- Konu Sahibi yuvarlaginkoseleri
-
senin yerinde olmak icin neler vermezdim
konuyu doğru yere açmadıysam özür dilerim,çok kötüyüm ne yapacağımı bilemiyorum.
1,5 yıllık evliyim çocuk asla düşünmüyordum önlemimmi alıyordum nasıl oldu anlayamadım.saatlerdir ağlıyorum.adetim 15 gün gecikti ve sabah test yaptım pozitif çıktı .
çok korkuyorum o kadar korkuyorum ki kelimelerle ifade edemem ben iğneden doktordan çok korkarım bayılırım bile nasıl doğum yapcam hamile hamile nasıl çalışcam bir bebeği büyütecek maddi manevi sorumluluk hissedemiyorum kendimde...
aldırmak gibi bir seyi de asla düşünemem.lütfen bana dua edin
moral verin nasıl başa çıkcam ben bu durumla.......
Bir buçuk ay önce seninle aynı duyguları paylaşıyordum .Ummadığımız bir anda tamda ev aldık borçlandık derken üzerine bebeğimiz olduğunu öğrendik .Herkes sevinmem gerektiğini söylerken benim içim içimi yiyordu .ve benimkisi 2 aylıktı öğrendiğimde .Nasıl yapıcam nasıl çalışıcam borçlarımız varken maddi anlamda bebeğimi rahat ettiremicem diye sürekli düşündüm.
Sonra aklıma bebek için varını yoğunu harcıyan insanlar aklıma geldi .Rabbim bize aratmadan verdi dedim .Şimdi çok mutluyum. Bir meleğim var karnımda . Şükrediyorum Allah’a sürekli .Bebek rızkıyla gelir .Allah can sağlığı versin yeterki .Herşey yoluna girer.İnşallah kolay hamilelik geçirirsn arkadaşım .
Arkadaslar istemediğim bir hamilelik yasıyorum nasıl aldırırimm yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?