istemek ayıp mı olur?

Iban hata falan vermedi o sadece numara yaptı canım net!. O parayı sen istesen bile ödemez. Öğrenciden para alan 27 yaşındaki bir erkek benim gözümde adam olamaz. Ama boşuna canını sıkma vermez. Konuyu kapat geç büyük bir para değil. Sadakam olsun de geç.İstemek ayıp falan olmaz bu erkek müsveddesine karşı ayıp etme gibi bir durum söz konusu bile olamaz. Ama olay mide bulandırıcı boyuta gider,boşuna canın sıkılır.Yaşadıklarına lanet edersin yok yere

Daha önce çok benzeri başıma geldi.
Telefonu kırıldı diye verdiğim sapasağlam telefon ondayken ayrılmıştım. Hiç istemedim de. Ama o bir süre sonra gerçek manada cirkinlesti, o ara ben ister gibi oldum ama sonuç karşı tarafın daha da cirkinleşmesi oldu.
Ben haram ettim acikcasi.
Uğraşmaya değmez.
Sen de boşver,üç kuruş için ne canını sık,ne de onunla muhatap ol.
Muhtemelen senden bir tepki gelsin diye bunca cirkinleşmiştir

Pislikler yaa !!! Ne de olsa bir ilişki yaşadınız. Belki teninizi paylastiniz. Ayni sofraya oturdunuz hayaller kurdunuz birbirinizi arzuladınız. Niye çirkinleşiyorlar ki ? Ben anlamıyorum. Kalp kırıklığı mi yani? Dürüstce git yoluna. Pislik bu erkekler hepsinden nefret ediyorum

İşte paranı . Gerçekten anlamıyorum neden erkeklere para yedirir kızlar. Daha sevgiliyken kız parası yiyen erkekler evi gecindiremiyor.

Sebep o aşk acisi cekerken benim mutlu bir ilişkiye başlamamdi
Valla çirkinlik derken daha neler neler. Anneme babama benim gelmiş gecmis tüm özel hayatımi uzun uzun ifşa etmeler, sevgilime ulaşıp benden uzaklastiracak saçma şeyler soylemeler falan...
Ama "zararın neresinden dönersek kardır" diye düşündüm, aileme de "evet duyduklarıniz üzücü ama ben bu manyakla evlenedebilirdim, siz de güle oynaya beni verir düğünümde dans ederdiniz. Yaşadıklarınız üzücü ama açıkçası duyduğum his zararın bir yerinden dönmek, hatta şükür namazı kilacagim" demistim
Ki gerçekten de az kaldı evlilik yoluna girecektik,bir kötü alışkanlığı yüzünden terketmistim . beraberken süper bir ikiliydik, inanilmaz nazik, romantik, incitmekten imtina eden, şiirler yazıp saçımı boyayan,fön çeken ,yokuşlarda sırtında taşıyan bir insandı. Asla asla asla tahmin etmezdim ki böyle bir karaktersizlik yapacak.
Yani bunca olaydan sonra telefon biraz daha önemsiz kaldı. Haram zıkkım olsun, telefona bakıp yolda giderken araba falan çarpar belki

Inanamiyorum yaa. Her gün deliriyorum paranoyak oldum artık. Cibiliyetsiz. Yeni sevgiliniz bu duruma ne tepki verdi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…