istemediğim biriyle evlenmek zorundayım

okurken acaba nolcak diye merakla bekliodum bi başkasıyla inşanlandı sevdiginden vazgeçti soradan onunla ayrıldı çocuga döndü soradan babası vermedi yarın oldu nişanlandı 5 ay kaldı dügüne ah be kızım herşey bukdr kolaymı ya kolaymı???
baban nasıl olduda yumuşadı nasıl olduda verdi ufuk iiçin şüphelenirken bana bakamaz istedigimi yapamaz diye nasıl odluda hemn nişan oldu anlamıorum yani :(
inş hakında haıyrlısı olur güzelim mutlu olursn ama şunu söliyim nişanlanmak yerine oçocukla gitseydin yani sevdiginle başka biriyle nişanlanman senin hep yüzüne vurulması anlamına gelir en ufak şeyde sevdigin bunu söyler ve o sana kötü davransa diyecek lafın kalmaz çünkü sen onu bıraktın!!!ben olsam ailemle knşurdum eger kesnlkle hayır diosa giderdimmmm neyseki sonuç tatlıya baglandı demekki kaderde bunları yaşamak vardı allah haıyrlısını versin ömür boyu ufukla sana mutluluklar sevdiginin kıymetini bil seni almış her erkek yapmaz!!

kızlar çok mutluyum kaç gündür uğrayamadım buraya ama şimdi söylüyorum çoooooookkk mutluyum ufukla düğünüme 5 ay kaldı o kadar mutluyum ki anlatamam evet azmimin sonu müthiş bitti o artık benim bende onunum birbirimizi o kadar çok seviyorum ki anlatamam günlerce hiç durmadan gece gündüz ağladım ama şimdi gülme sırası bende..........

aileni nasil yola getirdin? anladigim kadariyla ufuk senin istedigin adam peki babanin seni verdigi adama ne oldu?kizmadilarmi? nasil olduysa mutlusun ve tebrik ederim. mutlulugunuz bozulmasin.

slm kızlar ben çoktandır üye olmuştumda pek uğrayamıyodum googleden bu başlığı tıkladım ve birden bizim kadınlar külübü çıktı açtım okudum aynı benim sorunlarım aynı benim yaşadıklarım. ama bi farkla ben iki yıldır nişanlıyım başta çok direttim olmaz sevmiyorum die aileme söledim ahtta nişanlıma bile söledim suratına karşı seni sevmiyorum die.ben de arkadaş gib bir başkasını seviyorum hemde 5 yıllık bir aşk.beni istemeye geldiklerinde ağladım hayır dedim nişanlım gile ama ailem bi anlık suskunluğuma gidip kabul ettiklerini sölediler.neyse sonra o aralar aram bozuk olan sevgilim bunu nie yaptımı söledi bunu ben yapmadım dedim oda o zaman at nişanı dedi.bende tamam atıcam dedim.ve gidip anneme nişanı bozucam sevimyorum bu çocuğu dedim annem ablama babama söledi çok kızdılar hatta babam kaynanamın geldiği bi gün onunla konuşmuyorum die onunu yanında beni dövdü.babam suratımızı yere indirme akraba nişanı bozamayız dedi.ben intiharı bile denedim ama beceremedim.sonra sevdiğimle konuşulduğum duyuldu ve babam onun ailesini aradı oğlunuza sahip çıkın die bi yıl koptuk onunla.ben nişanlımla bi gün doğru düzgün tlefonla bile konuşmadım konuşmuyorum iki aydır tek tük attğı msjları şimdi atmıo çünkü ilgilenmiyorum.ona seni sevmiyorum istemiyorum evlenirsek çok mutsuz oluruz anında boşanırım yada seni öldürürüm kurtulurum dedim.oda o kadar sinsiki direk annemi arayıp konuştu senin kızın bunları bunları dio die.sonra bi kitap yazdını ve bu kitapda aslında hiç yaşanmamışlıkları yazdını bi iftira kitabi oldunu söledi nişanı bozarsa bunu tüm üniversitelere tüm yayın kuruluşlarına verceğini söledi bende ne yaparsan yap dedim ben seni sevmiyorum istemiyorum ya zorlamı dedim.o ailemden sırt alıp bana demedin bırakmadı.sonra anneme atınca oda iyi yapıo dedi.sana müsteaktır dedi.ben her gece ağlıyorum sevgilimi çok seviyorum onunsuz hayatta yaşamam.ama hala nişanlıyım.ve sevdiğim ya nişanı boz yada böle olmaz dio ki konuşmamız yanlış dio.şu an okuyor kaçmak istesem nereye kaçcaz yani öle bi durumdayımki bizimkiler bu yıl düğün olcak gözüyle bakıyolar ben artık napcamı bilmiyorum zaten nişanlımla görüşmüyorum.::çok üzgünüm:

Back
X