- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
valla şu an eşinizi ayaklarınıza kapanmadıkca cok arayıp sormayınHayır asla eskisi gibi olup yüz vermicem sabirda bir yere kadar ama demi saygimi korurum sadece o kadar
Ya esim doğunun belli bi yerine gitmedi gezici olarak sürekli bu yerdeler benim gitme imkanım yoktu yani bu ayın 18 de inşallah donceller sonrada tayin isticez doğuya gitmek için en azından beraber oluruz dedik öyle karar aldık hayırlısı insallahsen neden gitmedin doguya esinle ne kadar kalicak doguda
Onlar aramadikca aramicam asla emin olun öyle bu dünyamız oldu çok şükürvalla şu an eşinizi ayaklarınıza kapanmadıkca cok arayıp sormayın
kendinize ikinizden olusan bı dunya yaratın
esınız cok ısrar ederse gorusurunuz
Ben aramasını söylüyorum zaten bide şöyle düşünüyorum bizimde evladımız olursa oda böyle olurmu geri diyprumki ben elimden gelenin fazlasını yaptimBence gitmesin işte daha iyi hatalarını anlarlar mesafe koyulunca belki.
Ama tlf arasın yine küs olmasın şimdilik
Ya ilk gelinleriyim esimede düşkünler ben evlenince duzelirler öyle olmaz diyordum ama daha fazlası oldu bende ne bilim gider biraz orda biraz annemlerde dururum demistimSenin hatan kayınvalide de kalmak. Kendi ailen varken neden kayınvalide yani anlatsana biraz
Annem yalnız kalmami istemedi bilmediğimiz yer dedi hepimiz ayrı sehirlerdeyiz bu aradaevin varken niye orda burda kalıyorsun ki ?
git evine kal ağrısız başın olsun..
Ya ilk gelinleriyim esimede düşkünler ben evlenince duzelirler öyle olmaz diyordum ama daha fazlası oldu bende ne bilim gider biraz orda biraz annemlerde dururum demistim
Annem yalnız kalmami istemedi bilmediğimiz yer dedi hepimiz ayrı sehirlerdeyiz bu arada
esin istedikten destek olduktan sonra kv KB boşver gitsin
önüm babası annesi o görmek istemiyor sen neden bu kadar istiyorsun ki
merhaba merhaba yeter
ah keşke benim eşimde böyle bana sahip çıksa ailesi zerre umrumda değil
bin yıl görmesem özlemem [/QUbenimki OZLEMEK degilki bende böyle olması iyi ama ışte en annemi babamı nasıl seviyorsan esiminde ailesi diye dusunuyorum
o konuda haklısın ne kadar iyilik yaparsan yap görünmüyorDünya iyisi olsalar kalınmaz yani. Aynı evin içinde bazen ailenle bile sorun çıkıyor. Bide hizmet beklerler tabi ki 10 kere yap 1 kere yapma, yapmadın olur. Baştan hata yapmışsın kalmakla. Bide sevilen gelin yok bence ben görmedim
bence baştan hata yapmışsınız gitmekle.. koskoca kadınsınız siz artık evinizde kalabilirdiniz ama ille de kalmazdım dediysenizde ilk gitmeniz gereken yer kendi ailenizdi..
kaynanada 3-5 ay kalmaya cesaret eden biri evde nasıl tek kalamadı pek anlayamadım o yüzden öyle yorum yaptım:)[/QUOTEben esime kızamıyorum galiba tüm sorun bu benim eşimle hiç bu problemim yok mesela ilk ay arayıp hamileliğin diye sürmüşlerdi bunlar gibi bu sürü şey ailen yalnız olmalı istemez çünkü ben hiç ayrılmadım ailemden o yüzden galiba
Ne gideceksin bırak..onlar eşine drğer verse bunu yapmazlardı..babasının ne haddine seni baba evine yollamak..boş ver hiç konusunu bile açma git yada gidelim diyeBenim ailem hep arkamda esim üzülmesin diye bi gönlüm git diyor
Herkes evini ister ama anne baba ışte yalnız olmami istemediler esime güveniyorum ve seviyorum oda aynı şekilde kimseye inanmaz benden duymafikca zaten çok şüküreşinize kızacak bir durum yok ki niye kızasınız.. adamın işi oysa yapacak birşey yok.. ama mesela hayır istemiyorum yada ben kendi ailemde kalmak istiyorum diyebilirsiniz..
bilmiyorum ben yalnızlık severim .. birde insan evlenince kendi düzeni oluyor sonradan rahat edemiyor hiçbiyerde yani ben öyleyim en azından..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?