- 13 Eylül 2015
- 21.919
- 68.884
- 598
- Konu Sahibi limoncicegii
Katılıyorum,kızın ağzından "tamam"sözünü alıncaya kadar 40 takla atmıştır,sonra da salmış çayıra beyefendi.Ben yorumların çoğu gibi "alışmaya çalış,mutluluk içimizde" falan diyemeyeceğim...Her insan yanlış kararlar verebilir,bunu ömür boyu çekmemiz gerekmiyor...Sizin durumunuz da çözümsüz değil,yarim saatte karar verip geldiyseniz , yarim saatte tekrar karar verip dönebilirsiniz.
Eşinizi oldukça bencil ve düşüncesiz buldum...Ailesinin yanında olmayı,sizin mutsuzluğunuza tercih etmiş ve ediyor...İki yıldır eşinin mutsuz olduğunu görüp bir şeyler yapmamak nasıl bir bencilliktir.Hani 3-5 ay olsa alışırsınız diye bekliyor diyeceğim,ama 2 sene olmuş yani.
Başka zoraki bir durum olsa,elbette alışmaya çalisilir,mutlu olmaya çalışılır.Çunku ikiniz içinde en iyisi odur...Ama burda keyfe keder bir durum var,tamamen eşinizin ailesinin yanında yaşamak istemesi...İstanbul dışında başka bir şehiri de kabul etmiyormuş beyefendi !
Yani gaza getirmek gibi olmasın ama,ben şartları baya zorlardim sanırım.Hatta her hafta sonu ailemin yanına giderdim vs...Siz birazda baştan tamam dediginiz için durumu kabullenmişsiniz gibi,başka yapacak birseyiniz yokmuş gibi hissediyorsunuz.Ama var,kabullenmek zorunda değilsiniz.
Ben de gaz vermek istemiyorum,ama lafa gelince kadınlara mızmız derler,kendileri annelerinin eteğine sarılır.
Eşim bunu yapmadı fakat iş sebebiyle istemediğim bir muhitteyim.Planlarım hep "gitmek"üzerine,er ya da geç.
Eşim de bunu biliyor,önce düşünmediği şekilde düşünüyor ve bana hakta veriyor.
Biliyor,gideceğim,onu da alarak:)
Benimki aile aşkı değil,elbette onlara daha yakın olacağım,fakat asıl maksadım istediğim güzel butik semtte yaşam.