- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.636
- 548
- 41
Aynı durumu başka iş yerine geçseniz orada da yaşarsınız.
Özel sektör iş üstünden bakmaz, mesai saatlerinde iş yerinde misin diye bakar. İşiniz uzarsa da iş saatinde bitirseydin olur.
Sağlık sorunlarınızı çözmeye odaklanın.
İyi akşamlar arkadaşlar,
Cok sıkıntılı bir durumun içerisindeyim. Fikirlerinize ihtiyacım var.
Ben stres sonucunda sağlık sorunları artan birisiyim. Daha cok mideme vuruyor. Dolayısıyla bazı gunler işe gidemeyecek durumda oluyorum ve izin alıyorum. Ama sadece birgünle sınırlandırmaya çalışıyorum düzelmesem de.
Aynı zamanda bunyem de zayıfladığı için, normal grip vs ağır geçiriyorum. Ateşim çıkıyor. O zaman da izin alıyorum.
Bugun yonetici beni yanına çağırıp çok fazla hastalık izni kullandığımı soyledi. Bu durumdan aşırı rahatsızmış. Yerin dibine geçtm ve motivasyonum düştü. İş zaten çok stresli, saçlarım dokuluyor kendimi kasmaktan. Bir de artık hastalık izinlerim göze batıyorsa işi yavaş yavaş değiştirsem mi diyorum. Ki yakın zamanda yeni bir yer bulup bulamayacağım belirsiz.
Bunun dışında da problem yok yoneticiyle aramızda. Ama genel keyfim çok kaçtı. Bu tip durumlar yaşayan var mı?
hastayken de eşek gibi işe geliyorum çünkü izin alınca problem çıkarıyorlar. Sadece sizin iş yeri değil bütün her yer böyle maalesef başka yere geçseniz orası da izin almada problem çıkaracakİyi akşamlar arkadaşlar,
Cok sıkıntılı bir durumun içerisindeyim. Fikirlerinize ihtiyacım var.
Ben stres sonucunda sağlık sorunları artan birisiyim. Daha cok mideme vuruyor. Dolayısıyla bazı gunler işe gidemeyecek durumda oluyorum ve izin alıyorum. Ama sadece birgünle sınırlandırmaya çalışıyorum düzelmesem de.
Aynı zamanda bunyem de zayıfladığı için, normal grip vs ağır geçiriyorum. Ateşim çıkıyor. O zaman da izin alıyorum.
Bugun yonetici beni yanına çağırıp çok fazla hastalık izni kullandığımı soyledi. Bu durumdan aşırı rahatsızmış. Yerin dibine geçtm ve motivasyonum düştü. İş zaten çok stresli, saçlarım dokuluyor kendimi kasmaktan. Bir de artık hastalık izinlerim göze batıyorsa işi yavaş yavaş değiştirsem mi diyorum. Ki yakın zamanda yeni bir yer bulup bulamayacağım belirsiz.
Bunun dışında da problem yok yoneticiyle aramızda. Ama genel keyfim çok kaçtı. Bu tip durumlar yaşayan var mı?
Aynen oyle. Reflumu arttırıyor ve bunyemi zayıflatıyor. Doğru soyluyorsunuz.Psikolojik destek almalısınız ya da kesin bir çözüm bulmalısınız doktora gidip. hangi işe girerseniz girin çok izin göze batar. anladığım kadarı ile stres vücudunuza vuruyor.
Belirli bir rahatsızlığım yok. Sadece stres hastalıklarımı tetikliyor.buradan ayrılıp başka yerde iş bulsanız orada da devamlı mazeret izni isterseniz onlarda aynı şeyi söyleyecek
Kimse devamlı izin isteyen elemanı sevmez , bazı iş yerleri yıllık izin bile kullandırmıyor.
Hastalığınız ne ise tedavi olmaya bakın.
Sağlık sorunlarını ilk iş hayatına girdiğimden beri yaşıyorum. Genelde varolan ama stresle nükseden şeyler. Reflu sebepli kusma, surekli soğuk algınlığı ya da grip gibi geçirme, ses kısılması, bu tip.Sağlık sorunlarınız nelerdir? Çözümsüz şeyler mi ya da nükseden bişeyler mi?
Onlara çözüm bulmanız mümkün olmaz mı?
İşyeri koşullarınızı bilmiyorum ama cidden cok stresli işler var, sağlık sorununu halletmeye çalışsanız?
Stresi dışa yansıtmıyorum, zaten içimde yaşadığım için şikayetlerimi arttırıyor diye düşünüyorumstres yönetiminiz mi yok? profesyonel psikiyatrik bir yardım aldınız mı kouyla ilgili? yöneticileri geçtim çalışma arkadaşlarının da gözüne batar bu durum. stres yönetimini başaramazsanız nereye girerseniz girin tutunamazsınız ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?