İstemediğim bir ilişkiye maruz kaldım. Siz olsanız şikayet eder miydiniz ? Utanıyorum.

Ne raporuymus o temiz cikan?

Cinsel hastalik bulgusu diyecekseniz simdi suraya dusup bayilacagim artik.

Jinekolojik muayene hepimizin elbette hakki ama

Ben hukukcuyum diyen biri, boyle bir durumu tecavuzcunun yanına birakmaz bu bir.

Kastettiginiz rapor hastalik raporuysa, o ornekler alinirken tecavuz bulgularinizi yok edebilme riskiniz oldugunu bilirsiniz bu da 2.

Ayrica bir kadin tecavüze ugradim ve bunu bana yapan hala aramadi diye dertlenmez, aksine aramadigi icin sukreder, cunku korkar bu da 3.

Ve en onemlisi, hicbir kadin ortalikta bu kadar tecavuz magduru varken, boyle mesnetsiz konular acip, kadin dayanismasina zarar vermez

Ben konunuza inanmiyorum.

Ki ben buradaki tum fake konulara inanan, yardimci olmak icin canini disine takan bir safımdır.

Gecmis olsun, inanmasam da insanlik bende kalsin.

iyide doktora ne dediniz de tahriş var mı diye baktı?
İlişki oldu dedim sadece tecavüz desem adli vaka olurdu hazır hissetmedim ülkede adalet işlemiyor biliy
Sizi inandırmak zorunda değilim hanımefendi. Dilerim aynı şeyleri yaşamazsiniz bir kadın olarak.

Sorulan mantıklı sorulara doğru düzgün cevap vermiyosunuz. Ayrıca söyledikleriniz insanla dalga geçer gibi. Daha 3 gün önce yaşanmış olay. Ne cinsel hastalığı? Ne gebeliği? 3 gün önce yaşanmış cinsellikten bulaşan bir virüsü/bakteriyi nasıl pat diye tespit edecekler? veya 3 günde nasıl gebelik oluşacak? Nerdeyse 30 yaşına gelmiş kadınsınız. Bunları bilmiyor musunuz?

Ayrıca rapor temiz çıktı diyip duruyosunuz da normal muayene için gitmişsiniz size neden rapor versinler? Ayrıca kanama olan yerde nasıl tahriş veya yara olmuyor? Sizin vücudunuzun herhangi bir yeri yara açılmadan mı kanıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…