Ay inanır mısın müdürü aradı yanımda ve adam aynen doğruladı. Vermesen tazminatı alamazdn dedi Borçlanmış çünkü nasi bi iş anlamadim . Eşimde dedi ki hani elimde hazır duran parayi verdim zaten durumlar sıkışık bana arkadaslar dedi tazminattan düşülür o öyle bişey yok vs diye konuyu açtı yani. Yoksa alamazdın ki ama dedi adam da.Raporluysa raporu is goremezlik odenegini sgk oder yahut isyeri maasi kesmez sgk dan isci parasini alinca isyerine verir ... esinizin maasini kesmedilermi guya ozamanlar da borcu vardi. Borc olmaz ki ay icinde isci gelmediyse kesinti olur biter gider borc dedgn aylarca da birikmez bakkal defterimi bu
Tazminati alman için o parayi yatırman gerekiyordu zaten' dedi.Neden tazminattan kesmemişler?
10 yillik muhasebeciyim cok sacma geldii . Sana da sacma gelmiyor mu 10000 tazminat odeyecekler diyelim esinin 2000 borcu varsa 8000 odenir budur yaniii .Ay inanır mısın müdürü aradı yanımda ve adam aynen doğruladı. Vermesen tazminatı alamazdn dedi Borçlanmış çünkü nasi bi iş anlamadim . Eşimde dedi ki hani elimde hazır duran parayi verdim zaten durumlar sıkışık bana arkadaslar dedi tazminattan düşülür o öyle bişey yok vs diye konuyu açtı yani. Yoksa alamazdın ki ama dedi adam da.
Müdürü taniyorum yani daha doğrusu sesini biliyorum daha öncede konuşmuştu yanimda. inanmak icin whatsaptanda baktım hani acaba baskasini tembihledi mi oda geldi aklima ilk
Iyi ozaman hayirlisi olsun ...Müdürü taniyorum yani daha doğrusu sesini biliyorum daha öncede konuşmuştu yanimda. inanmak icin whatsaptanda baktım hani acaba baskasini tembihledi mi oda geldi aklima ilk, bide tazminat için işyerinde hatri sayilir kişiler araya girmiş 2 cocugu var vs diye, o şekilde olmuş canım
10 yillik muhasebeciyim cok sacma geldii . Sana da sacma gelmiyor mu 10000 tazminat odeyecekler diyelim esinin 2000 borcu varsa 8000 odenir budur yaniii .
Kaldiki aylik calisilmayan gunler borc olarak takip edilmez direk ucretsiz izin seklinde ayda kac gun gelmedyse maas kesntisi yapilir
Sasirdim degisik bi durum
Bu tip şeylere bir sınırlama bişey getirilmeli yani ortada bişey yok herkes üşüşmüş vay bi haltlar karıştıyor, vay yalan söylüyor diye. Bakın bişey çıkmadı yok yere milletin kafasını karıştırdınız.
burada aldatan, kötü davranan tipleri okuya okuya her erkek kesin bi işler karıştırıyor zannediyorsunuz.
insanların da evliliğini kötü etkileyeceksiniz.
forum üyeliği kontörlü olmalı mesela 1 ay kullanıp 1 hafta girememeli gibi paranoyak oluyo çoğu.
Müdür diye başkasını arama olayını açıkladım zaten ilk aklıma gelen oydu. Koskoca adami arayip tembihleyecek de değildir herhalde . Farklı bi prosödür uyguladilar dmekki cünkü tanıyorum adamin sesini, whatsapp fabrika gruplari var ordanda baktim.. bu durumun inanmak istemekle alakası yok benceBoşuna yormayın kendinizi bende çok yazdım ama konu sahibi kocasına inanmak istiyor.
Zaten yanında müdürü aramasıda saçma.
Yıllık izin haricinde 24 gün daha izin kullanması, avukata para vericem diye evden çıkıp işyerine verdim demesi, ek hesaba kredi kartına borçlandım ondan verdim demesi, hiçbirinin mantıklı açıklaması yok.
Büyük ihtimal buraya konu açmasaydı kapanıp gidecekti. Konu sahibi inanmayınca eşide müdür diye bi başkasını aradı yanında kanımca.
Neyse umarım biz yanılıyoruzdur..
NKızlar eşimi işten çıkardılar yaklaşık 4 senedir calısıyodu. çok kişi çıkardılar. Tazminat vermemek içinde tutanak tutmuşlar iş saatlerinde telefonla konusurken . Avukat filan girdi işin içine işte. Neyse
Şimdi saçmalığa gelirsek eşim dun benden evdeki birikmiş paramızdan 1.950 tl istedi avukat için dedi verdim. Neyse geldi ee ne yaptın dediğimde hallettim tazminat verilecek gibi dedi. Parayi naptın dediğimde (eşim gerek benim hamileliğim gerekse oğlumuzun hastane işleri için baya gitmediği günler oldu işe) o gitmediği günlerin toplamı olarak iş yerine vermiş. Kızlar kan beynime sıçradı. Hayatımda ilk kez duydum böyle bişey. Çalışan arkadaşlar böyle bişey var mı yoksa eşim bu parayi başka bişeye mi verdi? Ki asla asla inanmıyorum . Böyle bişey olabilir mi ya? Salak yerine konulmaktan bıktım.
Güncelleme: kızlar doğruymuş adamın günahını aldım ya cok mahcup oldum. Müdürü aradi yanımda gerçekten vermesi gerekiyormuş tazminatı alabilmek için. Borçlanmış çünkü. Eşimde dedi ki hani elimde hazır duran parayi verdim zaten durumlar sıkışık bana arkadaslar dedi tazminattan düşülür o öyle bişey yok vs diye konuyu açtı yani. Yoksa alamazdın borçlandığın için filan dedi adam da. Neyse güvenim yerine gelmiş oldu :) yorumlar için teşekkürler(bazılari ne kadar kırıcı olsada.)
Müdür diye başkasını arama olayını açıkladım zaten ilk aklıma gelen oydu. Koskoca adami arayip tembihleyecek de değildir herhalde . Farklı bi prosödür uyguladilar dmekki cünkü tanıyorum adamin sesini, whatsapp fabrika gruplari var ordanda baktim.. bu durumun inanmak istemekle alakası yok bence
Tazminatın yatmasi için önce onu vermen gerekliydi dediN
Tazminattan niye düşmüyor orasını anlamadim
Teşekkür ederim yorumlarınız içinEh hayırlısı olsun o zaman
Tazminatın yatmasi için önce onu vermen gerekliydi dedi
Teşekkür ederim yorumlarınız içinbilmiyorum belki fabrikadan fabrikaya degisen birşey olabilir mi. Bide kucuk köylük biyer bizim burasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?