İstemediğim bir ilişkiye maruz kaldım. Siz olsanız şikayet eder miydiniz ? Utanıyorum.

Öyle bir şey yok. Adamla rızanızla seviştiyseniz ayrı tabi ama tecavüz vakalarında kanıt vardır. Ayrıca prezervatif yırtılmış ya hani, sperm olmasa bile içinizde meni bulunurdu
Rizayla sevissem buraya mi yazardım şu an kanamam devam ediyor. Rizali olsaydi muayene olur muydum ilk defa oldum

Hayır ne değişebilirdi

Orda boğazınızı sıkmış ölebilirdiniz farkındasınız dimi? Onun yazıp yazmaması bu kadar önemli mi şu durumda? Ben sırf şu cümlen dolayısıyla sana inanmıyorum. Bu konu çok ciddi bir konu. Sapığın biri herhangi birimize bir şey yapacak olsa hangimiz o olaydan sonra beni aramadı der?

Rizayla sevissem buraya mi yazardım şu an kanamam devam ediyor. Rizali olsaydi muayene olur muydum ilk defa oldum
Doktora ne dediniz muayene olurken? Kanamam var dediniz doktor size soru sormadı mı? Bana bin soru soruyor alttan muayene edene kadar.

Rıza dışı olsa jinekoloji uzmanının bunu anlamaması imkansız, adli vaka diye geçer kayıtlara, bana mesleğimi öğretmeyin

Öyle bir şey yok. Adamla rızanızla seviştiyseniz ayrı tabi ama tecavüz vakalarında kanıt vardır. Ayrıca prezervatif yırtılmış ya hani, sperm olmasa bile içinizde meni bulunurdu
Bana açıklamıştın halbuki, keşke yorumları okusa.

Bana inandırıcı gelmedi konu fake. 2016 da üye olunmuş belkide satıldı üyeliği başka biri kullanıyor şu an dalga geçiyor sapıkça konulardan.

Siz, bir hukukcu olarak,

Sikayet etmeyeceginiz halde neden jinekolojik muayene oldunuz?

Sikayet etmediyseniz hicbir jinekolog durduk yere tecavuz donesi var mi diye delil aramaz, hangi rapor temiz cikti?

Sorularıma cevap verin.
“Benim için o muayene şikâyet için değil, sağlık kontrolü içindi. Çünkü ciddi bir risk vardı; hem cinsel yolla bulaşabilecek hastalıklar, hem de gebelik ihtimali. Kanama da oldu sonrasında. Endişe ettim.Ertesi gün hapı kullandım ama yine de emin olmak istedim. Raporun ‘temiz’ çıkması da bu yüzden. Her kadın şikâyet etmese bile kendi sağlığını kontrol ettirme hakkına sahiptir. Tecavüz şüphesi olsun olmasın, jinekolojik muayene sadece şikâyet amaçlı yapılmaz.

Bence siz çok istekli olmasanızda hayır deyio karşı koymadınız gibi. Sonradan da pişman oldunu

Ayrıca şikayet için hazır hissetmedim yaptığı da yanına kalsın istemedim elimde birşey bulunmaliydi.

2-3 gün içinde hamileliği nasıl öğrenecektin? Kese 4-5 haftads görülüyor. Cinsel yolla bulaşan hastalık da aynı gün belirti vermiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…