- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
- Konu Sahibi YesilArmut
-
Ya ben anneme çok çektirdim gelecekteki evladım ergenliğe gelince ilahi adalet tecelli edicek diye baya tırsıyorum
Anladim bence iyiden iyiye ailenizle konusun.Dövmeleride var genelde uzun kollu gömlek vs giyerdi ailemin yanında . babam sevmez dövme vs biliyodu ama görmemişti
yaş ortalaması nedir acaba? Özellikle nişanlınızın.Merhaba kızlar ailecek nişanlımla tatile gittik bayramda. Amcam nişanlımla ilk defa tanıştı ve ilk gün bana seninle konuşmamız lazım dedi. Kötü bişey oldugunu anladım konuşana kadarda modum acayip düştü . Nişanlımın ergenliği baya sert geçmiş kollarında jilet izleri var bi kaç tane. bizim ailedede böyle bişeye rastlanmaz bu bi kriter bence öfke problemi var sana ilerde zarar verebilir evlenme ben anlayamadım bu çocugu dedi onunlada konuşucam dedi tamam dedim. bu arada amcam 50 yaşında evli değil hersene başka bi kadınla yaşıyor daha sonra ayrılıyor hiç bizaman sağlıklı ilişkileri olmadı. cidden moralim bozuldu 2 ay kaldı düğüne ve ben neredeyse soğudum etkilendim.. babam vs de soğuk davrandı ona. Amcam cocukla konuşacagını söylemesine rağmen konuşmadı da
Ben 25 o 28 . Babam herhangi bişey demedi sadece soğuk davrandı . Benim nişanlımda askerden önce baya aktif bi hayatı varmış üniversiteyi eskişehirde okudu yapmadıgı şeyde kalmamıştır heralde . Bende bi o kadar sakin geçirdim. Onun hayatı bana eğlenceli keyifli geldi açıkçası. Anksiyetemi geriletti. Önceden herşeyi takardım o ise beni hep rahatlattı.yaş ortalaması nedir acaba? Özellikle nişanlınızın.
herkes ergenliğinde yasıyr bişiyler. . benmde nişanlacagım adam ergenliğinde baya bişiyler yapmış. çok para harcamış fln saçma sapan arkadaslıkları olmuş.. beni ona sordugum tek sey.. bişiy kullandın mı ? bir de bir kadına kıza istemediği bişiy yaptın mı? Asla dedi kullanmadım bi kıza istemediği bişy yapmadım dedi. yapmış yapmamış bilemem ama sormak görevim. Geçmişine takılma önemli olan geçmişinden bugune geleceğinde önune bşy gelir mi? az çok anlarsın ona bak.. Amcan sağlıklı bi ilişkisi olmamış bu yuzden ikili ciiddi ilişkiyi anlayamaz. Babanda bu zamana kadr neden söylemedi belki kardesınden etkılendi söylendi.. bence babanı al karsına konuş.. Amcamdan etkılendiğin için mi yoksa baba ne olduda böyle düşündn şimdi diye sor?
Arkadaşım erkekleri kötüleynce ailemiz soğuyoruz Anında düşündün mü erkekleri bizim için neler diyorlar evlenirken bu arada jilet konusuna gelince koluna jilet atan insan ilgiye muhtaç insandır unutma kendine zarar veriyor demekki başka yere zarar veremiyor Benim eşimin iki kolu da jilet dolu hiçbir canlıya kimseye zarar bile veremez hep kendine zarar vermiş ama şu anda jilet kollarını dövme yapıp kapatmak istiyor benim ailem de bilmiyor kollarını Ayrıca ben de koluma jilet attım çok üzgün olduğun bir anda o kadar acı çekiyordum ki kendimi acı çektirmek istedim acıma unutmak için bunu lütfen kimse yorum yapmasın çünkü çeken anlar
Açıkçası kolunu jiletleyen insanlar için bende aynı şeyleri düşünüyorum neticede kendi canına acimamis bana mı acicak ama insanlar değişedebilir tabi tamamen değilMerhaba kızlar ailecek nişanlımla tatile gittik bayramda. Amcam nişanlımla ilk defa tanıştı ve ilk gün bana seninle konuşmamız lazım dedi. Kötü bişey oldugunu anladım konuşana kadarda modum acayip düştü . Nişanlımın ergenliği baya sert geçmiş kollarında jilet izleri var bi kaç tane. bizim ailedede böyle bişeye rastlanmaz bu bi kriter bence öfke problemi var sana ilerde zarar verebilir evlenme ben anlayamadım bu çocugu dedi onunlada konuşucam dedi tamam dedim. bu arada amcam 50 yaşında evli değil hersene başka bi kadınla yaşıyor daha sonra ayrılıyor hiç bizaman sağlıklı ilişkileri olmadı. cidden moralim bozuldu 2 ay kaldı düğüne ve ben neredeyse soğudum etkilendim.. babam vs de soğuk davrandı ona. Amcam cocukla konuşacagını söylemesine rağmen konuşmadı da
sen gözlemleyeceksin. sana karsı tavırlarından. hareketlerinden. sana deger veriyormu , kaybetmekten korkuyormu? durustmu ? saygılı mı?Ben 25 o 28 . Babam herhangi bişey demedi sadece soğuk davrandı . Benim nişanlımda askerden önce baya aktif bi hayatı varmış üniversiteyi eskişehirde okudu yapmadıgı şeyde kalmamıştır heralde . Bende bi o kadar sakin geçirdim. Onun hayatı bana eğlenceli keyifli geldi açıkçası. Anksiyetemi geriletti. Önceden herşeyi takardım o ise beni hep rahatlattı.
Yaşamadığı için bilmiyor insanlar tabi bu duyguyu fal baktırdım falda eşim sevgili iken sen onunla evleneceksin başkasıyla evleneceksin dedi kadın eşime bunu söyleme dedim söyledi o zaman sevgiliydik eşim o kadar kendini sağ ol sola vurdu öyle içi yandı Eşim çok duygusaldır kendini jilet attı Şu an evliyiz bana hiçbir zaman zarar vermedi ben onu çok çok çok kötü laflar dediğimde bile Eşim ilgiye muhtaç bir çocuk olarak büyüdü. Nişanında bile isteyerek bunları yapmamıştır yaşadığınız şeyleri sordun mu ne acılar çekerek yaptığını zamanda yaşadığı acıları tekrar bir açı olarak bunu bağlamak gerekir mi sen onu o yaraların üzerini sarman gerekiyor saçma konuKendine bile zarar veren başkasının canını düşünmez dedi
Kendine bile zarar veren başkasının canını düşünmez dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?