İsteme öncesi yaşananlar

Adam evlilik teklifi yapacak öncesinde bağırıyor.
Kız sevmediği istemediği halde gözüne soka soka yanlarında (adet yerini bulsun der gibi) teklif yapıyor.
İstemediğini bile bile evine götürüyor.
Kız sormadığı halde yüzük müzük saçma sapan konuşuyor, kıza olmadık ithamda bulunuyor. ( en tehlikeli kısım bu zaten)
Ayrılmak isteyince de ağlayıp zırlıyor.

Ben bu adamda denge de göremedim koca olacak sevgi ve olgunluk da. Bu adamdan cacığa hıyar bile olmaz. Yapma tatlım, içine sinmeyen bir yola girme sakın.

Erkek arkadaşınız teklif için yardım almış onlardan belki de bunu isteyecek başka birini bulamamıştır. Siz de direkt tepki vermişsiniz, mutlu olmamanız üzücü. Sonrasında da ikiniz yemekle devam edebilirdiniz saçma geldi evli çiftin evine gitmek. Ki bana isteme öncesi teklif de saçma gelir. Zaten belli evliliği istediğiniz sırf şov için soruluyor artık. Neyse.. Erkek arkadaşınız sizi zorladığı için her türlü haksız.

Arkadaşın da karakteri bu olabilir. Bazı insanlar seviyor bunları anlatmayı. Bir de yeni evli olunca hava atacak birileri lazım. İdare ediyoruz bu tipleri. Hayatlarında mutluluklar diliyoruz. Uzak duruyoruz...

Maddiyat konusunda da evet siz de maddiyatçısınız. Aynı seviyede olsanız siz de anlatacaksınız bana kalırsa. Adamla, sevgilinizi hatta ailesini bile kıyasladınız. Özendiniz yaptıklarına. Ee sevgiliniz neden demesin ki çok beğendin vs. diye. Gayet de beğenmişsiniz ?

Bence kendinize maddi durumu iyi bir eş adayı bulun. Sizi zorlamayacak biri olsun mümkünse..

Doğru evlilik yolunda ilerleyeceği insanın fikirlerinden çok kız arkadaşının abartılmış fikirlerini savunması gerekir
Savunabilir. Her zaman her yerde aynı düşünceye sahip olacaksınız diye bir şey yok ki. Ayrıca yüzüğün özel yapım olmasına verdiğiniz tepki hoş olmamış.nişanlınız üzülmüş muhtemelen keşke ben de aynı imkanları sağlasam diye. İsteme Faslı bunun için iptal olacaksa ilişkinizi tekrar gözden geçirin

Ben uzuldum size.
Evlilik teklifi öncesi fırça yemissiniz.
Sevmediğinizi söylediğiniz biri için adam sizi görüşmeye zorluyor.
Ustune maddi konulardaki komplekslerini size yüklüyor.

Babanız en güzelini yapmış.
Biraz daha zamana ihtiyacınız var. Ya oturup cozun bu meseleleri, yada ayrılın.

Özel tasarım yüzükle değil, size insan olarak değer vermesini istediğinizi söyleyin.
Yemişim yüzüğünü. Adam daha size nasıl bir evlilik teklifi edecegini bilmiyor, sizi tanımıyor.

Adam evlilik teklifi yapacak öncesinde bağırıyor.
Kız sevmediği istemediği halde gözüne soka soka yanlarında (adet yerini bulsun der gibi) teklif yapıyor.
İstemediğini bile bile evine götürüyor.
Kız sormadığı halde yüzük müzük saçma sapan konuşuyor, kıza olmadık ithamda bulunuyor. ( en tehlikeli kısım bu zaten)
Ayrılmak isteyince de ağlayıp zırlıyor.

Ben bu adamda denge de göremedim koca olacak sevgi ve olgunluk da. Bu adamdan cacığa hıyar bile olmaz. Yapma tatlım, içine sinmeyen bir yola girme sakın.
Allah razı olsun sizden tam anlatmak isteyip anlatamadığım durum aynen bu çok çok teşekkür ederim yorumunuz için

Savunabilir. Her zaman her yerde aynı düşünceye sahip olacaksınız diye bir şey yok ki. Ayrıca yüzüğün özel yapım olmasına verdiğiniz tepki hoş olmamış.nişanlınız üzülmüş muhtemelen keşke ben de aynı imkanları sağlasam diye. İsteme Faslı bunun için iptal olacaksa ilişkinizi tekrar gözden geçirin
İsteme faslını bana karşı kaba davranması ve erkek kim olursa olsun ister kızın eşi ister baskasi gergin olsa bile söylenmeyecek kelimeydi evet benimde söylediğim hoş değildi fakat konuyu okuyanlar için uzamasın diye kısaltırken baya saçma yere gitmiş sanki anında o tepkisine karşı bi tepki vermişim gibi algılanmış yorumunuz için teşekkür ederim

Ben uzuldum size.
Evlilik teklifi öncesi fırça yemissiniz.
Sevmediğinizi söylediğiniz biri için adam sizi görüşmeye zorluyor.
Ustune maddi konulardaki komplekslerini size yüklüyor.

