İstemeden hamile kalmak :((

böle bişeyle müjdelendiqin için ne kdr şanslısın biz uqraştıqımız halde olmuo :) allah sana lutfetmiş kıymetini bil derim. mucizevi bişy bu düşünsene aynı bedende 2 kalp içinde büyüyen canından kanından bi can biraz büyüsün böle düşünceye kapıldııqın için çok üzülceksin

ben dahil bir çok kadının arzusuna istemeden sahip olmuşsunuz.korunduğunuz halde olduysa vardır bir hikmeti.inş. bu duruma bir an önce adapte olur hamileliğinizin tadını çıkarırsınız.onu kucağınıza aldığınızda bu günlerinize güleceksiniz.herşeyin hayırlısı olsun.

aslında okadar güzeş bi haber ki insanlar yıllarca uğraşıyor bu haberi duymak içn çocuğu veren rabbim kısmetinide verir benim kayınvalidem 7sene uğraşmış çocuğu olsun diye bence çok mutlu bir haber buu allah hayırlı ewlat eder inş hayırlısı olsunnn

ne güzel yarabbim arattırmadan vermiş hemde korunurken bizler senelerdir uğraşıyoruz. kıymetini bil kendini toparla bebişin onu istemediğini anlarsa gider o zaman kahrolursun iyi düşün

Bir buçuk ay önce seninle aynı duyguları paylaşıyordum .Ummadığımız bir anda tamda ev aldık borçlandık derken üzerine bebeğimiz olduğunu öğrendik .Herkes sevinmem gerektiğini söylerken benim içim içimi yiyordu .ve benimkisi 2 aylıktı öğrendiğimde .Nasıl yapıcam nasıl çalışıcam borçlarımız varken maddi anlamda bebeğimi rahat ettiremicem diye sürekli düşündüm.
Sonra aklıma bebek için varını yoğunu harcıyan insanlar aklıma geldi .Rabbim bize aratmadan verdi dedim .Şimdi çok mutluyum. Bir meleğim var karnımda . Şükrediyorum Allah’a sürekli .Bebek rızkıyla gelir .Allah can sağlığı versin yeterki .Herşey yoluna girer.İnşallah kolay hamilelik geçirirsn arkadaşım .

kendini hazır hissetmemen çok normal ama birde oldu diiyee bence dua et bak ne kadar insan var bekleyip isteyip hiçbir sorunu yokken hamile kalamıyo Rabbim sana ne kadar güzel bir hediye vermiş maddi olarakda bence hiç takma Allah onun rızkını verir asgari ücretle bile çalışamayıp çocuk büyütüp yetiştirenler var ben mesela 3 çocuğuz babam memur bizleri nasılda büyüttü okuttu hepimizi meslek sahibi yaptı maddiyat bişekilde hallolur içini ferah tut ve bu güzelliğin keyfini çıkarr

bebeği ne kadar istiyor olsan da bu korkuları yaşayabiliyorsun (bknz: ben ) isteyerek ve planlı bir gebelik olmasına rağmen ben bile öğrendiğimde yarım saat ağladım.korktum acaba yapmasamıydık bile dedim yani.

bunları hissetmen çok normal.zaten çok değişken bir hormonol durumda olacağın için karışık şeyler hissetmen çok normal.

ama emin ol biraz zaman geçsin hamileliğin ilerlesin bebekle birbirinize alışın okadar güzel şeyler hissedeceksinki bu düşündüklerin için kendini kötü bile hissedeceksin

annelik her ne kadar bende yok desende her kadının içinde vardır.Allah öyle yaratmış.bir kadın eşine babasına kardeşine bile annelik içgüdüsüyle bakar.

bebeğin hayırlı olsun Allah tamamını erdirsin

bebek sahibi olmak , anne omak çok güzel bir duydu. ama bence psikolojik olarak da maddi olarak da hazır olmak gerek. ben de istemediğim için çok iyi biliyorum.zamanı gelince olsun istiyorum. hayatımda yapmak istediğim çok şey var daha, hemen bi çocuğa her şeyimi adayacak psikolojide değilim. arkadaşı çok iyi anlıyorum. ama allah hayırlısını versin, sonuç da evliyiz ve ben de aldırmaya karşıyım çok gerekli sağlıktan kaynaklanan haller dışında.

Canım, arada yazılanları okumadım önce onu belirteyim.
İsteyerek hamile kalınsa bile, hamileliğini öğrenince biraz endişe oluyor. En azından bende oldu. "Çok dikkatli olmam lazım, bebeğime yetebilecek miyim, onu sağlıkla doğrabilecek miyim" vs gibi endişeler.
Bu araa doğumdan ben de korkuyorum valla, ama ben tecrübeliyim, 2. bebeğim olacak.
MErak etme, çok da korkunç acılar dğeil. Allah dayanma gücünü veriyor.
Hem hissedeceğin sadece korku değil, sevgi,sevinç, mutluluk,heyecan hepsinden karışık.
Öyle olunca acıyı çok hissetmiyorsun, bak gör.
HAyırlı doğumlar dilerim.

hayırlı olsun canım, ben de çalışsam mı-çalışsam mı ikilemi yaşıyorum..
üf bilemiyorum.. maddi olarak kaygıları bir yana bıraksam bile, işimi-şirketimi seviyorum. Ama hayat çok kısa, bebeğime bakacağım yıllar belki geri dönüp baktığımda en hzuurlu ve kıymetli yıllar olacak hatırlayacağım yıllar olacak.
sen ne yapacaksın?

bence sevinmelisin
doğunca ne demek istediğimi anlıcaksın......
ayrıca artık doğumlar eskisi gibi değil bende hep korkardım araştırdım ağrısız sızısız doğum yapılabiliyo artık.hiç korkma,bazı insanlar çok kötü anlatıyolar doğumu eskidenmiş o...doğum yapan arkadaşlarım da korkulacak hiç bişey yok diyolar sezeryanda öyle abartıldığı kadar zor değilmiş ağrını ilaçlrla azaltıyolarmış.ben bebeğimin doğacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum......
ayrıca hamilelik psikolojisi denilen bi olay var bu yüzden insan çok hassaslaşabiliyo en ufacık şeye sinirlenip sorun yapabiliyoruz.ama geçici bi durum bu relax relax

hayıırlı bir evlat olması için dua edin.çok kısa bir sürede de hamile kalabilirdiniz 1,5 yıl olmuş normal birzaman aslında.

tüm yorum yapanlardan Allah razı olsun,İnşaallah zamanla normal düşüneceğim.İnşaallah Rabbim dileyen isyeten herkese hayırlısıyla nasip etsin.Allah hepimize güzel hamilelik,doğum,sağlıklı hayırlı güzel bebekler versin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…