İstemekte sınır tanımıyan kocam var! Yetişin...!

• Konu Sahibi Konu Sahibi bay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Konuştum yardımcı olmuyorlar işten çıkarsam bu borçlaro tek başına mı ödeyeceksin diyin.Elin adamı size yardım etmek zorunda mı kendisi sorsun o zaman.Oh valla keyif adamda.

• Beğen
Reactions: bay
Durumu şuanda benden iyi :) Allah daha çok versin inşallah.. Annem yıllardır çocuk bakıyor evet,ablamın çocuklarını bırakacağını da düşünemiyorum.

İnşaat işi yaptı,ortağı kendi borçları için çekleri yazdı .. Kısacası dolandırdı .
Allah yardımcısı olsun
eşiniz yüzsüz kusura bakmayın

Bende her zaman su forumda söylerim hayatim benim kocamda sinsilik ve hainlikte sınır tanımıyor . Bazen de bana sinsi sinsi bakiyor. Her görende ona efendi falan diyor. Ne efendisi yalanci ve sahtekar. Bir biz boyle olamadık adımız edepsize çıktı zaten.
Devir onlarin devri canim senin benim degil. Tam bogazi sikilacak adamlar valla.

Devir onlarin devri canim senin benim degil. Tam bogazi sikilacak adamlar valla.
Kiz bide gamsız
Hala uyuyor.
Yanina 2 3 kere gittim.
Boyle hainlik yilanlik yapipta demekki rahat rahat uyuyorlar. Ben sabahtan beri ayaktayım. Utanmadan kalkar yicek ne var yaaa der aksamda annecigine gidecez.
Sen hala devammi alisverise :)
Bende yapmak istiyorum kışlık kazak falan
Anladiklari dilden cevap vermek lazim.

tövbe tövbe
birşey yazacaktım vazgeçtim bacım
kendıne dikkat et

Kiz bide gamsız
Hala uyuyor.
Yanina 2 3 kere gittim.
Boyle hainlik yilanlik yapipta demekki rahat rahat uyuyorlar. Ben sabahtan beri ayaktayım. Utanmadan kalkar yicek ne var yaaa der aksamda annecigine gidecez.
Sen hala devammi alisverise :)
Bende yapmak istiyorum kışlık kazak falan
Anladiklari dilden cevap vermek lazim.
Dun yine disardaydim cocugun birini ona verdim anasina yolladim digerlerini aldim gittim avm de gezdim alisveris yaptim. Artik ayni evin icinde iki ev arkadaşıyız:) Ben kv ile gorusmuyorum hala gorusmeyi de düşünmüyorum . Onlar yaslanmaz yipranmaz biz çökeriz genc yasimizda onlara bisey olmaz .

Dun yine disardaydim cocugun birini ona verdim anasina yolladim digerlerini aldim gittim avm de gezdim alisveris yaptim. Artik ayni evin icinde iki ev arkadaşıyız:) Ben kv ile gorusmuyorum hala gorusmeyi de düşünmüyorum . Onlar yaslanmaz yipranmaz biz çökeriz genc yasimizda onlara bisey olmaz .

Iyi yapmışsın kuzum ohh sefan olsun :)gorusme kiz vardır bir bildigin illaki. Hayatta bise olmaz onlara yerler yatarlar yerler gezerler biz kendimiz cokeriz dedigin gibi

hayır esınızın bu cesareti nereden geliyormus orası ayrı da!! Bu borclar nasıl neden yapıldı buda cok onemli..

Iyi yapmışsın kuzum ohh sefan olsun :)gorusme kiz vardır bir bildigin illaki. Hayatta bise olmaz onlara yerler yatarlar yerler gezerler biz kendimiz cokeriz dedigin gibi
Aynen oyle canim aynen oyle zaten yiprandim 3 cocuk yas olmus 30 ohooo :)

Sakın kocanızdan etkilenip patronunuzdan bunu istemeyin işinizden de olursunuz.Karşı tarafı suistimal olur bu.

Yüzsüzsün önde gideni. Ne yaptınız? Böyle bir adamla evliliği yürütmek de zor. Zerre onur, gurur kalmamış adamda. Bende eşimle sıkıntılar yaşadım. Ayrılalım ayrılmayalım. Çocuklarıma yazık dedim. Ailemden para istemem gerekti borçlar için. Çok üzdü beni, kumar zevki yüzünden. Ona olan saygımı tamamen yitirdim. Olmuyor sürmüyorsa yıllarca bir evliliği süründürmenin bir anlamı yok.

• Beğen
Reactions: bay
Yüzsüzsün önde gideni. Ne yaptınız? Böyle bir adamla evliliği yürütmek de zor. Zerre onur, gurur kalmamış adamda. Bende eşimle sıkıntılar yaşadım. Ayrılalım ayrılmayalım. Çocuklarıma yazık dedim. Ailemden para istemem gerekti borçlar için. Çok üzdü beni, kumar zevki yüzünden. Ona olan saygımı tamamen yitirdim. Olmuyor sürmüyorsa yıllarca bir evliliği süründürmenin bir anlamı yok.
Tabiki istemedim para maaşımla yettiğim kadar yetiyorum. Boşanmayı hep düşünüyorum ama evlatlarım var diyip duruyorum.. Sanırım cesaretsizim!

Back
X