İsteme öncesi yaşananlar

Herkesin bi prensibi sınırları vardır o çizgileri çıldırsanızda aşmazsınız kendinize olan saygınızdn dolayğ. üye değilkende buradaki yorumlarınızı okuyodum çok objektif ve güzel yorumlarınız var belki görmediklerimi görüyosunuzdur yada kendimi yanlış ifade etmişimdir yazarken teşekkürler
Teşekkür ederim yorumunuz için.size de mutluluklar. Umarım doğru kararlar verebilirsiniz.

Defalarca hoslanmadiginizi demenize ve gitmek istemediğinizi belirtmenize rağmen oraya gitmek için sizi zorlaması,

sadece size özel ya da sadece sevdiklerinizin olması gereken bir yerde hiç sevmediğiniz birinin olması ve bu konuda ısrar etmesi hiç hoş değil.

Arkadaşının konuşmalarını acmanizda yersiz olmuş. Orada konuştunuz ve bitti, analiz etmeye değmeyen bir konuyu kalkıp yeniden açıyorsunuz.

Dolayısıyla hoş olmayan konular ortaya çıkmış.

Neden el yapımı bir yüzüğe ozeniyorsunuz ki ? Sevdiğiniz yanınızda , yol almışsınız epey yüzük sorun olmamali

Yüzüğün sorun edileceği bir evlilik yapacaksınız ya da. Maddiyati seçmek kötü değil.

Arkadaşınızın dediği işe kıskançlıktan dolayı saçmalama. Üstünde durulacak bir şey değil bana göre.

Bana göre daha önemli konu istemediğim yerde olmam için beni zorlaması. Bu hakkı hiçe saymaktır,

"bana döndü onun yüzüğünüde özel yaptırmış eşi dedi benim param olmadığı için yaptıramıyorum öyle şeyler dedi bende bari bunu bu şekilde söyleyip özendirmeye çalışmasaydın bundan haberim yoktu dedim"

erkek olsam ve bu lafı duysam o dakika böyle bir kızı terkederdim.

Sevmediğin kişinin hem evlilik teklifinde hem sonrasında yanında olması seni germiş bu gerginlik erkek arkadaşına ve aranızdaki dialoglara yansımış, sen yüzük konusunda patavatsızlık etmişsin, o ise kızın eşi konusunda. Ama sevmediğini bilmesine rağmen tüm bu süreçlere kızı dahil etmesi gerçekten düşüncesizlik. İlişkinizi gözden geçirmenizde fayda var

