Çünkü dondum şoktaydim boğazımı sıkıncaHanımefendiiiii prezervatifi takarken neden çarpmadınız ağzının üstüne bir tana
Çok büyük bir linç yemeyi göze alarak soruyorum o günden sonra yazıp arasaydı okey miydin ? ( şahsi görüşüm nikahlı kocan bile hayır dersen dokunamaz ama asıl konu sahibi bu kısma takılmış gibi hissettim)Hanımlar, siz olsaydınız ne yapardınız?
Bu kişiyle aslında hastanede tanıştık, doktor. Kardeşim için gittiğimizde birkaç kez yanıma geldi, konuştu, numarasını verdi. Şimdi düşününce o günden beni gözüne kestirdiğini anlıyorum.
Sonra kafede buluştuk. Ben normalde içki içmem ama özellikle şarap ve rakı için ısrar etti. Önce limonata söyledim sonra ısrar üzerine yarım kadehten biraz az şarap içtim bir kez lavaboya kalktım.Çok rahat ve umursamazdı, oturduğu yerde dans ediyordu. Başta “sahile gideceğiz” dedi, sonra taksi çağırıp beni evine götürdü.
Evde “tango öğreteyim” diye başladı, sonra boynumdan öpmeye kalktı. Ben “hayır, istemiyorum” dedim ama dinlemedi. Bedenime cinsel organima dokundu, öptü. Ayakkabılarımı çıkardı, beni yatağa yatırdı, boğazımı sıktı. Nefessiz hissettim. Prezervatif yırtılmasına rağmen durmadı. Ben donup kaldım, hiçbir şey yapamadım.
O günden beri hiç yazmadı. Annem çok şüpheci biri olduğu için ona da anlatamıyorum.
Siz olsaydınız sessiz mi kalırdınız, yoksa şikayet eder miydiniz?
Ya bir gidin Allah aşkına boğazı sıkılınca insan öleceğim korkusuyla(bakın tecavüz de değil) can derdine ilk fırsatta neresi denk gelirse vurup kurtulmaya çalışırÇünkü dondum şoktaydim boğazımı sıkınca
la gardaş bebe seni kullanmış malamar etmiş ne şikayet etcen prezervatıf yırtılmasına ragmen durmadı dıyon veren sensın kacada bılırdın napcak adam doktor hayatını skerdın sen bu adamı bırıne anlatsan namusu adamda değil sende ararlar bu millet böyle bacımmHanımlar, siz olsaydınız ne yapardınız?
Bu kişiyle aslında hastanede tanıştık, doktor. Kardeşim için gittiğimizde birkaç kez yanıma geldi, konuştu, numarasını verdi. Şimdi düşününce o günden beni gözüne kestirdiğini anlıyorum.
Sonra kafede buluştuk. Ben normalde içki içmem ama özellikle şarap ve rakı için ısrar etti. Önce limonata söyledim sonra ısrar üzerine yarım kadehten biraz az şarap içtim bir kez lavaboya kalktım.Çok rahat ve umursamazdı, oturduğu yerde dans ediyordu. Başta “sahile gideceğiz” dedi, sonra taksi çağırıp beni evine götürdü.
Evde “tango öğreteyim” diye başladı, sonra boynumdan öpmeye kalktı. Ben “hayır, istemiyorum” dedim ama dinlemedi. Bedenime cinsel organima dokundu, öptü. Ayakkabılarımı çıkardı, beni yatağa yatırdı, boğazımı sıktı. Nefessiz hissettim. Prezervatif yırtılmasına rağmen durmadı. Ben donup kaldım, hiçbir şey yapamadım.
O günden beri hiç yazmadı. Annem çok şüpheci biri olduğu için ona da anlatamıyorum.
Siz olsaydınız sessiz mi kalırdınız, yoksa şikayet eder miydiniz?
Tango geçiyor bizimleYa bir gidin Allah aşkına boğazı sıkılınca insan öleceğim korkusuyla(bakın tecavüz de değil) can derdine ilk fırsatta neresi denk gelirse vurup kurtulmaya çalışır
Ne raporuymus o temiz cikan?
Cinsel hastalik bulgusu diyecekseniz simdi suraya dusup bayilacagim artik.
Jinekolojik muayene hepimizin elbette hakki ama
Ben hukukcuyum diyen biri, boyle bir durumu tecavuzcunun yanına birakmaz bu bir.
Kastettiginiz rapor hastalik raporuysa, o ornekler alinirken tecavuz bulgularinizi yok edebilme riskiniz oldugunu bilirsiniz bu da 2.
Ayrica bir kadin tecavüze ugradim ve bunu bana yapan hala aramadi diye dertlenmez, aksine aramadigi icin sukreder, cunku korkar bu da 3.
Ve en onemlisi, hicbir kadin ortalikta bu kadar tecavuz magduru varken, boyle mesnetsiz konular acip, kadin dayanismasina zarar vermez
Ben konunuza inanmiyorum.
Ne raporuymus o temiz cikan?
Cinsel hastalik bulgusu diyecekseniz simdi suraya dusup bayilacagim artik.
Jinekolojik muayene hepimizin elbette hakki ama
Ben hukukcuyum diyen biri, boyle bir durumu tecavuzcunun yanına birakmaz bu bir.
Kastettiginiz rapor hastalik raporuysa, o ornekler alinirken tecavuz bulgularinizi yok edebilme riskiniz oldugunu bilirsiniz bu da 2.
Ayrica bir kadin tecavüze ugradim ve bunu bana yapan hala aramadi diye dertlenmez, aksine aramadigi icin sukreder, cunku korkar bu da 3.
