Meraba arkadaşlar .Ben yeni mezun sayılırım. İyi bir mesleğim var.Özel sektörde bir işte çalışıyordum .Ilk etapta memnun gibiydim ama bazı sorunlar oldu çıktım ordan.Şuan yeni iş görüşmeleri vs yapıyorum.Benim sorunum şu .Annemin bir arkadaş grubu var benide severler .Sürekli bize gelip giderler.Işten çıktığımdan haberleri yok.Sürekli anneme soruyorlarmış işi nasıl gidiyor falan diye.Annemde söylemeye çekiniyor çıktığımı.Sen yeni biryere başlayana kadar bilmesinler.Diyelimki bir yere başladın bir süre sonra yine çıktın .Hakkında negatif düşünürler, gerek yok buna diyor .Hep işinden memnun diyordum şimdi açıklama yapmak zorunda kalıcam diyor.Birde benimle ilgili herşeyi günlük gülistanlık anlatıyor. Halbuki bizim sektörde bu normal birşey yani .Bir işi bırakıp başka bir yerdeki işe geçmek.Ama bunu çok büyütüyor.Hatta şu gün arkadaşlarım gelicek sen o gün dısarda bir program yap.Gez , toz diyor.Eve giriş çıkış saatlerine dikkat et.Seni görmesinler diyor.Sizce abartmıyormu? Her insan işten çıkabilir, çıkartılabilir yani .Herşey yolunda gidicek diye bir kuralmi var? Çok insanlar endeksli bakmıyormu?Benmi yanlış düşünuyorum sizce.Buarada onun millet endekli bakması haricinde iyi anlaşırım annemle.En yakın arkadaşımdır
Son düzenleme: