işten atılmalı mı ?

Bence herkes gibi sende şans ver. Ama gözünüze batan davranış sergilerse çıkar. Bizim iş yerinde de bir kız vardı böyle deli gibi davranmaya başladı yarım yamalak çalıştı ağızında küfür herkese sataştı, sebebi tazminat almak içinmiş ve patron dayanamadı çıkardı.

3 tutanak var bildigim.kadariyla tazminatsiz bile isten cikarabilirsiniz... ben hataya tahamul edemeyen biriyim. issizlik.oraninin %33 gibi devasa boyutkarda okdugu bir ulkede elemanin yaptigi simarikliktir. tutanaklaribonube koyun durumu anlatin son kez eger bir tekrar daha olursa cikarmak zorunda olduklarini, imzaladigi belli sureli is sozlesmesine ve is kanununa aykiri hareket ettigini, oranin bir isyeri oldugunu ciddi bir ifadeyle cok da konusmasina kendini acindirmasina izin vermeden anlatin.

Ben de hep geç kaliyordum evim uzak ve trafik olursa yarim saat geç,trafik olmazsa da yarim saat erken gidiyordum(yarim saati ortalama söyledim fazla da oluyordu) O kisinin bahanesi ne yada cok mu gecikiyor bilmiyorum ama isinden memnunsaniz cikarmak yerine uyarin.

Son bir kez konuşup bu hatanın tekrarında çıkışının verileceğini belirtin. Lafı istediği kadar dolandırsın siz net olun. Tekrarlarsa uyardığınızı söyler yol verirsiniz.

o işsizlerden biri de benim ve böyleleri çalışıp da ben her türlü sorumluluğu yüklenmeye razıyken işsiz kalmaktan utanıyorum

siz daha önce sanırım uyarmadınız değil mi ?.

Bizzat kendim uyarmadıysam bir kere de kendim uyarıp son bir şans verirdim. Baktım devam ediyor o zaman bakardım çaresine

Vicdanin rahat degilse bir sans da sen ver.
Giris cikis saatlerine riayet etmedigini sen de gozlemlersen,
Bir tutanak da sen tutar geregini yaparsin.

Ben boyle sorumsuzların hıc gozunun yasına bakmam
Bir degıl ıkı degıl bu ne boyle
Dısarda iş arayan o kadar kısı varken boyle ınsanın bos beles yere maas alması haksızlık olur

Senİ deniyorlar kızım, at onu işten müdürlüğe kadar yükselirsİn

Şaka bİr yana, iş hayatı cidden böyle. Bana sorarsan o işi hak eden daha bir sürü insan var. O kişiyede işten çıkarılmak bir ders olur ve kendine çeki düzen verir belki.

sen nasıl yaptın çalışma işini ceyz
iznini devam ettirdin yoksa ayrıldın mi?

çoğu kişi aynı şeyi yazmış.
son bir şans. (düzelmeyeceğine adım gibi eminim) düzelmezse; iş yeri ile ilişiğinin kesilmesi.
başka türlüsü olmaz çünkü alışmış arkadaş sorumsuzluğa

sen nasıl yaptın çalışma işini ceyz
iznini devam ettirdin yoksa ayrıldın mi?
Sordugun için sagol canim:)iznim 3 nisanda bitti.Istifaya gittim ama ne oldu anlamadim ucretsiz izne ciktim Yarim gun yapabilirler haber bekliyorum. Istifa etmemek isine yaradi aslinda çocuklari kaç kez hastaneye goturdum,özel sigortalari yatiyor hala

senin açından iyi olmuş biraz daha büyür bebişler sende daha rahat edersin
herkesin eline geçmiyor bilmiş olasın

keşke özelde olduğu kadar devlette de bu konulara önem verilip üzerine düşülse... insanlar 8 buçukta gelip öğlen 11 buçukta çekip gidiyor. böyle bi dünya varsa biz niye 8 de masa başında olup 12 den önce çıkmıyoruz ? ya da böyle bi dünya yoksa o arkadaşlar ve onları gördüğü halde ses etmeyen amirler neyin kafasında çok merak ediyorum.. son bi şans verin bence. tekrarlarsa da gözünün yaşına bakmayın...

Bu arkadaşı derhal gönderin bence, belki de o işe gerçekten ihtiyacı olan düzgün bir insanın ekmeğini geciktiriyor olabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…