İstemekte sınır tanımıyan kocam var! Yetişin...!

• Konu Sahibi Konu Sahibi bay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bay

Guru
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2011
849
689
323
İstanbul
Daha öncede bir kaç konu açtım eşimle ilgili. Hakikaten dertliyim. Maddi zorluklar içindeyiz bu ara,çalışıyorum eşimde öyle ama borç gırtlağa kadar yetmiyor. Neyse icralık olduk ve patronum kapadı sağolsun. Artık aile gibiyim patronlarımla. Ama gelin görün arsız kocam diğer borçları içinde konuşmam için baskı yapıyor. Yeter dedikçe sürekli üstüme geliyor. Artık telefonlarına bakmak bile istemiyorum. Hatta eğer iste vermezse bu adamdan hayır gelmez çık bile dedi. Var mı böyle bişey ?!

Daha öncede bir kaç konu açtım eşimle ilgili. Hakikaten dertliyim. Maddi zorluklar içindeyiz bu ara,çalışıyorum eşimde öyle ama borç gırtlağa kadar yetmiyor. Neyse icralık olduk ve patronum kapadı sağolsun. Artık aile gibiyim patronlarımla. Ama gelin görün arsız kocam diğer borçları içinde konuşmam için baskı yapıyor. Yeter dedikçe sürekli üstüme geliyor. Artık telefonlarına bakmak bile istemiyorum. Hatta eğer iste vermezse bu adamdan hayır gelmez çık bile dedi. Var mı böyle bişey ?!
Gerçekten sizden özür çok dilerim haysiyetsiz kocanız varmış sizi ele güne karşı nasıl bir duruma düşürdüğü yetmemiş gibi arsızca dahada yalvartmakmı istiyor sanki borçlarımızı Patronunuz active hayır gelmezmiş patronunuzdan asıl kendi hayırlı bir Adam olsaydı eşinin onurunu ayaklar altına almazdı Allah yardımcınız olsun amin

Asalak herif. Uykusunda boğabilirsin bence :süslü:

• Beğen
Reactions: bay
Back
X