- 12 Nisan 2008
- 1.173
- 221
- 323
- Konu Sahibi brunettella
-
Ya resmen bu kadın anne olacak ve onun sevgisizliğiyle büyütecek sonra bu çocuk sevgisizlikten ne sevmeyi bilecek ne de sevilmenin değerini bilecek Allah böylelerine evlat nasip etmesin insanlar ne tedavilerle evlat sahibi olmak için çırpınırken şunun terbiyesizliğine bakın yaŞu mesaja kadar olabilir doğum stresidir dedim ama olmadı bu.
Hamile kalırken erkek olabileceği ihtimali hiç aklınıza gelmedi mi? Bu ne şımarıklık yahu?
Kesinlikle lohusalıkla ilgisi yok erkek çocuklarını hiç sevmiyorum sevimsiz gleiyorlar bana benim de oğlum olacak demiş konu sahibi okudunuz mu yorumunuHanımlar bence üzerine gitmeyin belli ki lohusa depresyonu işte daha doğmadan başlamış.
Endişeler ,korkular ,acabalar bendede var ama sana muhtaç bir canlı üstelik senin kanından, canından böyle düşün.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Eminim geçecek.
Bol bol bebek videosu izle bence :)
Oğlu doğduğu zaman ona bakarken ağzının suyu akacak bence. İyi ki doğurmuşum diyecek ama şimdi şımarıklık yapıyor işte.Ya resmen bu kadın anne olacak ve onun sevgisizliğiyle büyütecek sonra bu çocuk sevgisizlikten ne sevmeyi bilecek ne de sevilmenin değerini bilecek Allah böylelerine evlat nasip etmesin insanlar ne tedavilerle evlat sahibi olmak için çırpınırken şunun terbiyesizliğine bakın ya
Empati kurmaya çalıştım ama gerçekten şok oldum şu yazdığına ne demek erkek çocuk sevmiyorum oğlum olacak sen konuyu yanlış açtın oğlum olacak diye depresyona girdim desene niye başka şeyleri bahane ediyorsun yazık günah ya ne demek rahatıma düşkünüm skandal bu dediklerin o zaman adama sorarlar zorlamı yaptınız çocuğu diye Allah aşkına kız çocuk istemeyen o insanlardan ne farkın kaldı ki senin!!!Erkek cocuklarini hic sevmiyorum, oglum olacak. Hep kiz isterdim. Cok sevimsiz geliyorlar gozumde. Kendi oglum olunca baska olurmu gozumde bilemiyorum Herseyde olumsuz bakiyorum iste ama elimde degil. Karnimdaki hic bir sucu yok onada uzuluyorum. Cocugu Olamiyanlarda var, rabbim onlara yardimcisi olsun. Hic heycanli degilim iste. Sadece dogum heycani var sonrasindada bakmayi falan canim hic istemiyor
Tabi ki kızı erkeği var mı bunun? Dünyanın en saçma hareketidir ya eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun başka ne ister Allah aşkına sorarım sizeOğlu doğduğu zaman ona bakarken ağzının suyu akacak bence. İyi ki doğurmuşum diyecek ama şimdi şımarıklık yapıyor işte.
Geçen bir konu vardı adam kızı olacağı için eşine sürat yapıyordu. Ne farkı kaldı şimdi o adamdan? Ona ne kadar kızdıysam konu sahibine de o kadar kızdım.
Canım bende başta senin gibi düşündüm ama konu sahibi gerçek sorunu diğer mesajında yazdı erkek çocuklar çok sevimsiz geliyormuş hiç sevmiyormuş ve oğlu olacakmış bu yüzden depresyona girdi :/Hanımlar bence üzerine gitmeyin belli ki lohusa depresyonu işte daha doğmadan başlamış.
Endişeler ,korkular ,acabalar bendede var ama sana muhtaç bir canlı üstelik senin kanından, canından böyle düşün.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Eminim geçecek.
