- 24 Nisan 2019
- 121
- 86
- 13
- 31
- Konu Sahibi YesilArmut
-
Ben tecrübe ettim büyükler ne derse aynısı gerçekleşiyor fakat insan inat ediyor ve büyüklerin dediğinin tersini yapıyor ama sonunda söylediklerinin doğru olduğunu anlıyorsun ama düğüne 2 ay kala böyle bi şey olması da kötü olmuş işin başında neredeydilerMerhaba kızlar ailecek nişanlımla tatile gittik bayramda. Amcam nişanlımla ilk defa tanıştı ve ilk gün bana seninle konuşmamız lazım dedi. Kötü bişey oldugunu anladım konuşana kadarda modum acayip düştü . Nişanlımın ergenliği baya sert geçmiş kollarında jilet izleri var bi kaç tane. bizim ailedede böyle bişeye rastlanmaz bu bi kriter bence öfke problemi var sana ilerde zarar verebilir evlenme ben anlayamadım bu çocugu dedi onunlada konuşucam dedi tamam dedim. bu arada amcam 50 yaşında evli değil hersene başka bi kadınla yaşıyor daha sonra ayrılıyor hiç bizaman sağlıklı ilişkileri olmadı. cidden moralim bozuldu 2 ay kaldı düğüne ve ben neredeyse soğudum etkilendim.. babam vs de soğuk davrandı ona. Amcam cocukla konuşacagını söylemesine rağmen konuşmadı da
Amcanızın düşüncesi bu yönde.
Siz ne düşünüyorsunuz? Öfke problemi var mı?
Amcanizin yaşam tarzını araya neden soktunuz anlamadım yani o ne ki bide yorum yaoiyo filan diyelim diye mi ?? O öyle yaşayabilir kimseyi bağlamaz siz de bu kişiyle evkenebikirsiniz sadece uyarmış nişanı attirmamis .Evet illa ergenliği kötü geçince psikopat olarak büyüyecek diye bişey yok ama kendini jioetlemek biraz uc sanki ..
Hiç öfke anina denk geldiniz mi nasıl davranıyor ??
Burada iş sizde bitiyor. Ergenlik dönemimi düşünüyorum da, kadın olmama rağmen ne çok saçmalamışım.Ergenliğinde bu konuda tedavi olmuş bakırköyde yatmış hatta 12 yıl önceki olaylar. herkes kadar sinirli işte ama ben ondan daha fevri ve sinirliyim genelde alttan alan taraf o oluyor .
işin başında amcam gelmedi uzakta yazlık biyerde oturuyor babanemlerle, yılda 1 kez görüşürüz . daha sonra annemle konuşurken düğüne gelmeyeceğini söyledi onaylamıyormuş. benim duydugumu duymadıBen tecrübe ettim büyükler ne derse aynısı gerçekleşiyor fakat insan inat ediyor ve büyüklerin dediğinin tersini yapıyor ama sonunda söylediklerinin doğru olduğunu anlıyorsun ama düğüne 2 ay kala böyle bi şey olması da kötü olmuş işin başında neredeydiler
Amcanizin hayatini ozellikle belirtmenizin sebebi aslinda "amcam kendisi saglikli kararlar alabilseydi evlenir duzenli bir hayati olurdu" mesaji vermek degil mi?Merhaba kızlar ailecek nişanlımla tatile gittik bayramda. Amcam nişanlımla ilk defa tanıştı ve ilk gün bana seninle konuşmamız lazım dedi. Kötü bişey oldugunu anladım konuşana kadarda modum acayip düştü . Nişanlımın ergenliği baya sert geçmiş kollarında jilet izleri var bi kaç tane. bizim ailedede böyle bişeye rastlanmaz bu bi kriter bence öfke problemi var sana ilerde zarar verebilir evlenme ben anlayamadım bu çocugu dedi onunlada konuşucam dedi tamam dedim. bu arada amcam 50 yaşında evli değil hersene başka bi kadınla yaşıyor daha sonra ayrılıyor hiç bizaman sağlıklı ilişkileri olmadı. cidden moralim bozuldu 2 ay kaldı düğüne ve ben neredeyse soğudum etkilendim.. babam vs de soğuk davrandı ona. Amcam cocukla konuşacagını söylemesine rağmen konuşmadı da
Burada iş sizde bitiyor. Ergenlik dönemimi düşünüyorum da, kadın olmama rağmen ne çok saçmalamışım.
Eğer oturup kalkamasını bilen, sorumluluk sahibi (bu çok önemli), olaylara karşı soğukkanlı yaklaşan, saygılı ve merhametli biriyse ergenliği siz de takmayın. Büyükler her zaman da iyi bir gözlemci olmayabilir. Ergenlikle değil de, aktüel olan somut yorumlarla gelsinler.
işin başında amcam gelmedi uzakta yazlık biyerde oturuyor babanemlerle, yılda 1 kez görüşürüz . daha sonra annemle konuşurken düğüne gelmeyeceğini söyledi onaylamıyormuş. benim duydugumu duymadı
Amcanizin hayatini ozellikle belirtmenizin sebebi aslinda "amcam kendisi saglikli kararlar alabilseydi evlenir duzenli bir hayati olurdu" mesaji vermek degil mi?
Ama amcaniza kizmayin bence. Babaniz da soguk davranmiş sanirim cocuga. Dugune 2 ay kalmiş hic mi farkedilmedi kolundaki jilet izi?
Ergenliğimde ben de delinin tekiydim. Ergenliği fırtınalı geçen gençler evlenmesin mi :/
O zaman takmayın kafanıza. Önyargılı davranmışlar İşte geçmişi yüzünden.Konuşmadı bile kendisiyle gerek duymadı sanırım
ailenin sozunu dinlemeyip mutlu olan cok az insan gordum.yerinizde olsam biraz daha dusunurum evet ergenlik bitmis gitmis ama kendine jilet atacak kadar psikolojisi bozulmussa onun tamamen gectigini dusunmuyorum.bu saatten sonra birakmazsiniz ama biraz daha dusunun
O zaman takmayın kafanıza. Önyargılı davranmışlar İşte geçmişi yüzünden.
Bir arkadaşıma da şöyle oldu. Çocukta alkol problemleri olmuş geçmişte. Bir barda çalışmış, olay bu. Aile de muhafazakar. Ortalığı yıktılar olmaz diye. Bir şekilde evlendiler ve çocuk süper bir eş oldu.
Önyargı dediğim işte budur. Geçmişe, özellikle ergenliğe bakarak yaftalamak hiç doğru bir yargı olamaz. Kaldı ki, sohbet bile etmemiş. Direkt geçiniz yani..
işin başında amcam gelmedi uzakta yazlık biyerde oturuyor babanemlerle, yılda 1 kez görüşürüz . daha sonra annemle konuşurken düğüne gelmeyeceğini söyledi onaylamıyormuş. benim duydugumu duymadı
Ya ben anneme çok çektirdim gelecekteki evladım ergenliğe gelince ilahi adalet tecelli edicek diye baya tırsıyorumal bendende o kadar
o günlerim aklıma gelince nasıl kötü oluyorum ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?