Babanız en güzelini yapmış.
Biraz daha zamana ihtiyacınız var. Ya oturup cozun bu meseleleri, yada ayrılın.

Özel tasarım yüzükle değil, size insan olarak değer vermesini istediğinizi söyleyin.
Yemişim yüzüğünü. Adam daha size nasıl bir evlilik teklifi edecegini bilmiyor, sizi tanımıyor.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim, yüzük tasarım vs değil yerli yerinde beni tanıyıp bana karşı güzel kibar bi şekilde bi çiçekle evlilik teklif etseydi yalnız başına çok daha mutlu olurdum

Bi de şunu farkettim, sevgilinin kızın yüzüğünün özel yapım vs olduğunu bilmesi de tuhaf, erkekler arkadaşlarının eşyalarında böyle detaylarla çok ilgilenmez demek ki kız ona da özel yapım vs diye anlattı o da iyice komplekse girdi

Bi de şunu farkettim, sevgilinin kızın yüzüğünün özel yapım vs olduğunu bilmesi de tuhaf, erkekler arkadaşlarının eşyalarında böyle detaylarla çok ilgilenmez demek ki kız ona da özel yapım vs diye anlattı o da iyice komplekse girdi
Banada çok ilginç geldi ne ara öğrendiyse..

Merhaba arkadaşlar isteme olayının konusunu ikidir açıyorum kusura bakmayın, bu arada istemem bugün oldu fakat dün erkek arkadaşımla yaşadığım olay/ olaylardan dolayı gerçekten hiç hevesim kalmadı. Dün hem eksiklerimi tamamlamak için hemde isteme öncesi vakit geçirmek için Ankara'dan istanbul'a geldi. Birlikte onun üniversiteden arkadaşı ve benim hiç sevmediğim ona defalarca kızdan hazetmediğimi söylediğim ve kahvaltıya gitmek istemediğim halde onlara kahvaltıya gidicez dedi bende tamam dedim. Bu arada kızdan hazetmeme sebebim herkesin bi negatif yönde enerjisi vardır yada enerji birbirini tutmaz soğuk, kendini beğenmiş ve erkek arkadaşımla ayrıldığımız zamanımızda bize yardımcı olmayan bir kız olması. Neyse metrodayız döndüm erkek arkadaşıma ünalanda inmicekmiyiz diye farkında olmadan iki üç kez sormuşum ve bana ses tonunu yükselterek kaba bi şekilde bilmiyorum neden inip inmiyeceğimizi kadıköyde bizi bekliyorlar dedi. Kırıldım böyle bu tarz tepki vermezdi normalde sonra indik yürüyoruz yürüyoruz yol bitmiyo hava soğuk sonra bir baktım uzaktan o sevmediğimi defalarca söylediğim kız ve eşi inciburnu feneri diye bir yer var ve o havada kayalıkların orada ki Allah muhafaza bi ayağın kaysa gitti bi kalp çizilmiş ve basit bi evlilik teklifi yaptı. Yanlış anlamayın beğenmemek değil ama bu özel anımda sevmediğimi söylediğim insanın olması beni çok çok gerdi. Sonra kızın evine gittik orada kızın tavrı stresimi gerginligimi gördüğü halde ben artık çok rahatım kızda yaklaşık bir ay önce evlendi, güzel bi rezidansta oturuyo sürekli bana ben çok rahatim atlattım o aşamaları yatak odamı özel yaptırdğm şunu bunu özel yaptırdım zaten ev alıcaz o yüzden şimdilik bu kadar eşya tarzında sıkıcı muhabbetiylekahvaltiyı yapar yapmaz hemen müsade istedim çıktık. Avm'ye gittik erkek arkadaşımla ben kız için sürekli onu özel yaptım bunu özel yaptrdım tarzında konuşmaları beni çok bunalttı dedim. bana döndü onun yüzüğünüde özel yaptırmış eşi dedi benim param olmadığı için yaptıramıyorum öyle şeyler dedi bende bari bunu bu şekilde söyleyip özendirmeye çalışmasaydın bundan haberim yoktu dedim sonra demek bu maddiyat mesleğe dayalı değil aileden gelen bi zenginliği vardır. Erkek arkadaşımın daha sağlam bi işi olduğu halde maddi durumu ailesininde kendisinin de iyi değil bunu hiç yadırgamadım daha sonra eşi ona göre daha mütevazi ve iyi biri dedim diye erkek arkadaşımın bana dedigi kelime Sen onun eşini çok beğendin herhalde lafını duyunca kendimi küçük düşürülmüş ve çok kötü hissettim artık istemiyorum yarın gelmeyin dememe rağmen peşimden geldi ağladı çok gergindim ağzımdan çıktı özür dilerim dedi ama benim içime bu kelimesi dert oldu bi insan nasıl evlilik yolunda ilerlediği insana böyle kelime edebilir gerginlik olsa bile söylenmeyecek kelimeler var bugün ailesiyle geldiler fakat babam bu bi tanışma isteme olarak olmasın bi birbirimizi tanıyalım konuşalğm düşünelim sonra bir adım atılır dedi ama benim içim hiç rahat değil nolursunuz bu konu hakkında yardımcı olun
Yani zorla kendi kendinizi germişsiniz
Kız zaten hoşlanmadığım bir tip iş Yav he he deyip görmezden gelseymişin yaptıklarını

