Isten cikarilma hakkinda

bendemeto

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2014
74
10
8
35
İstanbul
Arkadaslar is ariyorum ve basvurularimdan gorusmeye dahi cagirilmadim. Son is yerimden kavgali ayrilmis, ve tazminatimi alarak istifa ettigimle ilgili bir belge imzalamistim. Acaba basvurdugum firmalar isten nasil ayrildigimi SSK arastirmasi yaparak goruyor olabilir mi:26:

Hayir gostermedim aslinda eski isyerimde referans gosterecegim kisiler de var.

Son düzenleme:
ssk da bu kavga ettiği için ayrıldı mı yazıcak hhaaha :) bence uzun süredir iş aramamışsın.Onlar zaten hemen geri dönmüyorlar ne yazıkki.Hele de kurumsal yerler bakmıyorlar bile cvlere.Biraz sabret bence bulursun güzel bir yer :)

Arkadaslar is ariyorum ve basvurularimdan gorusmeye dahi cagirilmadim. Son is yerimden kavgali ayrilmis, ve tazminatimi alarak istifa ettigimle ilgili bir belge imzalamistim. Acaba basvurdugum firmalar isten nasil ayrildigimi SSK arastirmasi yaparak goruyor olabilir mi:26:

SGK da çıkış nedeni kodu yeri var çıkış nedeni mesela: evlilik - işyeri ahlak ve kuralları nedeniyle - istifa - devamsızlık diye kodlar var oradan seçiliyor çıkış yaparken fakat bir başka yere gittiginizde sgk dan bunu göremezler diye düşünüyorum fakat cv bıraktıysan hemen dönmüyorlar 1 ay'a kadar filan zaman uzuyor .İçini ferah tut:)

işsizlik aldığını söylemezsen de anlamazlar. SGK veya başka bir kurumdan kendileri göremezler.
sen iş görüşmesinde ayrılmak istiyordum işyerimden bu bu bu sıkıntılarımdan dolayı.
Çıkış sürecimde de karşılıkla olarak anlaştımda diyebilirsin.
sakın eski işyerini kötüleme amaçlı iş görüşmelerinde bişi deme.
iş görüşmelerinde bu çok olumlu bulunmaz. :34:

Allah hayırlı iş kapısı nasip etsin.:16:

canım ben tüm sosyal güvencelerin sgk ya geçiş süresince yeşilkartta çalıştığım için 4 ay kadar yardımcı olarak kaymakamlıkta sgk ile ortak çalıştık.sana söyleyebıleceğim sgk nın sitemini özel izin ve şifre almadan asla kullanamassın şahsi şeylerini araştıramassın hemen dava açılıyor çalışan hakkında yani dışarıdan bir şirketin senin şahsi bilgilerine ulaşma şansı 0,içini rahat tut,ALLAH yardımcın olsun.

Sagolun kizlar icimi rahatlattiniz :1: Aslinda ben de uzun sure arastirdim istifa etmeden once tazminatimi almam basima bela olur mu diye ve kayit tutulmadigini anladim ama simdi is aramasindayim ya kuruntu yapiyorum

Back
X