması bana çok kötü gelmedi. Yani tabi tarzı tavrı siz daha iyi bilirsiniz ama birşey yok bunda bence. Sizin de yüzük için bari özendirmeseydin demeniz hoş olmamış.
Haklısınız belki gerginlikten anlamamış olabilirim, özendirir bi tavırla söyledi halbuki ben sormadım bile yorumunuz için teşekkür ederim

Haklısınız belki gerginlikten anlamamış olabilirim, özendirir bi tavırla söyledi halbuki ben sormadım bile yorumunuz için teşekkür ederim
Tepkinizi ölçmek için için olabilir. Ama öncesinde metroda kaba davranması, istemediğiniz halde görüştürmesi falanda olduğu için genel olarak erkek arkadaşınızı haksız buldum. Evlilik çok önemli ve içinize sindiremediğiniz hiçbirşeyin içine girmeyin.

Tepkinizi ölçmek için için olabilir. Ama öncesinde metroda kaba davranması, istemediğiniz halde görüştürmesi falanda olduğu için genel olarak erkek arkadaşınızı haksız buldum. Evlilik çok önemli ve içinize sindiremediğiniz hiçbirşeyin içine girmeyin.
Yorumunuz için teşekkür ederim Allah razı olsun 🤲

neden hoslanmadiginiz birinin yaninda evlilik teklifi ediyor ki? ben bu kisma cok takildim. diger soyledikleri kizginlikla agizdan cikmis sozler diyelim ki -soylenmemesi gerekir tabi- hoslanmadiginizi bile bile en özel aninizda o kisinin olmasi gererdi beni de. gerginligin temeli bu gordugum kadari ile. mesela siz evlendiginizde sirf arkadasi diye gorusmek zorunda mi kalacaksiniz?

Back
X