Merhaba arkadaşlar isteme olayının konusunu ikidir açıyorum kusura bakmayın, bu arada istemem bugün oldu fakat dün erkek arkadaşımla yaşadığım olay/ olaylardan dolayı gerçekten hiç hevesim kalmadı. Dün hem eksiklerimi tamamlamak için hemde isteme öncesi vakit geçirmek için Ankara'dan istanbul'a geldi. Birlikte onun üniversiteden arkadaşı ve benim hiç sevmediğim ona defalarca kızdan hazetmediğimi söylediğim ve kahvaltıya gitmek istemediğim halde onlara kahvaltıya gidicez dedi bende tamam dedim. Bu arada kızdan hazetmeme sebebim herkesin bi negatif yönde enerjisi vardır yada enerji birbirini tutmaz soğuk, kendini beğenmiş ve erkek arkadaşımla ayrıldığımız zamanımızda bize yardımcı olmayan bir kız olması. Neyse metrodayız döndüm erkek arkadaşıma ünalanda inmicekmiyiz diye farkında olmadan iki üç kez sormuşum ve bana ses tonunu yükselterek kaba bi şekilde bilmiyorum neden inip inmiyeceğimizi kadıköyde bizi bekliyorlar dedi. Kırıldım böyle bu tarz tepki vermezdi normalde sonra indik yürüyoruz yürüyoruz yol bitmiyo hava soğuk sonra bir baktım uzaktan o sevmediğimi defalarca söylediğim kız ve eşi inciburnu feneri diye bir yer var ve o havada kayalıkların orada ki Allah muhafaza bi ayağın kaysa gitti bi kalp çizilmiş ve basit bi evlilik teklifi yaptı. Yanlış anlamayın beğenmemek değil ama bu özel anımda sevmediğimi söylediğim insanın olması beni çok çok gerdi. Sonra kızın evine gittik orada kızın tavrı stresimi gerginligimi gördüğü halde ben artık çok rahatım kızda yaklaşık bir ay önce evlendi, güzel bi rezidansta oturuyo sürekli bana ben çok rahatim atlattım o aşamaları yatak odamı özel yaptırdğm şunu bunu özel yaptırdım zaten ev alıcaz o yüzden şimdilik bu kadar eşya tarzında sıkıcı muhabbetiylekahvaltiyı yapar yapmaz hemen müsade istedim çıktık. Avm'ye gittik erkek arkadaşımla ben kız için sürekli onu özel yaptım bunu özel yaptrdım tarzında konuşmaları beni çok bunalttı dedim. bana döndü onun yüzüğünüde özel yaptırmış eşi dedi benim param olmadığı için yaptıramıyorum öyle şeyler dedi bende bari bunu bu şekilde söyleyip özendirmeye çalışmasaydın bundan haberim yoktu dedim sonra demek bu maddiyat mesleğe dayalı değil aileden gelen bi zenginliği vardır. Erkek arkadaşımın daha sağlam bi işi olduğu halde maddi durumu ailesininde kendisinin de iyi değil bunu hiç yadırgamadım daha sonra eşi ona göre daha mütevazi ve iyi biri dedim diye erkek arkadaşımın bana dedigi kelime Sen onun eşini çok beğendin herhalde lafını duyunca kendimi küçük düşürülmüş ve çok kötü hissettim artık istemiyorum yarın gelmeyin dememe rağmen peşimden geldi ağladı çok gergindim ağzımdan çıktı özür dilerim dedi ama benim içime bu kelimesi dert oldu bi insan nasıl evlilik yolunda ilerlediği insana böyle kelime edebilir gerginlik olsa bile söylenmeyecek kelimeler var bugün ailesiyle geldiler fakat babam bu bi tanışma isteme olarak olmasın bi birbirimizi tanıyalım konuşalğm düşünelim sonra bir adım atılır dedi ama benim içim hiç rahat değil nolursunuz bu konu hakkında yardımcı olun
Ya pardon ama hazetmediğiniz biriyle ne diye vakit geçiriyorsunuz ki onu anlamıyorum.Hayatınızdaki insan bu duruma saygı duyup sizi yanyana getirmemeli olması gereken budur.Eşimin sadece bir kardeşi var ondan küçük kız ve gram hazetmem ve oda beni zorlamaz görüş diye daha geçende annesigile gidecekken orada olduğunu söyledi ve gitmedim.Akraba değil kardeş değil ne alaka yani çok saçma durum...

Hadi pırlanta falan bunlari geçtim maddiyat sonuçta benim anlamadiğım evlenmeyi düşündüğü kiza (sana) onun eşini cok begendin sanırim demesi..bu hiç hoş degil gergin olabilir sinirlenmiş olabilir ne olursa olsun evlenmeyi düsündüğü bir kiza bunu diyemez nedir yani bu

Defalarca hoslanmadiginizi demenize ve gitmek istemediğinizi belirtmenize rağmen oraya gitmek için sizi zorlaması,

sadece size özel ya da sadece sevdiklerinizin olması gereken bir yerde hiç sevmediğiniz birinin olması ve bu konuda ısrar etmesi hiç hoş değil.

Arkadaşının konuşmalarını acmanizda yersiz olmuş. Orada konuştunuz ve bitti, analiz etmeye değmeyen bir konuyu kalkıp yeniden açıyorsunuz.

Neden el yapımı bir yüzüğe ozeniyorsunuz ki ? Sevdiğiniz yanınızda , yol almışsınız epey yüzük sorun olmamali

Yüzüğün sorun edileceği bir evlilik yapacaksınız ya da. Maddiyati seçmek kötü değil.

Arkadaşınızın dediği işe kıskançlıktan dolayı saçmalama. Üstünde durulacak bir şey değil bana göre.

Bana göre daha önemli konu istemediğim yerde olmam için beni zorlaması. Bu hakkı hiçe saymaktır,

Kesinlikle katılıyorum. Erkek arkadaşınız sizin bütün arkadaşlarınızla hoş vakit geçirebiliyor mu? Kızdan hoşlanmamanız için illa kötü biri olmasına gerek yok. Belki çok iyi biridir de. Anlattıklarında da problem yok bence. Sadece siz orada olmak istemediğimiz için size batmış diye düşünüyorum. Benim de eşimin bazı arkadaşlarının eşleriyle yıldızım barışmadı. Kötü insanlar mı? Asla değil. Ama farklı telden çalıyoruz. orlasak da sohbet edemiyoruz. Bu ikimizin de suću değil. Bazılarını da çok sevdim mesela. Arkadaş olduk. Onlarla bor arada olmaktan müthiş zevk alıyorum. Demem o ki erkek arkadaşınıza sizi bir araya getirmek için uğraşmamasını söyleyin bence. Ama kızı kötûleyerek değil.

