istemediğim biriyle evlenmek zorundayım

kızlar çok mutluyum 2 gün önce nişanlımdan ayrıldım oğlan hasta çıktı zaten bana yapmadığı eziyet kalmıyordu düğün meselesi konuşmaya geldiklerinde kardeşimi dövmüş babamda tam montunu asıyormuş o anda nişanlandığım kişinin montu yere düşmüş ve haplar yere düşmüş babamda hastanede çalıştığı için hapların ne olduğunu bilir bir bakmış psikiyatrist hapı ve epilepsy hapı kullanıyormuş babası sonradan itiraf etti bende bana yaptıklarını anlatmıyordum anlatınca babama oda nişanı bozdu ve şimdide ufuğa söyledim çok sevindi sevincinden ağladı bana sımsıkı sarıldı ben onu çok seviyorum kızlar allahım dualarımı kabul etti sizlerede çok teşekkür ederim bana destek oldunuz..

O adamla evleniceksin die korkuyodum valla,sevmediğin bir insanla değil bir ömür bir gün bile geçmez ki.Allahtan herşey yoluna girmiş baban hata yaptığını anlamışda olay tatlıya bağlanmış hakkında hayırlısı olsun inşallah..

Yaa kızlar aynı benim durumumm yaaa ama ben senin gibi şanslı değilim okurken gözlerim doldu resmen benim durumum,nişanlım iyi biri ama ben aşkımı istiyorum 4 yıllık aşkımı:(

kızlar anlattıklarımın hepsi doğru yemin ederim şimdi nişanlımdan ayrıldım ama ne olacak bilmiyorum ben babamın ufuğa vereceğini hiç inanmıyorum onu çok seviyorum ne yapacağımı bilmiyorum 3 sene beklesem babam verirmi acaba kimseyi kabul etmesem en son ufuk kalsa onada vermek zorunda kalırmıki aklıma türlü türlü şeyler geliyor ama zamana bırakacağım herşeyi işi var ayakkabı sayaşcısı ortaklar işi olmasa bile taşı sıkıp bana bakacağından eminim bende çalışıyorum eve benimde katkım olur onlar sorun gibi gelmiyor bana bana sorun olan babamın beni ufuğa verip vermemesi yorumlar için teşekkürler.

canım benimm seni seven bi adam var ve bence kalbinin sesini dinle...aileler bi noktadan sonra kabulleniorlar insanoglunun başına neler gelior neler...otur konuş babanla mertçe sevdiğini sevildiğini başkasıyla mutlu olamayacagını konuş elinden geleni de gelmeyeni de yapmaya çalış çünkü bu devirde seven insanı bulmak zorrrr...sevgilerrr...

teşekkür ederim herkese ve ayrıyeten prensess'e çok sağolun yaaa yorumlarınız için ben ufuğu çok seviyorum oda beni seviyor ben onu bıraksam bile o beni bırakmaz bunuda biliyorum dün dediki seni sonunda ölüm olsa bile o bu eve gelin olarak getireceğim sonun da ölsem bile dedi onu çok seviyorum o benim herşeyim

o kadar kötü durumdayımki kızlar kimse beni anlamıyor benim bir sevdiğim var 4 senedir de beraberiz birbirimize o kadar aşığız ki beraber ölüme bile gideriz beni istemeye gelmişlerdi sonra arkasından biri daha istedi babamda tuttu beni o sonraki gelene verdi ne yaptıysam hiç bir faydası olmadı o kadar kötüyümki hergün ağlıyorum ve düğünümde yaklaşıyor sevdiğim o kadar kötü olduki anlatamam ben düğünümde gelinlik giydirmeyecekler asıl kefenim olacak çok acı çekiyorum elimden birşey gelmiyor....senağlama

CANIM HERŞEYDE BİR HAYIR VARDIR ÜZÜLME VE DÜŞÜN BENCE..
benimde sevgilimle birlikteyken bir görüc gelecekti...ve babama karşı dedim ben çıktığım insanı sviyorum görücü istemiyorum..sevdiğim insanın aileside gelecek istemeye dedim ve sevdiğimi savunmuştum...ne oldu biliyormusun sonunda...
sevdiğim insan beni yarı yolda ailemle başbaşa, savunduğum düşüncelerle karşıkarşıya bıraktı...yaşanan her olaydan hayır çıkarmasını bilelim ve kimse için ailemizi asla kırmayalım...sonunda elin oğlu çekip gidiyor yanımzda gözyaşlarımızı ailelerimiz siliyor..tanımaya çalış belki çok seveceksin bilemzesin ki..
hakkına hayırlısıolsun cnm dilerim mutlu olursun..