Malesef buradan bakınca kızı kıskanmış görünüyorsun
Kendi erkek arkadaşının sana yaptıklarıyla kızın kocasının yaptıklarını ister istemez karşılaştırıp bir beğenmeme durumu olmuş sende

Yani zorla kendi kendinizi germişsiniz
Kız zaten hoşlanmadığım bir tip iş Yav he he deyip görmezden gelseymişin yaptıklarını

Malesef buradan bakınca kızı kıskanmış görünüyorsun
Kendi erkek arkadaşının sana yaptıklarıyla kızın kocasının yaptıklarını ister istemez karşılaştırıp bir beğenmeme durumu olmuş sende
Maalesef şuan okuduğumda öyle bi izlenim olmuş sinirle yazdığım için fakat sevmediğiniz insanın her yaptığı insana batar iyi kötü benimde zaten gergin olan ruh halimi daha çok gerdi yorumunuz için teşekkür ederim

Maalesef şuan okuduğumda öyle bi izlenim olmuş sinirle yazdığım için fakat sevmediğiniz insanın her yaptığı insana batar iyi kötü benimde zaten gergin olan ruh halimi daha çok gerdi yorumunuz için teşekkür ederim
Önemli değil
Aslında bunu erkek arkadaşınızın düşünmesi gerekirdi
Zaten bu kız arkadaşımı sevmiyor başbaşa olalım diye düşünebilirdi
Daha toy gibi

Bana evlilik teklifinde kızın yanında olmasından çok ( gerçekten başka yardım edecek birini bulamamış olabilir) giderken sana bağırması daha önemli gibi geldi

Babanın dediği gibi kendini ilişkinizi iyice ölç tart
Senin için nelerden vazgeçiyor?
Nelerden geçmiyor?
Hangi huyların tahammül edemiyorsun gibi
Konu evlilik iş ne kadar ciddiye binerse vazgeçmesi o kadar zor olur

Ama sende erkek arkadaşında o insanları kompleks haline getirmişsiniz farkında mısınız?
Sen o kıza yapılanlar bana olmayacak gibi düşüncelere girmişsin
Oda ben onun kocasının yaptıklarını yapamayacağım kız arkadaşımın gözü kaldı gibi düşüncelere
Cidden bu çift size iyi gelmemiş

Önemli değil
Aslında bunu erkek arkadaşınızın düşünmesi gerekirdi
Zaten bu kız arkadaşımı sevmiyor başbaşa olalım diye düşünebilirdi
Daha toy gibi

Bana evlilik teklifinde kızın yanında olmasından çok ( gerçekten başka yardım edecek birini bulamamış olabilir) giderken sana bağırması daha önemli gibi geldi

Babanın dediği gibi kendini ilişkinizi iyice ölç tart
Senin için nelerden vazgeçiyor?
Nelerden geçmiyor?
Hangi huyların tahammül edemiyorsun gibi
Konu evlilik iş ne kadar ciddiye binerse vazgeçmesi o kadar zor olur

Ama sende erkek arkadaşında o insanları kompleks haline getirmişsiniz farkında mısınız?
Sen o kıza yapılanlar bana olmayacak gibi düşüncelere girmişsin
Oda ben onun kocasının yaptıklarını yapamayacağım kız arkadaşımın gözü kaldı gibi düşüncelere
Cidden bu çift size iyi gelmemiş
Yorumunuz için çok teşekkür ederim çok iyi düşünmem gerekli gerçekten bunun farkına vardım

Ben sizi haklı buldum konu sahibi
Kendimi sizin yerinize koydum ben bir bireyim ve sevmediğim insanla görüşmeme konuşmama hakkım var erkek arkadaşım ya da müstakbel kocam beni buna zorlayamaz

Ayrılık olarak değil ama artı eksi muhasebesi yaparak düşünün
Dahası bu kız arkadaş konusunu da açıklığa kavuşturun siz yokken görüşsün çok seviyorsa

Sizin de olsun bir normal erkek arkadaşınız siz de onunla görülmek konuşmak isteyin de görelim erkek arkadaşınız ne kadar medeni?

Kısacası a dan z ye haklısınız ben olsam ilk şart olarak o sevmediğim kız arkadaş ile görüşme olayını en aza indirme şartı sunardım sonra da gidişata bakardım

Hakkınızda hayırlısı olsun

Back
X