Canım boyle insanlar var. Surekli şunu özel yaptim bunu söyle yaptim nisanligim böyleydi,düğünüm muazzamdi. Gelin mevlidim efsaneydi :KK53:gibi gibi
Hayir kizla bir samimiyetin de yok ne diye anlatiyor bu kadar. Sorduk mu yani :KK53:kimisi boyle egosunu tatmin ediyor.
Nişanlın kötü bise dememis aslinda ama sen neden bari ozendirmeseydin dedin ki?
Bu arada bu evlilik teklifi niye böyle yapildi. Basbasa olmaniz gerekmez miydi?
Ben evliyim .
Internette goruyorum hani,damat gelinin arkadaslarinin hepsini toplayip supriiz seklinde suslu puslu evlenme teklifi ediyor,biz yabani bir ciftiz cevremiz yok o kadar o yuzden başbaşa olmuştu :KK53:ama seninki bu isi becerememis. Simdi o kiz ve kocasi ne alaka???
Evlilik teklifinden sonra onlarin evine gitmek ne alaka?
Ay ben olsam sinir olurdum bende

Sen babani dinle,ileri görüşlü biri gibi. O aileyi iyice ölç tart
Tabi önce sevgilini ölç tart bakalim. Para onemli degil. Yani önemli ama sonucta yuzugun altinin eşyan hepsi olcak tabiki ama tavırlar,sözler cok önemli
Ne demekmis cok begendin herhalde. Art niyetli bir cümle.
Ben herhangi bir erkek,ve ya herhangi bir kadindan bahsederken, cok yakışıklı bir cocuk ama,cok guzel bir kız ama derim mesela. Esim hiçbişe demez.
Neyseki bu konularda art niyetli degilimdir,degilizdir. Senin sevgilin baya bir saçmalamış yani. Bunun adı kıskançlık degil. Art niyet.

Bence babaniz akıllı adammış isteme değil de tanışma olsun demesi çok iyi. Erkek arkadaşınıza sinir oldum arkadaşını sevmediğinizi o kadar belirtmenize rağmen umursamamıs Çok saygısız bence. Arkadaşıyla başka zamanda gorusebilirdi çok mu önemli yanı.

Sevgilin ve kız arkadaşı tam olarak ne kadar uzun zamandır arkadaşlar? Sanki kızın eşini kıskanan bir tutum içinde davranmış sevgilin...ama kiskanmasinin nedenleri arasında sen yoksun da kızın o adamı evlilik için tercih etmes olması var diye hissediyorum ...

Ben bu olay öncesi defalarca kendisine kızı sevmiyorum demesem yine tolere edilir bir durum derdim fakat o kadar baskın söylememe rağmen yine kendimi kızla bir arada buldum yorumunuz için teşekkür ederim

Sevgilin ve kız arkadaşı tam olarak ne kadar uzun zamandır arkadaşlar? Sanki kızın eşini kıskanan bir tutum içinde davranmış sevgilin...ama kiskanmasinin nedenleri arasında sen yoksun da kızın o adamı evlilik için tercih etmes olması var diye hissediyorum ...
Altı yedi yıl civari tanışıyolar

Bence babaniz akıllı adammış isteme değil de tanışma olsun demesi çok iyi. Erkek arkadaşınıza sinir oldum arkadaşını sevmediğinizi o kadar belirtmenize rağmen umursamamıs Çok saygısız bence. Arkadaşıyla başka zamanda gorusebilirdi çok mu önemli yanı.
Aynen öyle hemde evlilik teklifi gibi çok özel olması gereken durumun içinde kızın olması çok daha ayrı gerginlik zaten o kızı gördükten sonra modum düştü haliyle zaten gergindim daha fazla gerginliğimi dışa vurdum

Canım boyle insanlar var. Surekli şunu özel yaptim bunu söyle yaptim nisanligim böyleydi,düğünüm muazzamdi. Gelin mevlidim efsaneydi :KK53:gibi gibi
Hayir kizla bir samimiyetin de yok ne diye anlatiyor bu kadar. Sorduk mu yani :KK53:kimisi boyle egosunu tatmin ediyor.
Nişanlın kötü bise dememis aslinda ama sen neden bari ozendirmeseydin dedin ki?
Bu arada bu evlilik teklifi niye böyle yapildi. Basbasa olmaniz gerekmez miydi?
Ben evliyim .
Internette goruyorum hani,damat gelinin arkadaslarinin hepsini toplayip supriiz seklinde suslu puslu evlenme teklifi ediyor,biz yabani bir ciftiz cevremiz yok o kadar o yuzden başbaşa olmuştu :KK53:ama seninki bu isi becerememis. Simdi o kiz ve kocasi ne alaka???
Evlilik teklifinden sonra onlarin evine gitmek ne alaka?
Ay ben olsam sinir olurdum bende

