- 29 Ağustos 2018
- 421
- 497
- 18
- Konu Sahibi bayan-suslu
tazminat 1 yıl dolmadan alınmıyor. ihbar alınabiliyor. ihbarsıuz çok eleman çıkardılar gerçi ben çıkmam da hakkımı ararım.Birincisi bir senen dolmasa bile tazminat hakkın var . İhbarsız çıkartmak diye bir şey yok
İkincisi gidin sorun ne var bunda ?
yani elimin altında derken direk açılıyor şifresi kayıtlı anca işim olduğunda açıp bakabiliyorum. yani baktım dersen pek etik olmaz zaten sen benim mailime işin yoksa niye girdin diyebilir. en iyisi bi arkadaşım görmüş demek.Mudurun mailine basvurular geliyorsa ve sen goruyorsan gidip soyleyin. Mudurum boyle mailler geliyor bir sorun mu var deyin. Kaldi ki sizden gizli personel aramis olsa mailinde goreceginizi bile bile size vermez. İnsallah korktugunuz basiniza gelmez 2. Personeli ariyorlardir.
aynen bende ondan dolayı böyle düşünüdüm yani demezler mi 2.personel alcaz yanına diye.İkinci personel alacaklarını sanmıyorum öyle olsa bunu ilk seninle paylaşırlardı. Muhtemelen seni çıkaracaklar.
müdür tuhaf zaten kaç zamandır. gıcık olmaya başlamıştım iyice kendisine ki bir sorunum yoktu.