eğer babam onunla çıktığımı öğrenirse iyice sinirlenir vermez diye korkuyorum bunlar beni tekrar istemeye gelecek ama bizim çıktığımızı bizden başka kimse bilmeyecek çünkü babam çıkmama karşı görücü usulüymüş gibi yapsak olurmu iyice kafam karıştı yaaa ne yapmam gerekiyor kızlar yaaaa bana bir yol gösterin ne olur....

baban öle düşünüorsa sölediğin gibi yapabilirsin...yine vermezse herşeyi göze alıp konuyu aç...vermezse konuyu acmaktan başka da bi çaren yok yine kendin bilirsin ama benim düşüncenm bu...yaaaaaaaaa bu nasıl bir hayat aileler bilir erkek yaklaşmaz ya da bi sevgi kopuklugu olur....herşey yolunda olur ailelerr vermez bu nasıl bir hayattt allahımmm yaaaaaa:sm_confused: senağlama senağlama

seninle ayni seyi yasadim ve ne derim biliyomusun bu durumda aileni karsina al ve o sevdin adamida arkana gerekirse kac ama asla sevmedin adamla evlenme olene kadar aglamaya ve mutsuzluga bile bile mahkum etme kendini allah yardimcin olsun benim basaramadimi isallah basarirsin cok uzuldum senin icin 4 yil once yasadiklarim geldi ve yine soyluyom nolursa olsun asla kabullenme mucadele et

ya kaç falan demeyin lütfen ya ufuk gercekten sevmiyosa ve kandırıyosa kaçınca mutlu olmazsa nolcak ??

slm kızlar nasılsınız iyimisiniz beni sorarsanız ben iyimiyim kötümüyüm bilmiyorum içimde bir huzursuzluk var cumartesi günü istemeye gelecekler ufuk gil ama nedense sevinemiyorum ona aşığım çok seviyorum ama niye böyle bir duygu var içimde anlayamadım aslında birşey söyleyeyim ben ufuğu kabul ettim diye ufuk bana her istediğini yaptırıyor hiç bir dediğimi yapmıyor ilk önce ayrı ev alacaklardı sonradan değiştirdi ben ne dersem tersini yapıyor eğer sevmesem vallaha bir dk. durmam ama herşeyini kabul etmek zorundayım çünkü çok seviyorum aşığım öl dese ölürüm kendime kızıyorum ama ne yapalım benim kaderimde bu herhalde sorun ayrı ev olmaması değil neden ben nişanı attıktan sonra tavırları değişti onu anlamaya çalışıyorum ben onunla heryerde yaşarım.......

sen her dediğini yapmaya devam edersen sonunda mutsuz olursun onun istekleride bitmez sonunda dayanmayacak seviyeye gelirsin her istediğini yapma madem o senin istediklerini yapmaıyor sende onun dediklerini yapmamaya çalış sevgide bir yere kadar

ben olsam kesinlikle herşeyi göze alır kaçardım....

başkasıyle evlenmekten iyidir....

Yok asla kaçmam kaçamam ailemin yüzünü yere eğemem zaten kaçmam için bir sebep yok istemeye gelseler babamın isteklerini kabul etseler verir babam ama ben sevdiğim kişinin benim için birşey yapacağını hiç sanmıyorum
öyle bir kapasite yokki aşkım benim için şunları yaptı bende onun için bunları yapayım demiyor aman yaaa vallaha ne yapacağımı şaşırdım........

kızlar çok mutluyum kaç gündür uğrayamadım buraya ama şimdi söylüyorum çoooooookkk mutluyum ufukla düğünüme 5 ay kaldı o kadar mutluyum ki anlatamam evet azmimin sonu müthiş bitti o artık benim bende onunum birbirimizi o kadar çok seviyorum ki anlatamam günlerce hiç durmadan gece gündüz ağladım ama şimdi gülme sırası bende..........

ben olacam da deli gibi sevdiğimi bırakacam haaa
aslaa...
söylerim nişanlıma benim 4 yıllık çıktığım var diyee
bir dk bile durmaz zaten bilse diyorsun eee en güzel çözüm bu değil mi canım benim
ne gerek var ölmeye onu severken başkasıyla yaşamaya falan değil mi ama
cesaretli ol sevdiğin ve mutluluğun için bunu yap benceeeeee

sen "ne yapayım başıma geldi çekerim" lafını hayatının heryerinde uyguluyosun sanırım.kusura bakma ama böyle yaparak daha coook ezilirsin.hayata karsı bı duruşun olsun.gerektiği yerde söz hakkı almayı bil,vermezlerse sen susmadan konuş...tamam sevdıgınle kavusacakmıssın sevınıyosun ama öncekı sayfalarda da onun sana bişey veremeyecegınden bahsetmişsin.biraz kararsız gibisin anlayamadım seni...inşallah sevdiğin kişi senin için doğru kişidir ne diyim...

Back
X