Olamaz. Çünkü zaten aktif olarak sohbet ediyorsunuz.Geçenlerde bahsetmiştim iş yerinden konuştuğum biri var. Sosyal medyada konuşurken çok samimi fakat iş yerinde soğuk olduğunu söylemiştim.
Onun böyle davranmasının bi sebebinin de ben olduğumu düşünüyorum. Ben genellikle ağırbaşlı bi insanım. Ama aynı zamanda sohbetim de hoştur şakalaşmayı bilirim.. Fakat çoğu arkadaşım beni tanımadan önce benimle konuşmaya çok çekindiklerini, tavırlarımın sert olduğunu söylüyor. Dışarıdan mizacım gerçekten sert duruyor, gerektiğinde öyleyim de. Ama aynı zamanda çok sıcakkanlı bi insanım. Bunu insanlara yeterince hissettiremediğimi düşünüyorum. Farkında olmadan insanlara, flört ettiğim kişiye dahi mesafeli davranıyorum sanırım. Acaba bu adam benimle yüzyüze iletişim kurmaktan, ne tepki vereceğimden çekiniyor olabilir mi? :/
Geçenlerde bahsetmiştim iş yerinden konuştuğum biri var. Sosyal medyada konuşurken çok samimi fakat iş yerinde soğuk olduğunu söylemiştim.
Onun böyle davranmasının bi sebebinin de ben olduğumu düşünüyorum. Ben genellikle ağırbaşlı bi insanım. Ama aynı zamanda sohbetim de hoştur şakalaşmayı bilirim.. Fakat çoğu arkadaşım beni tanımadan önce benimle konuşmaya çok çekindiklerini, tavırlarımın sert olduğunu söylüyor. Dışarıdan mizacım gerçekten sert duruyor, gerektiğinde öyleyim de. Ama aynı zamanda çok sıcakkanlı bi insanım. Bunu insanlara yeterince hissettiremediğimi düşünüyorum. Farkında olmadan insanlara, flört ettiğim kişiye dahi mesafeli davranıyorum sanırım. Acaba bu adam benimle yüzyüze iletişim kurmaktan, ne tepki vereceğimden çekiniyor olabilir mi? :/
dışarda görüşmüyoruzSosyal medyada samimiyse niye çekinsin ki yüzyüze olunca. Belki iş ortamında ciddiliği seviyor samimi davranışlardan hoşlanmıyordur. Dışarıda görüşmüyor musunuz?
Yani diğer insanlarla da çok konuşmuyor ama beni çoğunlukla görmezden geliyor ya da selam verip geçiyor. Kısaca hal hatır sorması bile yeter ama onu bile yapmıyoranladığım kadarıyla aynı işyerinde çalışıyorsunuz bu nedenle olabilirmi? yani etrafınızdakilerden dolayı
Niye görüşmüyorsunuz? Tamam iş yerinde mesafeli olmak normaldir ama flört ediyorsunuz madem dışarıda niye görüşmüyorsunuz?dışarda görüşmüyoruz
Tam olarak hislerinden emin olamıyorum, ben de ona karşı belli etmiyorum bu yüzden. Hiç teklif etmedi dışarıda görüşmeyi. Daha çok yeni konşmaya başladık zatenNiye görüşmüyorsunuz? Tamam iş yerinde mesafeli olmak normaldir ama flört ediyorsunuz madem dışarıda niye görüşmüyorsunuz?
Belki o da emin olamıyordur hislerinden. Dışarda görüşmeyi teklif etmemesi daha ilginç geldi bana. Siz ima edin görüşmeyiTam olarak hislerinden emin olamıyorum, ben de ona karşı belli etmiyorum bu yüzden. Hiç teklif etmedi dışarıda görüşmeyi. Daha çok yeni konşmaya başladık zaten
ben de bundan şüpheleniyorum o yüzden güvenemiyorumSeninle konuştuğu gibi iş yerinden başka bir bayanla da konuşuyor olabilir mi? Böyle davranması pek mantıklı gelmedi.
başkasıyla da görüşüyor olmasından şüpheleniyorum o yüzden güvenemiyorum. görüşmeyi ima etsem reddetme olasılığından çekiniyorum. bana net bi şekilde tavrını belli etmesini istiyorum :/Belki o da emin olamıyordur hislerinden. Dışarda görüşmeyi teklif etmemesi daha ilginç geldi bana. Siz ima edin görüşmeyi
ben de bundan şüpheleniyorum o yüzden güvenemiyorum
konuşmayı ben başlatmıyorum zaten genelde ilk o yazıyor. bi sıkıntısı olduğunda bana güvenip anlatıyor. bu yüzden kafamı karıştırıyor yoksa benle ilgilendiğini düşünmezdimBüyük ihtimal olabilir güvenmemekte haklısın. Ki zaten güven yok daha ilişki de başlamamış konuşmaman daha iyi olmaz mı?
konuşmayı ben başlatmıyorum zaten genelde ilk o yazıyor. bi sıkıntısı olduğunda bana güvenip anlatıyor. bu yüzden kafamı karıştırıyor yoksa benle ilgilendiğini düşünmezdim
aynen ben de görmezden gelicem biraz :)Hımm sen biraz soğuk ol o zaman bakalım o ne tepki verecek. İş yerinde selam dahi verme mesajlarına da cevap verme bakalım soracak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?