İstenmeyen damat

YesilArmut

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2019
121
86
13
31
Merhaba kızlar ailecek nişanlımla tatile gittik bayramda. Amcam nişanlımla ilk defa tanıştı ve ilk gün bana seninle konuşmamız lazım dedi. Kötü bişey oldugunu anladım konuşana kadarda modum acayip düştü . Nişanlımın ergenliği baya sert geçmiş kollarında jilet izleri var bi kaç tane. bizim ailedede böyle bişeye rastlanmaz bu bi kriter bence öfke problemi var sana ilerde zarar verebilir evlenme ben anlayamadım bu çocugu dedi onunlada konuşucam dedi tamam dedim. bu arada amcam 50 yaşında evli değil hersene başka bi kadınla yaşıyor daha sonra ayrılıyor hiç bizaman sağlıklı ilişkileri olmadı. cidden moralim bozuldu 2 ay kaldı düğüne ve ben neredeyse soğudum etkilendim.. babam vs de soğuk davrandı ona. Amcam cocukla konuşacagını söylemesine rağmen konuşmadı da

Ben tecrübe ettim büyükler ne derse aynısı gerçekleşiyor fakat insan inat ediyor ve büyüklerin dediğinin tersini yapıyor ama sonunda söylediklerinin doğru olduğunu anlıyorsun ama düğüne 2 ay kala böyle bi şey olması da kötü olmuş işin başında neredeydiler

Amcanizin yaşam tarzını araya neden soktunuz anlamadım yani o ne ki bide yorum yaoiyo filan diyelim diye mi ?? O öyle yaşayabilir kimseyi bağlamaz siz de bu kişiyle evkenebikirsiniz sadece uyarmış nişanı attirmamis .Evet illa ergenliği kötü geçince psikopat olarak büyüyecek diye bişey yok ama kendini jioetlemek biraz uc sanki ..
Hiç öfke anina denk geldiniz mi nasıl davranıyor ??

Amcanızın düşüncesi bu yönde.
Siz ne düşünüyorsunuz? Öfke problemi var mı?

Ergenliğinde bu konuda tedavi olmuş bakırköyde yatmış hatta 12 yıl önceki olaylar. herkes kadar sinirli işte ama ben ondan daha fevri ve sinirliyim genelde alttan alan taraf o oluyor .

Kendi kriterlerine göre seçtiği insanlarda doğru kişiler değil demek istedim aslında. Hani her kritere uysada başka biyerden patlak verebilir. Bir kez denk geldim bağırıp çağırıyor herkes gibi. çok büyük farklı bi durumla karşılaşmadım

Ergenliğinde bu konuda tedavi olmuş bakırköyde yatmış hatta 12 yıl önceki olaylar. herkes kadar sinirli işte ama ben ondan daha fevri ve sinirliyim genelde alttan alan taraf o oluyor .
Burada iş sizde bitiyor. Ergenlik dönemimi düşünüyorum da, kadın olmama rağmen ne çok saçmalamışım.
Eğer oturup kalkamasını bilen, sorumluluk sahibi (bu çok önemli), olaylara karşı soğukkanlı yaklaşan, saygılı ve merhametli biriyse ergenliği siz de takmayın. Büyükler her zaman da iyi bir gözlemci olmayabilir. Ergenlikle değil de, aktüel olan somut yorumlarla gelsinler.

işin başında amcam gelmedi uzakta yazlık biyerde oturuyor babanemlerle, yılda 1 kez görüşürüz . daha sonra annemle konuşurken düğüne gelmeyeceğini söyledi onaylamıyormuş. benim duydugumu duymadı

Amcanizin hayatini ozellikle belirtmenizin sebebi aslinda "amcam kendisi saglikli kararlar alabilseydi evlenir duzenli bir hayati olurdu" mesaji vermek degil mi?
Ama amcaniza kizmayin bence. Babaniz da soguk davranmiş sanirim cocuga. Dugune 2 ay kalmiş hic mi farkedilmedi kolundaki jilet izi?

Konuşmadı bile kendisiyle gerek duymadı sanırım

kusura bakmayında çok komik geldi bana.
bu çocuğu pat diye ailenin karşısına çıkartıp biz nişanlandık demediysen annen baban uygun gördüler ki nişan yapılmış.
amcaya ne oluyor? gelmezse gelmesin .

Dövmeleride var genelde uzun kollu gömlek vs giyerdi ailemin yanında . babam sevmez dövme vs biliyodu ama görmemişti

ailenin sozunu dinlemeyip mutlu olan cok az insan gordum.yerinizde olsam biraz daha dusunurum evet ergenlik bitmis gitmis ama kendine jilet atacak kadar psikolojisi bozulmussa onun tamamen gectigini dusunmuyorum.bu saatten sonra birakmazsiniz ama biraz daha dusunun

Konuşmadı bile kendisiyle gerek duymadı sanırım
O zaman takmayın kafanıza. Önyargılı davranmışlar İşte geçmişi yüzünden.

Bir arkadaşıma da şöyle oldu. Çocukta alkol problemleri olmuş geçmişte. Bir barda çalışmış, olay bu. Aile de muhafazakar. Ortalığı yıktılar olmaz diye. Bir şekilde evlendiler ve çocuk süper bir eş oldu.
Önyargı dediğim işte budur. Geçmişe, özellikle ergenliğe bakarak yaftalamak hiç doğru bir yargı olamaz. Kaldı ki, sohbet bile etmemiş. Direkt geçiniz yani..

zaten herkes tavırlı davrandı amcam etkiledi herkesi. Kendini kötü hissetti çocukcağız bende baya üzüldüm. 1 hafta idare etti. eve döndüğümüzde istemiyosan evlenmeyelim vs dedi

Çok teşekkür ederim :) Kimin ne olacağı belli olmaz . Ne adamlar ne hallere düşüyolar.. genede kafam karışık ama

yılda bir gördüğüm amcam mı yıllarca tanıyıp nişanlandığım adam mı

benim sülaleme de sorsan eşime elli tane kulp bulurlar 20 yıldır onunlayım

onun ergenken yaptıklarını buraya yazamam bile

bu arada amcanızın bu cüreti bulması da ilginç o böyle dedi diye sizin hemen etkilenmeniz de ilginç

yani ne bileyim böyle düşünsem bile dan diye evlenme sen bu adamla diye ilk gördüğüm birisi hakkında yorum yapamam

kimseyi tek görüşte tanıyamayacağımı bilir yeğenime vs karışmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…