- 25 Aralık 2018
- 1.576
- 2.031
- 48
- 34
Amin inslaalhhhhhİnşallah isteyen herkese Allah nasib eder
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inslaalhhhhhİnşallah isteyen herkese Allah nasib eder
İnşâllah benım anlatmak istediğim bız o kadar caresizken ölmeyi bile goze alacak kadar bır kerelıkte olsa evlat kokusu cekmeyı göze aldıysak bu düşük yapmak isteyenler bebegının canına kıyıp kürtaj olanlar bunlar cok acı gercekten cokAllah sabırlar versin canım. Deme öyle rabbim zamanını ayarlamıştır. Sen varsan dünya var. Sen var ol ki gelecekti evlatların ana kokusuyla büyüsün. En kısa zamanda kucağın dolar inşallah hayırlısıyla
Bende bir yıldır hiç bi sorunum yokken kalamıyorum bi sürü ilaç ağrı sancı cabası sizin gibi düşünüyorum neleri vermezdim içimde minicik bi kalp atsın diye yazarken bile gözlerim doluyor Rabbim bize de nasip etsin inşaAllah3 yil tam 3 yildir o guzel.habri almak için dualar ediyorum tedaviler oluyorum keşke suan yerinizde ben olsam neleri feda etmezdim o testleri gözüm çıkana kadr 2. Çizgi varmi umudiyla bakmak ah ahhhhhh
Yok öyle dua etme ikinizdesağlıklı olun Allahtan sağlık afiyet sağlıklı hayırlı evlat ömür iste rabbimiz duayı kabul ettiği zamana denk gelir Allah korusunAgzına saglık o kadar ıyı anlatmışsın kı ben 3 ay önce bir düşük yasadım ve su an resmen yasayamıyorum nefes alamıyorum Allahım sen bana bır evlat nasıp et istersen canımı al dıye dualar ediyorum 1 kere o bebeğimin yüzünü görsem vazgeçemeyeceğim hiç bir sey yok analık herkese nasip olmuyor nasıl düşürmek için ugrasılır ya ben Allahım bır soğan bır ekmek yiyeyim ama bana nolur analığı nasıp et diye ne dualar ediyorum![]()
Amin amin ben bugün yine gittim ve negatif alistim artik acı veriyor evet ama alistim inslalh bizde anne oluruz adette olmadim hala deliricem resmen
Bende bir yıldır hiç bi sorunum yokken kalamıyorum bi sürü ilaç ağrı sancı cabası sizin gibi düşünüyorum neleri vermezdim içimde minicik bi kalp atsın diye yazarken bile gözlerim doluyor Rabbim bize de nasip etsin inşaAllah
Rabbim nasip etmeyeceği şeyin duasını da ettirmezmiş yer gök dua üstüne birbirimize dua edelim. İlk aylarda diyodum ki bu yıllardır çocuğu olmayan nasıl sabrediyor nasıl zaman geçiyor şimdi bi günümün yıl gibi geçtiiği zamanlar olduAmin amin ben bugün yine gittim ve negatif alistim artik acı veriyor evet ama alistim inslalh bizde anne oluruz adette olmadim hala deliricem resmen
Bilmiyorum ama ona bile razı olacak duruma geldimYok öyle dua etme ikinizdesağlıklı olun Allahtan sağlık afiyet sağlıklı hayırlı evlat ömür iste rabbimiz duayı kabul ettiği zamana denk gelir Allah korusun
Dua edelim birbirimize güzel dualara inşaAllahBilmiyorum ama ona bile razı olacak duruma geldim
İnşâllah canımDua edelim birbirimize güzel dualara inşaAllah
Sizi çok iyi anlıyorum evlat isteyen biri olarak ama nolur duanızı doğru dileyin, gerçekten bebeğinizle kuru ekmeğe muhtaç olduğunuzda çok zormuş dersiniz Allah muhafaza, Rabbim in hepsine gücü yeter biliyorum isteği belirtmek için öyle vurgular ama dilden çıkana çok dikkat edin denilir ya onun için diyorum umarım sağlıcakla kavuşmussunuzdur yavrunuzaAgzına saglık o kadar ıyı anlatmışsın kı ben 3 ay önce bir düşük yasadım ve su an resmen yasayamıyorum nefes alamıyorum Allahım sen bana bır evlat nasıp et istersen canımı al dıye dualar ediyorum 1 kere o bebeğimin yüzünü görsem vazgeçemeyeceğim hiç bir sey yok analık herkese nasip olmuyor nasıl düşürmek için ugrasılır ya ben Allahım bır soğan bır ekmek yiyeyim ama bana nolur analığı nasıp et diye ne dualar ediyorum![]()
Off cidden yazıklar olsun korunun düzgünce o zaman ya bu bebeklere sahip olmak için insanlar senelerce uğraşıyor kimsenin hayatına karışmak istemiyorum ama böyle şeyler gördükçe de duramıyorum ya !!Kızlar merhaba henüz 1-2 haftalık gebelik belirtisi dolayısıyla şüphelerim var evliyiz fakat hayatımızı altüst eder şuanda kürtajda istemiyorum henüz fazla oluşmamışken bitki çayları gibi yöntemlerle düşük yapan varmı? Bazıları zor diyor ama çoğu yerde birkaç maydonoz adaçayı gibi çaylarla düşük yapan gördüm. Aranızda böyle bir deneyimi olan var mı yardımcı olurmusunuz??
Duanın da güzelini edelim sonra sınavımız olmasınAgzına saglık o kadar ıyı anlatmışsın kı ben 3 ay önce bir düşük yasadım ve su an resmen yasayamıyorum nefes alamıyorum Allahım sen bana bır evlat nasıp et istersen canımı al dıye dualar ediyorum 1 kere o bebeğimin yüzünü görsem vazgeçemeyeceğim hiç bir sey yok analık herkese nasip olmuyor nasıl düşürmek için ugrasılır ya ben Allahım bır soğan bır ekmek yiyeyim ama bana nolur analığı nasıp et diye ne dualar ediyorum![]()
Ella zaten adet gecikmesi yapıyor diye biliyorum adetiniz ondan gecikmiş olmasınYaptırmadık henüz erken bu tip düşük yapmak istiyorum göze aldık. Prezervatif ile korunduk yırtılma oldu boşalma olmamıştı bile yinede ella kullandım buna rağmen reglim geciktiği için düşünüyoruz.
Ella kullanımı sonrası adet düzeni değişir hamile olmayabilirsiniz idrar testi alıp bakın çift çizgi çıksa silik bile olsa beta hcg baktırın çok küçük olan gebeliklerde zaten kürtaja gerek kalmıyorDeğilim test yapmadık henüz reglim 3 gün gecikti
Konu açılalı nerdeyse 6 yıl olmuş acaba konu sahibesi ne yaptı merak ettimElla kullanımı sonrası adet düzeni değişir hamile olmayabilirsiniz idrar testi alıp bakın çift çizgi çıksa silik bile olsa beta hcg baktırın çok küçük olan gebeliklerde zaten kürtaja gerek kalmıyor