- 2 Haziran 2019
- 332
- 652
- 103
- Konu Sahibi civilenginar
-
İste kız zıkkım yesin adam olsunda ayrılıktan önce borcunu düşünsün kalitesizmerhaba hanımlar, bir zamanlar çok konu açardım artık iyileşmeye başladım sanırım..
konuma gelecek olursak 1.5 yıl süren ilişkim uzun zaman önce son buldu, sancılı bir süreçti geçti, geçmeye devam ediyor. 20 yaşında, öğrenciyim, farklı şehirde okuyorum. eski sevgilimden biraz kötü ayrıldık, bana istemediğini, tamamen koptuğunu, yapacağı hiçbir şey olmadığını vs söyleyerek açıkçası üstünden attı. kabullendim hepsini, birkaç gün önce laf sokmalı falan tweetler atmış, kendisi 27 yaşındaayrılıktan 4 ay önce benden bir miktar para istedi, kardeşinin faturasını falan yatırdım. para derdine asla düşmedim, zaten söz konusu edip beklemedim bile geri vermesini. iban istemişti ancak hata verdi sonra atarım dedi bende takılmadım açıkçası. ama ayrılırken insan gibi davranmadı ve sonrasında saçma sapan sözleri, paylaşımları tiksindirdi resmen. en yakın arkadaşıma açtım konuyu o da iste sen öğrencisin farklı şehirde diyip kanıma girdi şimdi kararsızım muhatap olmak istemiyorum ama param da o kişide kalsın istemiyorum. ne yapmalı?
devletten aldığım kredinin yarısı kadardı.. 200 küsür gibiMiktar ne kadar?
O zaman iste, ufak tefek bi şey olsa yüz göz olma boşuna derdim ama az da değilmiş bi öğrenciye göre.devletten aldığım kredinin yarısı kadardı.. 200 küsür gibi
nerede dönmesini istediğimi söylemişim merak ettim, 1.5 yıl dolu dizgin gidip bıçak gibi bir anda size bunlar söylense ne dersiniz acaba..Adam durustce lafı dolandırmadan sevmedıgını soyleyıp ayrilmis, ustunde attı demıssın.
Napsa duzgun ayrilmis olacaktı senden?, yalandan sen daha iyilerine layıksın, ailemde sorunlar var islerim yogun gıbı klıse yalanlar mı dızseydı?
Iste parayı, barısmaz ama soyleyım.
Oder parayı biter gene.
Ah canım.nerede dönmesini istediğimi söylemişim merak ettim, 1.5 yıl dolu dizgin gidip bıçak gibi bir anda size bunlar söylense ne dersiniz acaba..
aslında ben de hiç değmez dedim ama öğrenci evinde parasızlıktan 1 hafta irmik yediğim gelince aklıma 200 lira çok güzel bir market alışverişi yapıyor200 lira için değmez...
Sıkma canını ya herşey yazıyorlar burda herkes kendi şartları içerisinde en doğru olanı yapıyor zatennerede dönmesini istediğimi söylemişim merak ettim, 1.5 yıl dolu dizgin gidip bıçak gibi bir anda size bunlar söylense ne dersiniz acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?