Sen babani dinle,ileri görüşlü biri gibi. O aileyi iyice ölç tart
Tabi önce sevgilini ölç tart bakalim. Para onemli degil. Yani önemli ama sonucta yuzugun altinin eşyan hepsi olcak tabiki ama tavırlar,sözler cok önemli
Ne demekmis cok begendin herhalde. Art niyetli bir cümle.
Ben herhangi bir erkek,ve ya herhangi bir kadindan bahsederken, cok yakışıklı bir cocuk ama,cok guzel bir kız ama derim mesela. Esim hiçbişe demez.
Neyseki bu konularda art niyetli degilimdir,degilizdir. Senin sevgilin baya bir saçmalamış yani. Bunun adı kıskançlık degil. Art niyet.
Kesinlikle size katılıyorum sevmediğim olayların içinde kendimi bulmam gerçekten zor bir durum. Ona başbaşa olup evlilik teklifi etmen daha mantıklı demiştim istanbulda hiç bi tanıdığım yok sadece o kız var ondan yardım istedim dedi illa yani dahil edicek özendiğim için inanın öyle demedim özendirir tarzda bana yansıttığı için böyle söyledm ve benim gerçekten çok iyi düşünmem lazım yorumunuz için teşekkür ederim

Kesinlikle size katılıyorum sevmediğim olayların içinde kendimi bulmam gerçekten zor bir durum. Ona başbaşa olup evlilik teklifi etmen daha mantıklı demiştim istanbulda hiç bi tanıdığım yok sadece o kız var ondan yardım istedim dedi illa yani dahil edicek özendiğim için inanın öyle demedim özendirir tarzda bana yansıttığı için böyle söyledm ve benim gerçekten çok iyi düşünmem lazım yorumunuz için teşekkür ederim
Evet haklisin canım ben zaten bu konuda her anlamıyla sana hak verdim. Yani evet hayatında 10 kere evlilik teklifi etmemis tecrubesiz olması cok normal ama bu kadari fazla bence..ailesi nasıllar peki o da önemli gercekten..

Kesinlikle katılıyorum. Erkek arkadaşınız sizin bütün arkadaşlarınızla hoş vakit geçirebiliyor mu? Kızdan hoşlanmamanız için illa kötü biri olmasına gerek yok. Belki çok iyi biridir de. Anlattıklarında da problem yok bence. Sadece siz orada olmak istemediğimiz için size batmış diye düşünüyorum. Benim de eşimin bazı arkadaşlarının eşleriyle yıldızım barışmadı. Kötü insanlar mı? Asla değil. Ama farklı telden çalıyoruz. orlasak da sohbet edemiyoruz. Bu ikimizin de suću değil. Bazılarını da çok sevdim mesela. Arkadaş olduk. Onlarla bor arada olmaktan müthiş zevk alıyorum. Demem o ki erkek arkadaşınıza sizi bir araya getirmek için uğraşmamasını söyleyin bence. Ama kızı kötûleyerek değil.
İnanın şu olay olmadan önce aynen ona bu şekilde söyledim o kızı sevmiyorum diye üstüne basa basa söyledim nafile özel ve önemli bi konuda yine o kızla kendimi aynı yerde buldum

Evet haklisin canım ben zaten bu konuda her anlamıyla sana hak verdim. Yani evet hayatında 10 kere evlilik teklifi etmemis tecrubesiz olması cok normal ama bu kadari fazla bence..ailesi nasıllar peki o da önemli gercekten..
Babası gayet ne dediğini bilen ağır birisi, annesini samimi bulduğum için şu evlilik teklifi olayını ve kız arkadasini sevmiyorum dememe rağmen olan kısmı anlattım işte oğlumu sen yönlendir ona akıl ver tarzında konuşma yaptı ben güzeliklede sylesem ne de yapsam boş yine sevmediğim şeyleri tekrar ediyo

Hadi pırlanta falan bunlari geçtim maddiyat sonuçta benim anlamadiğım evlenmeyi düşündüğü kiza (sana) onun eşini cok begendin sanırim demesi..bu hiç hoş degil gergin olabilir sinirlenmiş olabilir ne olursa olsun evlenmeyi düsündüğü bir kiza bunu diyemez nedir yani bu
Taktığım sürekli kafamda dönen şey bu

Back
X