Bol bol bebek videosu izle bence :)
Canım bende başta senin gibi düşündüm ama konu sahibi gerçek sorunu diğer mesajında yazdı erkek çocuklar çok sevimsiz geliyormuş hiç sevmiyormuş ve oğlu olacakmış bu yüzden depresyona girdi :/
O kısmı kaçırmışım galiba.Kesinlikle lohusalıkla ilgisi yok erkek çocuklarını hiç sevmiyorum sevimsiz gleiyorlar bana benim de oğlum olacak demiş konu sahibi okudunuz mu yorumunu
O kısmı kaçırmışım galiba.
Erkek çocuklarının neresi sevimsiz yahu bebek dediğin çirkin-güzel, erkek-kız farkedermi insan yavrusu işte sevimli olur. Bi gülüşü bakışı yeter bence.
Konu sahibide umarım pişman olur söylediğinden.
çok üzüldüm kendi hamileliğim geldi aklıma ben oğlumun cinsiyetini öğrendiğimde şok olmamıştım benim için önemli değildi cinsiyeti ama renkli ultrasona girdiğimde hiç bir organında problem olmadığını sapasağlam bir bebek olduğunu duyduğumdaki mutluluğu anlatamam ağlamıştım çok şükür diye..
O minik tırtıl yenir yenirr:)) renkli ultrason vakti geldiğinde o minik kalbini de göreceksiniz sonra bin kere daha şükredeceksiniz:) Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahh Ayy ben hamilelik aşerdim sanırımmm:))) oğlum 2 buçuk yaşında zamanı geldi sanırım:) yaz bitince inşallah :)Ya benimde kontrolüm haftaya muhtemelen cinsiyet tahmini olacak benimde aklımda sadece sağlıklı mı iyi mi sorusu var :) henüz hissedemiyorum minik tırtılı çünkü :)
Bence senin kafa gitmiş bacım bir an önce destek al bu düşünceden kurtul... Ne demek erkek bebek sevimsiz valla kızı da erkeği de sevimli ... Bende kız istedim erkek oldu ama şükür eli ayağı düzgün sağlıklı bir çocuk oldu... İmtihan edilirsin karnındaki çocukla deme böyle şeyler cinsiyet farkı gözetmek ikisinin de yeri başka tavrı başka ... Bence bir an önce o kafayı toparla lohusa döneminde de yanlız kalma anne kv her kim kalacaksa senle kalsın kafamda bı ton kötü senaryo oluştu cunkuErkek cocuklarini hic sevmiyorum, oglum olacak. Hep kiz isterdim. Cok sevimsiz geliyorlar gozumde. Kendi oglum olunca baska olurmu gozumde bilemiyorum Herseyde olumsuz bakiyorum iste ama elimde degil. Karnimdaki hic bir sucu yok onada uzuluyorum. Cocugu Olamiyanlarda var, rabbim onlara yardimcisi olsun. Hic heycanli degilim iste. Sadece dogum heycani var sonrasindada bakmayi falan canim hic istemiyor
Canım ne dememek sevebilirmiyim onu? Insan bebeğini sevmez mi kucağına alınca bu korkuların geçecek emin olBilmiyorum ki? Acaba bakabilirmiyim, sevebilirmiyim onu, rahatimada acayip duskunum. Sorumluluk alabilirmiyim? 1 -3 gunluk bir sorumluluk degil cunku. Biliyorum bunu en basindan dusunmeliydim toz pembe gozukuyordu hersey gozumde.
Ayy amin inşallah içim pırpır etti valla :) İnşallah Allah ikinciyide sağlıkla versin canım sana :)O minik tırtıl yenir yenirr:)) renkli ultrason vakti geldiğinde o minik kalbini de göreceksiniz sonra bin kere daha şükredeceksiniz:) Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahh Ayy ben hamilelik aşerdim sanırımmm:))) oğlum 2 buçuk yaşında zamanı geldi sanırım:) yaz bitince inşallah :)
Aminn canım aminn:)Ayy amin inşallah içim pırpır etti valla :) İnşallah Allah ikinciyide sağlıkla versin canım sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?