Evimiz varKendi evin yok mu.
Beslersin tabi. Her yaptigin batiyor bunlara. Bende istenmeyen gelinim ama ben disimi gosterdigim icin sevilmiyorum ve evlenip bosandigim icin. Ama umurumda mi ben esimle mutluyum onlarda orda mutlu. Yeri geldiginde hala da cevabimi veriyorum. Hak ediyolar cunkuışte biraz disli olayım dedim benim hakkında demedikleri kalmadı ben baştan beri onlara kin besliyormusum öyle dedi
Belkide haklısınız ama her seferinde ben gelinlik yapmamisimkonu hep ben
Ediyorlar evet ama eşimin işi gereği zaten düşünceleri çok bide ailesi içBeslersin tabi. Her yaptigin batiyor bunlara. Bende istenmeyen gelinim ama ben disimi gosterdigim icin sevilmiyorum ve evlenip bosandigim icin. Ama umurumda mi ben esimle mutluyum onlarda orda mutlu. Yeri geldiginde hala da cevabimi veriyorum. Hak ediyolar cunku
Suan 3 aydır aramıyorum ve aramiyorlar Ben boylede memnunum ailelmle olmak güzel eşim çok şükür ailesini biliyor etraftakileride takmıyor bende sus pis biri normalde değilim ama huzursuzluk çıkmasın bak aldığın kıza demesinler diye sustumYazınıza bi bakın hep "Yine sustum" vurgusu var. Kv pasta yap şunu yap vs. emir yağdırıp hizmetçisi edecek, bi de üzerine laf işiteceksiniz ve yine de onlarla oturmaya devam edeceksiniz. Üstelik eşiniz anlayışlı biri ve annenizde kalma imkanınız var. Şu halde kvnizde bu kadar durmanız bile gereksiz özveri. Artık sallayın gitsin, ben olsam "Kusura bakma kızım" denilene kadar ya da samimi-iyi niyetli bir adım görene kadar muhatap almazdım onları. Oğlullarıyla diyalogları da kendi bilecekleri iş. Hiç ara buluculuğa soyunmayın derim.
En başta gidip kayınvalide de niye kaldınız ki, hem istenmeyen gelinim diyorsun hem gidip orada kalıyorsun.
Ses çıkar ya da çıkarma bi şekilde sana tavrını zaten belli eder seni istemeyen kişi.
Eşin gitmiyorsa sende gitmezsin bu kadar basit.
Dallandırıp budaklandırma bence mevzuyu.
Konunun başlığı anlatıyor her şeyi zaten ''istenmeyen gelinsin'' ağzınla kuş tutsan yaranamazsın, boşuna sende daha fazla kendini küçük düşürme derim.
Ayrıca her şey için de susmaya gerek yok, sende tavrını belli et.
Esim için diyorum yaptığım şeyleri sonra kendine kızıyorum ama artık düşlüyorum esimde sen iyi olmayı istedin olmadı artık sadece gitsek bile1 gün geri doncez diyor hepEşin yanında sana sahip çıkıyor sakın umursama acıma gitmek istemiyorsa gitme zorlama ben acıdım da ne oldu olan bize oluyor uzak durmak en iyisi
Ediyorlar evet ama eşimin işi gereği zaten düşünceleri çok bide ailesi iç
Suan 3 aydır aramıyorum ve aramiyorlar Ben boylede memnunum ailelmle olmak güzel eşim çok şükür ailesini biliyor etraftakileride takmıyor bende sus pis biri normalde değilim ama huzursuzluk çıkmasın bak aldığın kıza demesinler diye sustum
haklısınız ışte benAnanlar dururken kv ye gidersen öyle olurvalla eşim biryere gitse evimde kalırım kalmıyorsamda annemlere giderim kv ne alaka yani
bilmem dikkat etmedim tamam yazarım bir dahaBir de tamam yazmaya üşeniyormusun da tam tam yazıp duruyorsun merak ettim.
Evet çok şükür yineki esim anlayışlı onlar hep el üstünde tutulmuş bide akraba kv ve kb esimde beni savununca olan oluyorTabi sizin ilişkinizin ayarını siz bilirsiniz, belki bu suskunluğunuz eşinizin öne atılmasını sağlıyordur. Ama ben susmazdım, karakterime ters. Huzursuzluk çıkmaması için gayret hep tek taraflı gösterilmez, hem de huzur bozmak için birileri hususi olarak sataşırken. Ya sanki gelin olarak siz büyüksünüz de sizin kv ve kp küçüğünüz, idare ediyormuşsunuz gibi.
Neyse sonuç itibariyle şanslısınız ki eşiniz anneci değil.
Hayır asla eskisi gibi olup yüz vermicem sabirda bir yere kadar ama demi saygimi korurum sadece o kadarvalla şu an ki durumunuzun kıymetını bılın
o kadar ıstenmeyen evde nıye kalıyorsunuz ki
direk yüzsüz bu diye düşünüp iyice aşağılamaya çalışıyorlar işte
barıştırmaya çalışsanız biz buna tüküyoruz yarabbi şükür diyor diyecekler
Evin de niye kalmadin ki.Evimiz var
eşin üzülmesin diye eşine aman annene git o senin annen falan dersen sen daha çoooook üzülürsünEşimle severek evlendik 10 ay oldu çok mutluyuz eşimin ailesi beni istemedi kendi memleketlerinden olsun istemiş akrabalarından bana hep zit oldular o zamanlar nişanlı olduğumuz için esim hep nisanliyiz sabret demişti bende sabrettin hep sustum sonra evlendik çok şükür ve hala beni istemiyorlar esim mesleği gereği 3 ay önce doğuya gitti kayinvalidemlere gittim orda kalmak için kayinvalidem okumussun evde durmasın gezmek istersin bunları isteme dedi ben yine bişey demedim tam dedim kayinbabamda şehir dışında calisyo o yoktu bir gün komşular gelcekmis bana pasta yap dedi kv bende tam dedim ve kayinvalidem esim sürekli beni arıyor diye esime kustu esim gittikden sonra ben pasta yaparken laf açıldı seni arıyor benim onun gibi oğlum yok dedi bende herşeye tamam dedim buna diyemem senin oğlun yoksa benim ne isim var burda dedim ben sana bişey demiyorum oğlum suçlu hep seni el üstünde tuttu şimdi gitmek için kavga cikardin dedi tam 9 gün durdum bu olayda misafirlerini ağırladık benden gelin olmazmış eve gelen misafir yapmış herşeyi ben umursamazmisim öyle dedi en sonra istemiyorsan kapı orda dedi sonra kayinbabam geldi onu da doldurmuş bana kurallara uy yoksa babanlara git dedi ben annemlere bişey demedim üzülmesinler diye esime anlattım esimde babamı aramış babam geldi beni aldı ben 3 aydır babamlardayim ve yeni evliyim esim gelince onları görmeye gitmek istemiyor bende sizce ne yapmayiliz
Onuda dedim başta ama esim artık bu konuları unut ben senden memnunum seni istemeselerde ben istiyorum dedi artık bişey demiyorum beni aramiyorlar esimde onları aramıyor onlar eşimi arıyorlardı beni sormak falan da yok üzülüyorum sadece ben hiç bişey yapmadım hak edecekeşin üzülmesin diye eşine aman annene git o senin annen falan dersen sen daha çoooook üzülürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?