- 1 Ocak 2017
- 1.918
- 3.261
- 133
- Konu Sahibi civilenginar
aslında ben de hiç değmez dedim ama öğrenci evinde parasızlıktan 1 hafta irmik yediğim gelince aklıma 200 lira çok güzel bir market alışverişi yapıyor![]()
Allah başka yerden verir...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında ben de hiç değmez dedim ama öğrenci evinde parasızlıktan 1 hafta irmik yediğim gelince aklıma 200 lira çok güzel bir market alışverişi yapıyor![]()
Borç yiğidin kamçısıdır yazsın mıSen de twitterda borçla alakalı laf sokmalı paylaşımlar yap.
ayrılmadan 4 ay önce gönderdim.Ayrildigin adama niye para gonderiyorsun cok sacma degilmi bir sorgula bence neden gonderdim diye. Paranida iste
İste sanada havadan gelmiyor sonucta o paralar.Kitu bitmese bile istemeliydin.merhaba hanımlar, bir zamanlar çok konu açardım artık iyileşmeye başladım sanırım..
konuma gelecek olursak 1.5 yıl süren ilişkim uzun zaman önce son buldu, sancılı bir süreçti geçti, geçmeye devam ediyor. 20 yaşında, öğrenciyim, farklı şehirde okuyorum. eski sevgilimden biraz kötü ayrıldık, bana istemediğini, tamamen koptuğunu, yapacağı hiçbir şey olmadığını vs söyleyerek açıkçası üstünden attı. kabullendim hepsini, birkaç gün önce laf sokmalı falan tweetler atmış, kendisi 27 yaşındaayrılıktan 4 ay önce benden bir miktar para istedi, kardeşinin faturasını falan yatırdım. para derdine asla düşmedim, zaten söz konusu edip beklemedim bile geri vermesini. iban istemişti ancak hata verdi sonra atarım dedi bende takılmadım açıkçası. ama ayrılırken insan gibi davranmadı ve sonrasında saçma sapan sözleri, paylaşımları tiksindirdi resmen. en yakın arkadaşıma açtım konuyu o da iste sen öğrencisin farklı şehirde diyip kanıma girdi
şimdi kararsızım muhatap olmak istemiyorum ama param da o kişide kalsın istemiyorum. ne yapmalı?
Onu da verirken düşünecektin be yavrum. Sana mı kaldı adamın kardeşinin faturasını ödemek.aslında ben de hiç değmez dedim ama öğrenci evinde parasızlıktan 1 hafta irmik yediğim gelince aklıma 200 lira çok güzel bir market alışverişi yapıyor![]()
o elinde tutmak içinOnu da verirken düşünecektin be yavrum. Sana mı kaldı adamın kardeşinin faturasını ödemek.
Allahım ne insanlar var yahu, sanırım isteyeceğim ailem elin oğluna para vermem için okutmuyor beni oradaBen 2017 yılında sanırım, 3senelik erkek arkadaşıma yaklaşık 1000 tllik bir hediye almıştım (kindle yani kitap okuyucu). o zamanlar henüz atanmamıştım asgari ücretle çalışıyordum, hediyeyi baya bir takside böldürmüştüm. O ise o zamanın parasıyla ayda 7-8 bin kazanıyordu, durumu bana göre çok daha iyiydi. Hediyeyi alalı 2 ay oldu olmadı, beni yaklaşık 8 aydır başka bir kızla aldattığını öğrendim. Sevgililermiş evlilik düşünüyorlarmış. ayrıldık. Hediyedir diye geri istemedim. Etrafımdakiler iste dedi ama bana doğru gelmedi çekindim. Sadakam olsun böyle birinden kurtuldum dedim. Ama ayrıldıktan sonra yaklaşık 6 ay daha taksidini ödemiştim çok içime oturmuştuşimdi umrumda bile değil allahından bulsunlar :) ama sen öğrencisin ve hediye değil borç söz konusu, istesen kimse seni ayıplayamaz, hakkındır. Sadece muhatap olmaya değer mi diye değerlendir kendi içinde
Asgari ücret zaten 600 falandıMiktara bagli. Ben eski sevgilime bundan nerdeyse 10 yil once 600 tl cekip vermistim, o zamanlar iyi paraydi, kavgali ayrildik, param onda kaldi, istemedim, o da vermedi, hakkimi haram edip kapadim ustunu, cunku tekrar muatap olmak istemedim, 600 tl simdi de iyi para alsam iyi olurdu ama pislige tekrar bulasmak istemedim.