İstenmeyen gelinimm

sen neden gitmedin doguya esinle ne kadar kalicak doguda
Ya esim doğunun belli bi yerine gitmedi gezici olarak sürekli bu yerdeler benim gitme imkanım yoktu yani bu ayın 18 de inşallah donceller sonrada tayin isticez doğuya gitmek için en azından beraber oluruz dedik öyle karar aldık hayırlısı insallah

valla şu an eşinizi ayaklarınıza kapanmadıkca cok arayıp sormayın
kendinize ikinizden olusan bı dunya yaratın
esınız cok ısrar ederse gorusurunuz
Onlar aramadikca aramicam asla emin olun öyle bu dünyamız oldu çok şükür

Senin hatan kayınvalide de kalmak. Kendi ailen varken neden kayınvalide yani anlatsana biraz

Bence gitmesin işte daha iyi hatalarını anlarlar mesafe koyulunca belki.
Ama tlf arasın yine küs olmasın şimdilik
Ben aramasını söylüyorum zaten bide şöyle düşünüyorum bizimde evladımız olursa oda böyle olurmu geri diyprumki ben elimden gelenin fazlasını yaptim

Senin hatan kayınvalide de kalmak. Kendi ailen varken neden kayınvalide yani anlatsana biraz
Ya ilk gelinleriyim esimede düşkünler ben evlenince duzelirler öyle olmaz diyordum ama daha fazlası oldu bende ne bilim gider biraz orda biraz annemlerde dururum demistim

evin varken niye orda burda kalıyorsun ki ?
git evine kal ağrısız başın olsun..
Annem yalnız kalmami istemedi bilmediğimiz yer dedi hepimiz ayrı sehirlerdeyiz bu arada

esin istedikten destek olduktan sonra kv KB boşver gitsin
önüm babası annesi o görmek istemiyor sen neden bu kadar istiyorsun ki
merhaba merhaba yeter
ah keşke benim eşimde böyle bana sahip çıksa ailesi zerre umrumda değil
bin yıl görmesem özlemem

Ya ilk gelinleriyim esimede düşkünler ben evlenince duzelirler öyle olmaz diyordum ama daha fazlası oldu bende ne bilim gider biraz orda biraz annemlerde dururum demistim

Dünya iyisi olsalar kalınmaz yani. Aynı evin içinde bazen ailenle bile sorun çıkıyor. Bide hizmet beklerler tabi ki 10 kere yap 1 kere yapma, yapmadın olur. Baştan hata yapmışsın kalmakla. Bide sevilen gelin yok bence ben görmedim

Annem yalnız kalmami istemedi bilmediğimiz yer dedi hepimiz ayrı sehirlerdeyiz bu arada

bence baştan hata yapmışsınız gitmekle.. koskoca kadınsınız siz artık evinizde kalabilirdiniz ama ille de kalmazdım dediysenizde ilk gitmeniz gereken yer kendi ailenizdi..
kaynanada 3-5 ay kalmaya cesaret eden biri evde nasıl tek kalamadı pek anlayamadım o yüzden öyle yorum yaptım:)

o konuda haklısın ne kadar iyilik yaparsan yap görünmüyor

eşinize kızacak bir durum yok ki niye kızasınız.. adamın işi oysa yapacak birşey yok.. ama mesela hayır istemiyorum yada ben kendi ailemde kalmak istiyorum diyebilirsiniz..
bilmiyorum ben yalnızlık severim .. birde insan evlenince kendi düzeni oluyor sonradan rahat edemiyor hiçbiyerde yani ben öyleyim en azından..:)

Herkes evini ister ama anne baba ışte yalnız olmami istemediler esime güveniyorum ve seviyorum oda aynı şekilde kimseye inanmaz benden duymafikca zaten çok şükür

Komiklik şurda başlıyor, eşin yokken kendi evinde kalamıyorsan git annende kal, neden kayınvalide, uğrarsın arada ama neden orada kalasın ki. Benim çevremde normal insan olan kv derler annende kal diye. Evde kp, kayınlar vs varken rahat edemiyorsun bi kere, Hele de tesettürlü bir bayan için işkence bu. Hadi sizde erkek yok diyelim, zaten aranız limonu uzun vakit geçirince iyice iplerin kopacağı belliymiş, neden zorluyorsunuz ki.
2. bir durum da orada kalıyorsan ertesi gün misafir gelecekse kv sana bişey demesine gerek yok ikramları yapacaksın ya da yardım edeceksin.Çalışmıyorsun, çocuğun yok oradayken evin bir ferdi gibi işleri paylaşman lazım. Bu herkes için geçerli... kv evine yılda en fazla 2-3 kez uğrayabilen biri olarak gidince yemekten bulaşığa herşeye yardımcı olurum, zaten 2-3 gün kalabildiğim için temizlik yaptırmazlar ama kp istediği çayı, kahveyi, keki pastayı benim elimden yemek ister, zevkle yaparım. Onlar gelince de kvde de görümcem de bi dakika oturmazlar, ben masayı toplarken bulaşığa girişmiş olurlar bile.

Hiçbir evdeki karı koca vs ... sıkıntınızı kv yansıtmayın zira bunu koz olarak kullanmak istiyor olabilir ,çünkü öylede potansiyal var kv dikkatli olun seni gözden düşürüp sizi ayırmak isteyebilirde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…