- 20 Şubat 2019
- 1.359
- 2.599
- 133
- Konu Sahibi powerpuff_girl
-
Doktora gidin rapor alın.
Hanımefendi ben İşletme mezunuyum ve de mali işler sorumlusuyum. Usulsüzlükleri de gayet iyi bilirim. Eğer kendini gerçekten iyi hıssetmıyorsa alabilir. Ya da izin zamanı kullanır.Doktor ne diye rapor verecek? Usülsüzlük tavsiye ediyorsun burada.
Hanımefendi ben İşletme mezunuyum ve de mali işler sorumlusuyum. Usulsüzlükleri de gayet iyi bilirim. Eğer kendini gerçekten iyi hıssetmıyorsa alabilir. Ya da izin zamanı kullanır.
Aynen kafa izni gayette alabilir illa bir hastalıgının olması gerekmez ne alaka usulsüzlük belli ki bunalmış 1 günden iş yeri batmazHanımefendi ben İşletme mezunuyum ve de mali işler sorumlusuyum. Usulsüzlükleri de gayet iyi bilirim. Eğer kendini gerçekten iyi hıssetmıyorsa alabilir. Ya da izin zamanı kullanır.
İş yerlerinde her şey usulüne uygun, işçi hakları gözetiliyor, yalnız rapor almak sıkıntı evet haklısınız.Kendimi iyi hissetmiyorum diye doktordan değil idareciden/patrondan kafa izni istenir, doktordan değil. Başkalarının 1 hafta 10 gün rapor alması doğru olduğu anlamı katmaz
İş yeri sahibi misiniz? İnsanların bazen ruhları daralıyor, kafaları dağılıyor ve verimli olamayacaklarını anladıklarından işe gitmek istemeyebiliyorlar. Hasta mı olmak lazım illa ki ?Doktor vermezse alamaz. Kendimi iyi hissetmiyorum diye rapor mu istenir?
Yalan söylemeyin. Bu ara çok düğün var. Bakın kimin düğünü var, gidin izin isteyin. Düğün var deyin, gideceğim demeyin. Sonuçta düğün mutlaka var.Gerçekten bunaldım ! Binbir yalanla hsonu olan tatilim h içine alındı daha sözleşmem de bitmeden üstelik şimdi bunca yalanını bildiğim kurumuna bir yalanda ben söyleyerek izin almak ve kafa tatili yapmak istiyorum 1 gün sadece.. iç dökmek istedim
Hak aramak işsiz evde oturmakla sonuçlanıyor maalesef. İşveren her zaman doğruyu mu söylüyor sanki. Yanlış yanlışla düzelmez tabi ama düzen çok kötü. Eğer işsiz kalmak dert değilse aranır hak. Ama çocuğu ayakkabım yırtıldı diyen ana, baba hak arayamaz.İş yerinde haksızlığa uğradıysanız hakkınızı arayın.
Yalanla bir yere varamazsınız.
Rapor olayına hiç girmeyeceğim. Kafadan rapor alanlara ifrit oluyorum. Herkes yoruluyor ama bu numaradan rapor almayı gerektirmez.
Şimdi infaz timi doluşur buraya ama benim doğrum budur. Haksızlığa yalanla değil hak aramakla karşılık verilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?