- Konu Sahibi yuvarlaginkoseleri
-
Günaydın canım
ben de hamile olduğumu öğrendiğimde seninle aynı duyguları paylaştım, korktum.. Ama bunlar zamanla yerini mutluluğa bırakıyor.. eşinle paylaştın mı bu haberi, onun tepkisi nasıldı? birlikte büyüteceksiniz bu minik mucizeyi, belki o sana biraz olsun moral verir.. inan korkulacak hiç bişey yok, zamanla öyle cesaretleniyosun ki, ne olursa olsun her şeyin altından kalkabileceğini düşündüren bi güç veriyo Allah.. Şimdi çok yeni, onun hareketlerini hissetmeye başladığında bütün olumsuz düşüncelerin kaybolacak canım merak etme.. üstelik doğum da korkulacak bişey değil, eğer acıya dayanamam diyosan sezaryen olursun, göz açıp kapayana kadar alırsın bebişini kucağına hayırlısıyla.. dualarım seninle tatlım, üzme kendini, bu çok güzel bi haber aslında..
kendi topiğinin az aşağısına in orada senin başlığına benzer bir başlık okuyacaksın , topik sahibi de hera42 .... orayı lütfen oku canım...
konuyu doğru yere açmadıysam özür dilerim,çok kötüyüm ne yapacağımı bilemiyorum.
1,5 yıllık evliyim çocuk asla düşünmüyordum önlemimmi alıyordum nasıl oldu anlayamadım.saatlerdir ağlıyorum.adetim 15 gün gecikti ve sabah test yaptım pozitif çıktı .
çok korkuyorum o kadar korkuyorum ki kelimelerle ifade edemem ben iğneden doktordan çok korkarım bayılırım bile nasıl doğum yapcam hamile hamile nasıl çalışcam bir bebeği büyütecek maddi manevi sorumluluk hissedemiyorum kendimde...
aldırmak gibi bir seyi de asla düşünemem.lütfen bana dua edin
moral verin nasıl başa çıkcam ben bu durumla.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?