Rizayla sevissem buraya mi yazardım şu an kanamam devam ediyor. Rizali olsaydi muayene olur muydum ilk defa oldumÖyle bir şey yok. Adamla rızanızla seviştiyseniz ayrı tabi ama tecavüz vakalarında kanıt vardır. Ayrıca prezervatif yırtılmış ya hani, sperm olmasa bile içinizde meni bulunurdu
E tamam şikayet et, 28 yaşındasın hukukçusun biz mi öğretecez . Ailen duyar mı bilmem gizli yürütülemiyor mu davalar.Başka kadınlara yapmasın diye korkum başkaları da yaşamasın bu adam tehlikeli biri madde kullaniyor itiraf etti
Hayır ne değişebilirdi
Doktora ne dediniz muayene olurken? Kanamam var dediniz doktor size soru sormadı mı? Bana bin soru soruyor alttan muayene edene kadar.Rizayla sevissem buraya mi yazardım şu an kanamam devam ediyor. Rizali olsaydi muayene olur muydum ilk defa oldum
Rıza dışı olsa jinekoloji uzmanının bunu anlamaması imkansız, adli vaka diye geçer kayıtlara, bana mesleğimi öğretmeyinRizayla sevissem buraya mi yazardım şu an kanamam devam ediyor. Rizali olsaydi muayene olur muydum ilk defa oldum
İhtiyacım olmayınca işteYetmez bacım, prezervatif kim köpek bizim kayganlığımızla yarışacak
Çok afedersiniz prezervatifi takarken siz ne yapıyordunuz?Ama taktı ışıkları söndürdü ve beş dakikada yaptı
O yüzden şikayet edin işte dahası da olur yoksa hem size hem başkasınaBaşka kadınlara yapmasın diye korkum başkaları da yaşamasın bu adam tehlikeli biri madde kullaniyor itiraf etti
Rizayla sevissem buraya mi yazardım şu an kanamam devam ediyor. Rizali olsaydi muayene olur muydum ilk defa oldum
Bana açıklamıştın halbuki, keşke yorumları okusa.Öyle bir şey yok. Adamla rızanızla seviştiyseniz ayrı tabi ama tecavüz vakalarında kanıt vardır. Ayrıca prezervatif yırtılmış ya hani, sperm olmasa bile içinizde meni bulunurdu
İşte konu burda başlıyor kesinlikle kendi rızası ile sevişti sonrasında ya pisman oldu ya adam yazmadıgı icin kinlendi iftira atıyor.Çok afedersiniz prezervatifi takarken siz ne yapıyordunuz?
Elleri dolu ,ellerinizi tutamaz çarpamadınız mı bir tane?
“Benim için o muayene şikâyet için değil, sağlık kontrolü içindi. Çünkü ciddi bir risk vardı; hem cinsel yolla bulaşabilecek hastalıklar, hem de gebelik ihtimali. Kanama da oldu sonrasında. Endişe ettim.Ertesi gün hapı kullandım ama yine de emin olmak istedim. Raporun ‘temiz’ çıkması da bu yüzden. Her kadın şikâyet etmese bile kendi sağlığını kontrol ettirme hakkına sahiptir. Tecavüz şüphesi olsun olmasın, jinekolojik muayene sadece şikâyet amaçlı yapılmaz.Siz, bir hukukcu olarak,
Sikayet etmeyeceginiz halde neden jinekolojik muayene oldunuz?
Sikayet etmediyseniz hicbir jinekolog durduk yere tecavuz donesi var mi diye delil aramaz, hangi rapor temiz cikti?
Sorularıma cevap verin.
Okusa zaten anlayacak ama daha bana limonata ve rakının aynı anda sunulduğu kafeyi bile söylemediBana açıklamıştın halbuki, keşke yorumları okusa.
Zevke gelmiştir dememizi mi bekliyorsun?Yirtilinca devam etti niye peki
Alkolsüz koktely falan deseydi bari ya ruhu benim gibi fakir.Okusa zaten anlayacak ama daha bana limonata ve rakının aynı anda sunulduğu kafeyi bile söylemedi
Ayrıca şikayet için hazır hissetmedim yaptığı da yanına kalsın istemedim elimde birşey bulunmaliydi.“Benim için o muayene şikâyet için değil, sağlık kontrolü içindi. Çünkü ciddi bir risk vardı; hem cinsel yolla bulaşabilecek hastalıklar, hem de gebelik ihtimali. Kanama da oldu sonrasında. Endişe ettim.Ertesi gün hapı kullandım ama yine de emin olmak istedim. Raporun ‘temiz’ çıkması da bu yüzden. Her kadın şikâyet etmese bile kendi sağlığını kontrol ettirme hakkına sahiptir. Tecavüz şüphesi olsun olmasın, jinekolojik muayene sadece şikâyet amaçlı yapılmaz.
2-3 gün içinde hamileliği nasıl öğrenecektin? Kese 4-5 haftads görülüyor. Cinsel yolla bulaşan hastalık da aynı gün belirti vermiyor.“Benim için o muayene şikâyet için değil, sağlık kontrolü içindi. Çünkü ciddi bir risk vardı; hem cinsel yolla bulaşabilecek hastalıklar, hem de gebelik ihtimali. Kanama da oldu sonrasında. Endişe ettim.Ertesi gün hapı kullandım ama yine de emin olmak istedim. Raporun ‘temiz’ çıkması da bu yüzden. Her kadın şikâyet etmese bile kendi sağlığını kontrol ettirme hakkına sahiptir. Tecavüz şüphesi olsun olmasın, jinekolojik muayene sadece şikâyet amaçlı yapılmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?