- 30 Mayıs 2022
- 1.000
- 1.369
- 63
- 32
İşi bırakma kararı bir kez düşünüldü ve hiç düzelme de olmuyorsa orda artık durmak çok zor oluyor maalesef.Merhaba,
30'lu yaşların başındayım. Bir yıldan beri bir mağazada çalışıyorum. Artık yorulduğumu hissediyorum ve ruh sağlığım da bozulmaya başladı. Sadece kendi sorumlu olduğum işi yapıyorum ama bütün gün ayakta çalışıyorum. Bu aralar yıllık izin kullanma şansım yok. Burada yükselme gibi bir durumunuz da olmuyor. Daha başka sıkıntılar da var şuan özet geçiyorum. İyi tarafları, işe ve ortama alışmış olmam ve maaşı zamanında almam.
Son zamanlarda izin günümü evde yatarak geçiriyorum hiçbir şeye enerjim yok.
Ben hayallerimin peşinden gidip sevdiğim işi yapmak istiyorum. Bir şeylere adım atmak ve başarılı olmak için önümde çok uzun bir zaman dilimi yok kritik bir yaş dönemindeyim. Şuan karar vermek zorundayım her geçen zaman benim için kayıp...
Para kazanmak zorundayım eve katkıda bulunuyorum çünkü.
Yapmak istediğim işin öğrenme süreci var bu yüzden sadece h.sonları çalışsam geçinebilir miyim? Veya başka bir iş bulmaya mı çalışsam?
İşten ayrılanlar bu kararı nasıl verdiniz, neler yaşadınız tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Tavsiyem bir iş bulunca çıkın eğer caniniza tak demediyse. Çok zor durumda değilseniz ve birkaç ay içinde tekrar aynı kosullar sağlanabilirse de hemen bırakın.
Aynı durumu şu anda bende yaşıyorum ve iş gorusmelerine başladım, görüşmeye gittikçe de burdan daha da bir koptum.
Diyorum ya o fikir bir kez düştü mü bir daha misafir gibi gidip geliyorsun