Ve en onemlisi, hicbir kadin ortalikta bu kadar tecavuz magduru varken, boyle mesnetsiz konular acip, kadin dayanismasina zarar vermez
Ben konunuza inanmiyorum.
Ki ben buradaki tum fake konulara inanan, yardimci olmak icin canini disine takan bir safımdır.
Gecmis olsun, inanmasam da insanlik bende kalsin.
Ki ben buradaki tum fake konulara inanan, yardimci olmak icin canini disine takan bir safımdır.
Gecmis olsun, inanmasam da insanlik bende kalsin.
Benim canim falan sagolmasin.Peki. Canınız sağolsun
Bu kadar acımasız olmak zorunda değildiniz. Sürekli mağduru sucluyorsunuz . Hemcinsim olarak içim acıdı. Yazık diyorum ve susuyorum siteden gidiyorum. Haklısınız biliyor musunuz buraya hiç yazmamam gerekirdi. Biraz olsun şu lanet zamanda bile insanlık aramak empati beklemek tamamen benim sucumdu kabul ediyorum. İçiniz rahat olsun ve evet bu hikaye uydurmaydi böyle bir olay yaşanmadı . İyi gecelerBenim canim falan sagolmasin.
Böyle bir hikaye yazacaksaniz, ustune hukukcuyum diye gelecekseniz, bu soruların geleceğinide bileceksiniz, cunku sizi yargilamiyor aksine iddia ettiginiz tecavuz sucunun islenme surecini anlamaya çalışıyoruz.
Ya bu bir insana karsi islenebilecek en kotu suclardan biri, magdurlari ömürlerinin sonuna dek asamiyorlar olani biteni, o geceyi, ani, dkyi, bunun uzerinden yalan soylenmez, o yuzden elbetteki sorgulayacagiz.
Ve siz, cidden hukukcu degilsiniz.
Rapor rapor diye atip tuttuğunuz seyin (ne raporu bu hala yazamadiniz) nasil alindigina dair zerre kadar fikriniz yok. Hangi cinsel muayene raporu 2 gunde cikiyor???? Ben soyleyim kastettiginiz cinsel hastalik raporu min. 10 gunde çıkıyor, smear derseniz min. 15 gunde cikiyor, vajinal kültürün cikmasi minimum 4 gun, gebelik testi diyorsaniz o da minimum 4 saat (ama 3 gunde niye gebelik testi yaptirasinizki?)
Siz tecavuze ugramadiniz, siz burada bilgi topluyorsunuz bana kalirsa.
Ya bırak duygu sömürüsünü, sana burda bin saattir soru soruyor insanlar cevap bile vermiyorsun.Bu kadar acımasız olmak zorunda değildiniz. Sürekli mağduru sucluyorsunuz . Hemcinsim olarak içim acıdı. Yazık diyorum ve susuyorum siteden gidiyorum. Haklısınız biliyor musunuz buraya hiç yazmamam gerekirdi. Biraz olsun şu lanet zamanda bile insanlık aramak empati beklemek tamamen benim sucumdu kabul ediyorum. İçiniz rahat olsun ve evet bu hikaye uydurmaydi böyle bir olay yaşanmadı . İyi geceler
Hanımefendi ben sorulara tek tek cevap vermek zorunda değilim kaldı ki buradaki sorular bana yardımcı olmak için değil direk suçlayıcı ve alaycı sorulardi .Ya bırak duygu sömürüsünü, sana burda bin saattir soru soruyor insanlar cevap bile vermiyorsun.
Yav he he hadi güle güleBu kadar acımasız olmak zorunda değildiniz. Sürekli mağduru sucluyorsunuz . Hemcinsim olarak içim acıdı. Yazık diyorum ve susuyorum siteden gidiyorum. Haklısınız biliyor musunuz buraya hiç yazmamam gerekirdi. Biraz olsun şu lanet zamanda bile insanlık aramak empati beklemek tamamen benim sucumdu kabul ediyorum. İçiniz rahat olsun ve evet bu hikaye uydurmaydi böyle bir olay yaşanmadı . İyi geceler
Evet cevap vermek zorundasınız, eğer insanlardan cevap istiyorsanız bu karşılıklı bir şeydir. Kafanıza göre sorulara yanıt vermezseniz kim neyi nasıl anlayıp cevap verecek?Hanımefendi ben sorulara tek tek cevap vermek zorunda değilim kaldı ki buradaki sorular bana yardımcı olmak için değil direk suçlayıcı ve alaycı sorulardi .
Ben acımasız degilim, ben magduru doğru yonlendirmeye calisan bir vicdan sahibiyim.Bu kadar acımasız olmak zorunda değildiniz. Sürekli mağduru sucluyorsunuz . Hemcinsim olarak içim acıdı. Yazık diyorum ve susuyorum siteden gidiyorum. Haklısınız biliyor musunuz buraya hiç yazmamam gerekirdi. Biraz olsun şu lanet zamanda bile insanlık aramak empati beklemek tamamen benim sucumdu kabul ediyorum. İçiniz rahat olsun ve evet bu hikaye uydurmaydi böyle bir olay yaşanmadı . İyi geceler
Hemcinsim olduğunuz için utanç duyuyorum. Gerçekten yazık .Yav he he hadi güle güle
Bütün sorulariniza cevap verdiğimi düşünüyorum daha neyi soruyorsunuz anlamadımBen acımasız degilim, ben magduru doğru yonlendirmeye calisan bir vicdan sahibiyim.
Bana duygu somurusu yapmanizin hiçbir faydasi yok, kactir sabirla sorular soruyorum yardım etmek icin kaciyorsunuz, Cunku cevaplar elinizde yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?