Soruma cevap verir misiniz?Ayrıca şikayet için hazır hissetmedim yaptığı da yanına kalsın istemedim elimde birşey bulunmaliydi.
Hayır istesem acı çekmezdim o kadar ve tiksinmezdim eve dönünce uykusuzluğa rağmen yikanmazdim düşecek gibiydimBence siz çok istekli olmasanızda hayır deyio karşı koymadınız gibi. Sonradan da pişman oldunu
Hukukçu olarak duş almamanız gerektiğini biliyor olmalısınız?Hayır istesem acı çekmezdim o kadar ve tiksinmezdim eve dönünce uykusuzluğa rağmen yikanmazdim düşecek gibiydim
Neden karşı koymadını? Prezervatif taktığı sırada kalkmadınız? Eve nasıl girdiniz mesela?Hayır istesem acı çekmezdim o kadar ve tiksinmezdim eve dönünce uykusuzluğa rağmen yikanmazdim düşecek gibiydim
“Benim için o muayene şikâyet için değil, sağlık kontrolü içindi. Çünkü ciddi bir risk vardı; hem cinsel yolla bulaşabilecek hastalıklar, hem de gebelik ihtimali. Kanama da oldu sonrasında. Endişe ettim.Ertesi gün hapı kullandım ama yine de emin olmak istedim. Raporun ‘temiz’ çıkması da bu yüzden. Her kadın şikâyet etmese bile kendi sağlığını kontrol ettirme hakkına sahiptir. Tecavüz şüphesi olsun olmasın, jinekolojik muayene sadece şikâyet amaçlı yapılmaz.
Bu kadar önyargı fazla değil mi ? İnsaf edin !İşte konu burda başlıyor kesinlikle kendi rızası ile sevişti sonrasında ya pisman oldu ya adam yazmadıgı icin kinlendi iftira atıyor.
Hanımefendiiiii prezervatifi takarken neden çarpmadınız ağzının üstüne bir tanaBu kadar önyargı fazla değil mi ? İnsaf edin !
İlişki oldu dedim sadece tecavüz desem adli vaka olurdu hazır hissetmedim ülkede adalet işlemiyor biliyorumiyide doktora ne dediniz de tahriş var mı diye baktı?
Ay birde duş almis delirecegim, ustunuzdeki kiyafetleride ozona bassaydiniz bari.Hayır istesem acı çekmezdim o kadar ve tiksinmezdim eve dönünce uykusuzluğa rağmen yikanmazdim düşecek gibiydim
Şikayete hazır hissetmemiş.Hukukçu olarak duş almamanız gerektiğini biliyor olmalısınız?
Şikayet etmezseniz işlemez tabi.İlişki oldu dedim sadece tecavüz desem adli vaka olurdu hazır hissetmedim ülkede adalet işlemiyor biliyorum
Bunu baştan söylesenize, bende şimdi bütün taşlar yerine oturdu...Şikayete hazır hissetmemiş.
İlişki oldu dedim sadece tecavüz desem adli vaka olurdu hazır hissetmedim ülkede adalet işlemiyor biliyiyide doktora ne dediniz de tahriş var mı diye baktı?
Sizi inandırmak zorunda değilim hanımefendi. Dilerim aynı şeyleri yaşamazsiniz bir kadın olarak.Hikayeyi düzelteyim
Doktoru kestirdin gözüne ilgisini firsat buldun doktor koca neden olmasin oh mis gibi
Birlikte oldun ki hukuk okuyan birisine bu kadar kolay kimse tecavüz edemez
Birlikte oldun herif daha aramadi sen de gidip sikayet ettin prazervatif de yirtildigina göre hamileyim diye santaja baslarsin
Ya da Buna yakin bise hikaye cok uyduruk
LAN 18 yasimda bile birisi Bana gel sana gecenib bir yarisi Tango ögretiyim dese killanirim agzina carparim cok sacma cok
Küfür ettim detayını yazma bacım
Sorulan mantıklı sorulara doğru düzgün cevap vermiyosunuz. Ayrıca söyledikleriniz insanla dalga geçer gibi. Daha 3 gün önce yaşanmış olay. Ne cinsel hastalığı? Ne gebeliği? 3 gün önce yaşanmış cinsellikten bulaşan bir virüsü/bakteriyi nasıl pat diye tespit edecekler? veya 3 günde nasıl gebelik oluşacak? Nerdeyse 30 yaşına gelmiş kadınsınız. Bunları bilmiyor musunuz?“Benim için o muayene şikâyet için değil, sağlık kontrolü içindi. Çünkü ciddi bir risk vardı; hem cinsel yolla bulaşabilecek hastalıklar, hem de gebelik ihtimali. Kanama da oldu sonrasında. Endişe ettim.Ertesi gün hapı kullandım ama yine de emin olmak istedim. Raporun ‘temiz’ çıkması da bu yüzden. Her kadın şikâyet etmese bile kendi sağlığını kontrol ettirme hakkına sahiptir. Tecavüz şüphesi olsun olmasın, jinekolojik muayene sadece şikâyet amaçlı yapılmaz.
Eee bir bana da cevap versenizİlişki oldu dedim sadece tecavüz desem adli vaka olurdu hazır hissetmedim ülkede adalet işlemiyor biliy
Sizi inandırmak zorunda değilim hanımefendi. Dilerim aynı şeyleri yaşamazsiniz bir kadın olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?