- Konu Sahibi yuvarlaginkoseleri
-
Arkadaslar istemediğim bir hamilelik yasıyorum nasıl aldırırimm yardım edin
Arkadaslar istemediğim bir hamilelik yasıyorum nasıl aldırırimm yardım edin
konuyu doğru yere açmadıysam özür dilerim,çok kötüyüm ne yapacağımı bilemiyorum.
1,5 yıllık evliyim çocuk asla düşünmüyordum önlemimmi alıyordum nasıl oldu anlayamadım.saatlerdir ağlıyorum.adetim 15 gün gecikti ve sabah test yaptım pozitif çıktı .
çok korkuyorum o kadar korkuyorum ki kelimelerle ifade edemem ben iğneden doktordan çok korkarım bayılırım bile nasıl doğum yapcam hamile hamile nasıl çalışcam bir bebeği büyütecek maddi manevi sorumluluk hissedemiyorum kendimde...
aldırmak gibi bir seyi de asla düşünemem.lütfen bana dua edin
moral verin nasıl başa çıkcam ben bu durumla.......
hamile olduğumu öğrendiğimde evde yalnızdım ve eşim 1 haftalığına iş icabı uzakta şantiyede kalıcaktı..
nasıl ağladımm..şokk olmuştumm..erkendi üstelik ben daha sınavlara girip çıkıyordum...yaşım küçüktü...ben ne yapardımm..hiç hazır değildim...böyle ağladım ..ama bir de 5 aylıkken iyice hissetmeye başlayınca hareketlerini düşünemedim bile o dediklerimi..hele bir de hayırlısıyla kucağına aldın mı ne doğum acısı ne başka bir şey hepsi Allah tarafından siliniveriyor..çok zor doğum yapan biri olarak ben bile sabah 10 da doğan kızımı öğleden sonra bana getirdiklerinde doğum sancısı neymiş hatırlamadım bile..oyuncak gibi birşey ve dakika bir gol bir memeye;yani hayata yapışması size sıcak sıcak küçük gözlerle bakışı... büyümeye başladığında annecim diye boynuna sarılışı....sen ağladığında dayanamayıp onun da ağlaması...inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın..Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin..amin.
çok güzel anlatmışsınız çok duygulandım ve çocuk yapasım geldi töbe töbeee
konuyu doğru yere açmadıysam özür dilerim,çok kötüyüm ne yapacağımı bilemiyorum.
1,5 yıllık evliyim çocuk asla düşünmüyordum önlemimmi alıyordum nasıl oldu anlayamadım.saatlerdir ağlıyorum.adetim 15 gün gecikti ve sabah test yaptım pozitif çıktı .
çok korkuyorum o kadar korkuyorum ki kelimelerle ifade edemem ben iğneden doktordan çok korkarım bayılırım bile nasıl doğum yapcam hamile hamile nasıl çalışcam bir bebeği büyütecek maddi manevi sorumluluk hissedemiyorum kendimde...
10 sene sonra oldu benimde tüp bebek ile , önce allah sonra doktorlar izmirdeyseniz hastane ve doktor önere bilirim..3 Yıldır bebek istediğimiz için gitmediğimiz doktor gitmediğimİz hastane hatta hoca bile kalmadı
Düşün 3 yıl aralıksız hep bebek istedik
Ama rabbim uygun görmedi
Hala bekliyoruz bize geleceği günü
Yani şunu dicem çok ama çok şanslısın
Yerinde olmak için o bulantıları çekmek o ağrıları yaşamak o iğneleri vurulmak için neler vermeZdim
Allah’ım hayırlısını versin
Nolur kendinin ve bebeğinin kıymetini bil
Bana da dua edersen çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?