İstenmeyen gelinler gelin adayları bu da sizin topiğiniz olsunmu???

Chitlenbik

Nirvana
Pro Üye
1 Haziran 2009
744
147
628
40
bi arkadaşım var... kaynanası ona inat eşinin eski karısını almış yanına kimsesi yok diye... İstenmemek gerçekten çok kötü... İçinzde bende istenmiyorum diyen varmı arkadaşlar???

Evet ben de istenmeyen gelinim..

7 senelik evliyim, belki 17 sene de geçse hala istenmediğimi daha 2 gün önce anladım...

Ama bundan sonra ben de istenmeyen gelin olarak, beni istemeyen kocamı ve çocuğumu da istemesin diye bensiz kocama kaynanama gitme yasağı koydum...

Bakalım nolucak..

bende baştan beri stenmyen gelindim sırf oğlu istedi oplu kırılmasın diye evlenmeye göz yuman ama hala aklı eski akraba kızında olan ibr kayınvalidem var kendisin istedikleri hepsii bi tek ben kötüyüm çnük onlar başörtülydü çnük onlar oğlullarını dine yönlendrrlerdi oğlu çocuk ya 31 yaşında çocuk sadece inanların şekliyel ilgilenen insanlığın iyilğin drüstlüğün namusun ölçütü aynı onlara göre ....

sorun değil canım... dök içini rahatlarsın belki... sanki onlara mektup yazıyormuşsun gibi yaz... korkma ben söylemem okuduklarımı kaydirigubbakcemile5

istenmeyendim...gitmem için çok çabaladı..çok direndim ama sonunda pes ettim...suan ayrıyız...allaha havale ediyorum...bize bunu yaptı hakkım ona helal olmasın...bana ettiklerini çekmeden rabbim almasın canını...ama ben ilahi adlaete çok ama çok inanıyorum...bu dünyada onun her dediğine peki dedim kırmadım kırıldım ancak ahirette 2 elim yakasında olucak...rabbim sen büyüksün ah etmek istemiyorum..sadece ve sadece sana havale ediyorum..

çok üzüldüm canım yaa... boşver takma kafana... bazen öteki dünyayı bile beklemiyor inan... hak eden hak ettiği cezayı buluyor... sen sadece sabret ve şükret... daha kötü bişey olmadı diye..

eflincim canım sabrediyoırum zaten ama çok fazla doluyum...beynim çorba gibi kapkarışık...
sabret diyorum kendime sende görüceksin o zaman karşıdan izliyceksin...kapıma dayanıp ben ettim sen etme diycek...işallah allah büyük...

seni tanımıyorlarsa sevmeme lüksleri yokki öle düşün...neye göre sevmiycekler...napmışsında...tek suçun oğullarını sevmekse oke..

daha bekarken böyle hissediyosan evlenince nasıl hissedeceksin acaba? Neden sevilmediğini istenmediğini düşünüyosunki?

bencede lüksleri yok ama işte öyle heralde oğullarını sevmem suç demek ya aslında direk seni sevmiolar demio yok öyle bişi dio ama ben hissediorum yani ya zaten sevmek zorunda değiller ki istenmemek benim sorunum hissediorum bi insan nie anne babasının yanında konuşamaz tabiki bişi var yani baskı maskı bişisenağlama

belki çekindiği için konuşmuyodur ailesinin yanında???

seni tanımıyorlarsa sevmeme lüksleri yokki öle düşün...neye göre sevmiycekler...napmışsında...tek suçun oğullarını sevmekse oke..

güzelim keşke mücadele etseydin göze göz dişe diş pes etmeseydin eşini onlara bırakmasaydın keşke

bende istenmeyen gelinim. sebebide para vermemem.sürekli para isterler bende verdirtmem sorun olur. laf sokarlar.ben miyon tipliyim. kaynanam sürekli baskalarının gelininden bahsederken aaa o gelin pek güzel uzun boylu der hep.birde ben izmirde yetiştim. onların kültürüne farklıyım.

bende yeni öğrendim sayılır iki ay oldu.. gercı sadece dilinden duymadıgım kalmıstı istemediğini onuda söyledi..yuzu asla gulmezdikötükedi hüso sadece kızımı cok sevdiğini soylerdı demkkı benden nefret ediyormus laelaelaelaelae oğluna kucuk gorumcemın arkadaslarından alcakmıs avcunu yaladı :oklava: sempatiksalakcinni eşim kaynanananın beğendiği hiç bi kıza gıtmemişmiş oh olsun :lepi:
bosanın bosanın diye hem bana hemde eşime empose ediyordu ortada birsey yokken..niyetı cok bellıydı acık acık soyleyıncede ustune birde camur atınca benden cevabını aldı bir daha evime dahı gelemez..:emir_bebek:

bende yeni öğrendim sayılır iki ay oldu.. gercı sadece dilinden duymadıgım kalmıstı istemediğini onuda söyledi..yuzu asla gulmezdikötükedi hüso sadece kızımı cok sevdiğini soylerdı demkkı benden nefret ediyormus laelaelaelaelae oğluna kucuk gorumcemın arkadaslarından alcakmıs avcunu yaladı :oklava: sempatiksalakcinni eşim kaynanananın beğendiği hiç bi kıza gıtmemişmiş oh olsun :lepi:
bosanın bosanın diye hem bana hemde eşime empose ediyordu ortada birsey yokken..niyetı cok bellıydı acık acık soyleyıncede ustune birde camur atınca benden cevabını aldı bir daha evime dahı gelemez..:emir_bebek:

ne kadar ayıp ya.insan evladının mutluluğunu ister ya.ama bu kaynanalar kendi kriterlerine göre davranıyolar

kaynana olacak birde cok sessız sakındır ama içinde neler biriktirmiş uhdesı kalmıs.. oglunun beni cok sevmesini ilgi gostermesını cekemıyormus resmen ya..

Back
X