İstenmeyen gelinimm

Yarimm66

Sabırla bekledigim en güzel yarınımsın...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
3.420
En iyi cevaplar
1
10.317
208
32
Eşimle severek evlendik 10 ay oldu çok mutluyuz eşimin ailesi beni istemedi kendi memleketlerinden olsun istemiş akrabalarından bana hep zit oldular o zamanlar nişanlı olduğumuz için esim hep nisanliyiz sabret demişti bende sabrettin hep sustum sonra evlendik çok şükür ve hala beni istemiyorlar esim mesleği gereği 3 ay önce doğuya gitti kayinvalidemlere gittim orda kalmak için kayinvalidem okumussun evde durmasın gezmek istersin bunları isteme dedi ben yine bişey demedim tam dedim kayinbabamda şehir dışında calisyo o yoktu bir gün komşular gelcekmis bana pasta yap dedi kv bende tam dedim ve kayinvalidem esim sürekli beni arıyor diye esime kustu esim gittikden sonra ben pasta yaparken laf açıldı seni arıyor benim onun gibi oğlum yok dedi bende herşeye tamam dedim buna diyemem senin oğlun yoksa benim ne isim var burda dedim ben sana bişey demiyorum oğlum suçlu hep seni el üstünde tuttu şimdi gitmek için kavga cikardin dedi tam 9 gün durdum bu olayda misafirlerini ağırladık benden gelin olmazmış eve gelen misafir yapmış herşeyi ben umursamazmisim öyle dedi en sonra istemiyorsan kapı orda dedi sonra kayinbabam geldi onu da doldurmuş bana kurallara uy yoksa babanlara git dedi ben annemlere bişey demedim üzülmesinler diye esime anlattım esimde babamı aramış babam geldi beni aldı ben 3 aydır babamlardayim ve yeni evliyim esim gelince onları görmeye gitmek istemiyor bende sizce ne yapmayiliz

Esin gorev yerinde neden ev kiralamiyosuniz olur mu boyle ayri ayri hemde 3 aylik gelin Allah yardimcn olsun
Geçici görev için gitti gelcek inşallah geri o yüzden tayin istedik gitcez dualarinizda bizlere de yer verin

Resimdeki siz Misiniz ? Masallah cok yakisiyorsunuz Allah ayirmasin.
Takma kafama boşver esin seni anlıyorsa sıkıntı yok her seyin üstesinden el ele verip gelirsiniz. Esin gelsin hele bir her sey yoluna girer. Ama tek diyecegim esin gelince ailesine git yada gitme diye bir sey deme. Sonra senden bilinir. Sen bilirsin de gec. Buyukluk sende kalsin kaynana da gorsun mutluluğunuzu utansın ne Insanlar var.

Resimdeki siz misiniz ?
Allah mutluluğunuzu daim etsin fakat resmi kaldırsanız daha iyi olmaz mı
Hani tanıdık filan görür bişey olur
Kv geçimsiz huysuz biriymiş kp de dolduruşa müsait bi adam
En güzeli anne babanın yanında olmandır emin ol
Eşin yokken ne işin var orada
Benim şahsi görüşüm bu,eş yoksa çok gidilmemesi kalınmaması mümkünse görüşülmemesi taraftarıyım yoksa çok yüzgöz olunuyor problemler çıkıyor boşver böylesi daha iyi olmuş

İyi bari şanslıymışsınız da eşiniz, sizin savunmaktan aciz(!) olduğunuz hakkınızı da anne-babasına karşı savunabilen karakterde biriymiş. Ne yapacaksınız kısmına gelirsek, bence şu zamana kadar yaptığınızı yapın, karışmayın susun oturun. Eşiniz ile onun ana-babası arasında artık gerisi.

Esim polis gitmek zorundaydı ailesi o yokken iyi oluyordu bazen ona inandı oda tayin istedik ama esiminde üzülmesini istemiyorum hic soyleler

Canım senin kendi evin yok mu? Kocan bi sureligine gitmiş neden kendi evinde kalmadin yetişkin kadinsin. Ayrıca madem annelere gitmen de kolaydi, onlar varken niye kayinvalidene gidip yerlestin ki? Bunu yapan insanlari hiç anlamıyorum. Herkes kendi babasının evinde daha rahat eder, eş de yokken kaynana kayinbabayla nasıl kalınır ya.

Belkide haklısınız ama her seferinde ben gelinlik yapmamisimkonu hep ben

Esin senin yani da iste ne guzel. Aman sakin anasi babasi uzulmesin diye alttan alma gidelim deme susma.

Sen simdi bildigini yap esinle birlikte. Bak ilerde onlar seni el ustunde tutar.mesafeni koru oyle ya da boyle

Gelinimizi yanımızda istiyoruz dediler bende tam dedim evimiz var çok şükür eşimin ne zaman geleceği belli olmadığı için kendi annem yalnız kalma mi istemedi

Biraz dişini goster diyorum ben. Boyle hep alttan alip nereye kadar basa cikabilirsin ??
ışte biraz disli olayım dedim benim hakkında demedikleri kalmadı ben baştan beri onlara kin besliyormusum öyle dedi

Esin senin yani da iste ne guzel. Aman sakin anasi babasi uzulmesin diye alttan alma gidelim deme susma.

Sen simdi bildigini yap esinle birlikte. Bak ilerde onlar seni el ustunde tutar.mesafeni koru oyle ya da boyle
Bu tek kv istemiyordu şimdi kayinbabamda istemez oldu ama inanın hiç bi konuda onlara saygısızlık yapmadım sadece eşimin arkasında oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…