İstenmeyen gelinimm

ışte biraz disli olayım dedim benim hakkında demedikleri kalmadı ben baştan beri onlara kin besliyormusum öyle dedi
Beslersin tabi. Her yaptigin batiyor bunlara. Bende istenmeyen gelinim ama ben disimi gosterdigim icin sevilmiyorum ve evlenip bosandigim icin. Ama umurumda mi ben esimle mutluyum onlarda orda mutlu. Yeri geldiginde hala da cevabimi veriyorum. Hak ediyolar cunku

esim 3 ay evde olmasa gorevi geregi bende ailemle kalirdim kayinvalidenin evinde ne isim var birde istememisler sizi zaten araniz bozuk esiniz sizin yaninizda iste ne guzel

Ya kv sonuçta muhakkak şimdi olmasa da ilerde birebir muhatap olacaksınız onlarla. Eşiniz gecici görevden gelince kendi evinize geçin, kimsenin dediğine bakmayın. KV ve KP lere sorsaniz inanin hemen hemen herkes istenmeyen gelin. Eşiniz ile evliligimiz in tadını çıkarın. KV ile her zaman mesafenin koruyun dişli derlerse de desinler, ezik gelin durumundan iyidir :)

Belkide haklısınız ama her seferinde ben gelinlik yapmamisimkonu hep ben

Yazınıza bi bakın hep "Yine sustum" vurgusu var. Kv pasta yap şunu yap vs. emir yağdırıp hizmetçisi edecek, bi de üzerine laf işiteceksiniz ve yine de onlarla oturmaya devam edeceksiniz. Üstelik eşiniz anlayışlı biri ve annenizde kalma imkanınız var. Şu halde kvnizde bu kadar durmanız bile gereksiz özveri. Artık sallayın gitsin, ben olsam "Kusura bakma kızım" denilene kadar ya da samimi-iyi niyetli bir adım görene kadar muhatap almazdım onları. Oğlullarıyla diyalogları da kendi bilecekleri iş. Hiç ara buluculuğa soyunmayın derim.

Ediyorlar evet ama eşimin işi gereği zaten düşünceleri çok bide ailesi iç
Suan 3 aydır aramıyorum ve aramiyorlar Ben boylede memnunum ailelmle olmak güzel eşim çok şükür ailesini biliyor etraftakileride takmıyor bende sus pis biri normalde değilim ama huzursuzluk çıkmasın bak aldığın kıza demesinler diye sustum

En başta gidip kayınvalide de niye kaldınız ki, hem istenmeyen gelinim diyorsun hem gidip orada kalıyorsun.
Ses çıkar ya da çıkarma bi şekilde sana tavrını zaten belli eder seni istemeyen kişi.
Eşin gitmiyorsa sende gitmezsin bu kadar basit.
Dallandırıp budaklandırma bence mevzuyu.
Konunun başlığı anlatıyor her şeyi zaten ''istenmeyen gelinsin'' ağzınla kuş tutsan yaranamazsın, boşuna sende daha fazla kendini küçük düşürme derim.
Ayrıca her şey için de susmaya gerek yok, sende tavrını belli et.

Eşin yanında sana sahip çıkıyor sakın umursama acıma gitmek istemiyorsa gitme zorlama ben acıdım da ne oldu olan bize oluyor uzak durmak en iyisi

Eşin yanında sana sahip çıkıyor sakın umursama acıma gitmek istemiyorsa gitme zorlama ben acıdım da ne oldu olan bize oluyor uzak durmak en iyisi
Esim için diyorum yaptığım şeyleri sonra kendine kızıyorum ama artık düşlüyorum esimde sen iyi olmayı istedin olmadı artık sadece gitsek bile1 gün geri doncez diyor hep

Tabi sizin ilişkinizin ayarını siz bilirsiniz, belki bu suskunluğunuz eşinizin öne atılmasını sağlıyordur. Ama ben susmazdım, karakterime ters. Huzursuzluk çıkmaması için gayret hep tek taraflı gösterilmez, hem de huzur bozmak için birileri hususi olarak sataşırken. Ya sanki gelin olarak siz büyüksünüz de sizin kv ve kp küçüğünüz, idare ediyormuşsunuz gibi.

Neyse sonuç itibariyle şanslısınız ki eşiniz anneci değil.
Kv ile kp de lazım değil.

Evet çok şükür yineki esim anlayışlı onlar hep el üstünde tutulmuş bide akraba kv ve kb esimde beni savununca olan oluyor

valla şu an ki durumunuzun kıymetını bılın
o kadar ıstenmeyen evde nıye kalıyorsunuz ki
direk yüzsüz bu diye düşünüp iyice aşağılamaya çalışıyorlar işte
barıştırmaya çalışsanız biz buna tüküyoruz yarabbi şükür diyor diyecekler

Hayır asla eskisi gibi olup yüz vermicem sabirda bir yere kadar ama demi saygimi korurum sadece o kadar

eşin üzülmesin diye eşine aman annene git o senin annen falan dersen sen daha çoooook üzülürsün

eşin üzülmesin diye eşine aman annene git o senin annen falan dersen sen daha çoooook üzülürsün
Onuda dedim başta ama esim artık bu konuları unut ben senden memnunum seni istemeselerde ben istiyorum dedi artık bişey demiyorum beni aramiyorlar esimde onları aramıyor onlar eşimi arıyorlardı beni sormak falan da yok üzülüyorum sadece ben hiç bişey yapmadım hak edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…