İstenmeyen bebek .lütfen bakın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gamzeyont38

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2020
56
-148
1
33
Lütfen biri akıl versin.11+1 günlük hamileyim.eşimle çok istedik te bu bebeği .o hala çok istiyor. Ama evliliğimizde bazı problemler yaşadık bu süreçte .sanırım biraz daha bekleseydik iyi olabilirdi.ben de memurum bir gelirm var.boşanmayı bile düşündüm .ama sanırım bebek konusunda yasal sınırı geçtik.bilmiyorum hiç mi hiç istemiyorum bu bebeği.aldırma imkanım yok mu özel hastanede :( ?

Lütfen biri akıl versin.11+1 günlük hamileyim.eşimle çok istedik te bu bebeği .o hala çok istiyor. Ama evliliğimizde bazı problemler yaşadık bu süreçte .sanırım biraz daha bekleseydik iyi olabilirdi.ben de memurum bir gelirm var.boşanmayı bile düşündüm .ama sanırım bebek konusunda yasal sınırı geçtik.bilmiyorum hiç mi hiç istemiyorum bu bebeği.aldırma imkanım yok mu özel hastanede :KK43: ?
Bak canım bende 9 aydır evliyim ve 5.ay olucak bu ay hamile kalmak için uğraşıyorum. Yani seni de anlıyorum ama düşün bi mucize yani Allah vermiş bu saatten sonra devlette Dr özelde de katillige girer bence. Herşeyden önce can yani bide yıllardır evlat bekleyen insanları düşün. 22 yaşındayım ben ve 6 yaşında kardeşim var annem 37 yaşındaydı hamile kaldığında. O zamanlar maddi manevi zor durumdaydık kardeşim doğdu inan hiç sorun kalmadı. Bence hastaneden önce çok iyi düşün

Lütfen biri akıl versin.11+1 günlük hamileyim.eşimle çok istedik te bu bebeği .o hala çok istiyor. Ama evliliğimizde bazı problemler yaşadık bu süreçte .sanırım biraz daha bekleseydik iyi olabilirdi.ben de memurum bir gelirm var.boşanmayı bile düşündüm .ama sanırım bebek konusunda yasal sınırı geçtik.bilmiyorum hiç mi hiç istemiyorum bu bebeği.aldırma imkanım yok mu özel hastanede :KK43: ?
Sorunlarınız çok mu büyük yani çözülemez mi sonuçta her evliliğin başında alışana kadar sorunlar olabiliyor iyi düşünün bence sonuçta can var ortada katillik oluyor yapmak istediginiz

Yasal sınırı geçmişsiniz.
11. haftada "gel yaparım" diyen yerler olsa bile uzak durun. Yasal olmayan, merdiven altı yerlerde canınızı tehlikeye atmayın.
Eşinizle boşanma aşamasına geldiğiniz sorunlarınız son 12-13 haftada çıkmamıştır sanırım. Sorunlarınız vardı madem, planlarınızı buna göre yapmalıydınız.
Bundan sonrasında ya oturup sorunları çözmeye çalışacaksınız ya da boşanacaksınız.

Yasal sınırı geçmişsiniz.
11. haftada "gel yaparım" diyen yerler olsa bile uzak durun. Yasal olmayan, merdiven altı yerlerde canınızı tehlikeye atmayın.
Eşinizle boşanma aşamasına geldiğiniz sorunlarınız son 12-13 haftada çıkmamıştır sanırım. Sorunlarınız vardı madem, planlarınızı buna göre yapmalıydınız.
Bundan sonrasında ya oturup sorunları çözmeye çalışacaksınız ya da boşanacaksınız.
Aslında belli bariz sorun yok evlenmeden önce çok aşıkdım.ama aynı ev farklıymış .uzak iki insan gibiyiz .bu evlilik kurumunu da sevmedim bilmiyorum hiç

Keşke ya hiç yapmamış olsaydınız yada zamanında aldırsaydınız
Yazık istenmeyen bebek olarak sorunlu bir evliliğe doğacak
İşte bende hiç böyle olacağını düşünmemiştim .ve ilk deneme de hamile kaldım şok oldum

Sizce eşime bebeği istemediğimi söylemeli miyim
İnan annelik çok başka oluyo anne değilim ama o annelik duygusu kucağına alınca başlıyo çok insan tanıyorum sorumluluk alamam deyip bebeğinin nefesini takip eden🥰 kendine de bebeği istemiyorum deme hisseder sonuçta doğmadan önce de koyduktan sonra da senin bakımına muhtaç

İnan annelik çok başka oluyo anne değilim ama o annelik duygusu kucağına alınca başlıyo çok insan tanıyorum sorumluluk alamam deyip bebeğinin nefesini takip eden🥰 kendine de bebeği istemiyorum deme hisseder sonuçta doğmadan önce de koyduktan sonra da senin bakımına muhtaç
Kaç kere kendi kendime dedim .bazen belki kalbi durur diye bekledim.eşim elini karnıma koyuyor seviyor ben sevmiyorum onu diyorum şaka yollu.bir arkadaşım tecavüz edildiği adamdan olan çocığu bile doğurdu bilmiyorum ben de bir sorun var :(

Çekecek çilesi varmış o canın da diyeceğiz artık. 😭 Bundan sonrası senin için de tehlikeli. Burda çok çok fazla evlat hasreti çeken var. Olumlu şeyler söylenmeyecek sana. İçim parçalandı ne diyebilirim ki. Yatıp kalkıp dua ediyoruz gözyaşı döküyoruz evlat için.

26 yaşındayım :/
Bebekten ayrilmayi kafaya koymadıysan bir psikolojim destek alirsan her şey yoluma girer.
Özellikle 4 aydan sonra bebeğine daha çok baglanacaksin çünkü minik tekmelerini duyacaksın. sen stres oldu gunda onun da strese girip hareketlendiğini hissedeceksin. Bazen ultrasonda sen gülerken onun da mutlu olduğunu farkedeceksin. Dünyada yaptığımdan tek pişman olmadigim tek şey Sensin diyeceksin. Hele ki doğumdan sonra o kokusunun kesinle bu dünyaya ait olmadığını düşüneceksin. Bakmaya kıyamayacaksın. Bence zaman tabi kendine.

Kaç kere kendi kendime dedim .bazen belki kalbi durur diye bekledim.eşim elini karnıma koyuyor seviyor ben sevmiyorum onu diyorum şaka yollu.bir arkadaşım tecavüz edildiği adamdan olan çocığu bile doğurdu bilmiyorum ben de bir sorun var :KK43:
Ben her adet olduğumda kendimi kaybediyorum ağlıyorum inan benimle birlikte eşim de ağlıyo acaba hiç olmicakmi çocuğumuz diyorum Allah vermiş şükret bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X