İşten izin almak için yalan söylemek zorundayım

Doktor ne diye rapor verecek? Usülsüzlük tavsiye ediyorsun burada.

Çalışanın haftasonunu elinden alınca böyle oluyor
O çalışan yalan da söyler, başka iş de bakar her şeyi yapar çünkü en temel hakkı olan dinlenme yok elinde

işte etiklik arıyorsak sabah aksam ıs saatlerıne uyan ısının geregı gıbı hakettıgı maası veren tum ızınlerını zamanında dogru sekılde kullanmasına olanak tanıyan calısanlarına maddı manevı yeterlılık saglayan omrunun yarısından fazlasını ıste gecıren ınsanlar ıcın tum olanakları ıyılestıren ozellıkle calısan anneler ve cocukları ıcın kurum adına tam donanımlı bır kosul ıyılestırme maasının bır kısmını resmı dıgerını elden vermeden adam gıbı tam maas ve tam sıgorta yapmaları gerek

yanı imi bi itik diiill derken kıme gore neye gore pardon ?

sabah 8 aksam 5 calısma saatlerı sandıgınız noterde sabah 7 gece 12 arasında arka tarafında da hatta haftasonu arsıv duzenleme adı altında da hatta caycı gelene kadar ıdare edıver masamı sıl cayları getır seklınde de calısıp sehrın epey uzagında olmasına ragmen kanunun acıgından yararlanıp yol parasını bıze kıtleyen oglen yemegıne bıle fırsat bulamadıgımız degıl yıllık ızın kullanabılmek calıstıgım noterde ölü taklıtı yapmayı bıle dusundum 1 gun dınlenebılmek ıcın
ugradıgımız mobıngı soylemıyorum bıle ve noterımı sıkayet edebılmek ıcın ısten cıkmak zorunda kaldım cunku benı barındırmazdı zaten

etiklikmiş

Son düzenleme:
Aynen kafa izni gayette alabilir illa bir hastalıgının olması gerekmez ne alaka usulsüzlük belli ki bunalmış 1 günden iş yeri batmaz gidip 1 hafta 10 gün rapor alanlar var

Ohoo canına yandığımın ülkesinde doğumdan sonra o şu bu diye yıllar sonra işe dönen kaymak tabaka memurlar varken 1 2 gün raporu kimse gözünde büyütüp de usülsüzlük diyemez bence..

Son düzenleme:
Evet canım haklısın. Bu etiklik duyarı kasanlar muhtemelen çalışmadığı için çalışma hayatını bilmiyordur. Ya da yan gel yat Osman biryere yerleşmiştir

Evet canım haklısın. Bu etiklik duyarı kasanlar muhtemelen çalışmadığı için çalışma hayatını bilmiyordur. Ya da yan gel yat Osman biryere yerleşmiştir

Sanırsın bir Almanya gibi işçi haklarına sahibiz..

Adamlar kıdem tazminatını nasıl keseriz diye hesap kitap yapıyor yahu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…