istenmeyen misafir !!

Bence sizi sömürüyorlar

O ne arayıp arayıp 5 gün gelip kalmalar.. yedir içir yatır güler yüz..Üstüne yemek siparişi..Coşmuş kadın valla...
O kadar yüz vermesin annen de,siz kendiniz de kalabalıkmışsınız zaten...

Ben olsam ac birakirim.
Madem okadar israr ediyor gelsin ac dursun biz niyetliyiz yemek yemiyoz demedik mi anca iftarda yersiniz sizde der hiiiiiicc ugrasmazdim.
Oruclu oruclu yemek hazirlicam birde siz yabanci degilsiniz aha mutfak aha dolap yap ye

Son düzenleme:
Millet mi rahat ve yüzsüz yoksa sorun bende mi çözemedim ya şaka gibi tipler valla bende uğraşamazdım.
Açıkça söyle bence canım eğer sert çıkışmazsan arsızlığa verirler.

ramazanda kabul edemeyeceğimizi söylemiştik deseydiniz ya, bugün bir de kadir gecesi ibadet etmek isteyebilirsiniz misafire pasta börek tasımaktansa

Maşallah ne meraklılar yatıya kalmaya misafiri bende severim misafir iyidir berekettir ama nedir bu allasen kısa aralıklarla yatıya gelmek sonuna kadar hak verıyorum sana senin evinde onlara son derece iyi bir hizmet ama onların size verdiği hizmeti değersiz ilgisiz ve içten olmadığını görünce kim olsa bozulur bence bu kadar kabul etmeyin bu yatılı olayını bence yanlış

Çok geç geldiler bile. Anneme de yazık sabahtan beri niyetli haliyle alışveriş yapıyor getiriyor bidaha çıkıp alıyor geliyor Arabamız yok babam kaza yaptı.
Gelir gelmezde oğlum aç bişeyler verin yesin dedi.sabır diyorum sadece.

Saka gibi. Hem istenmeyen hem davetsiz misafir. Biz de gunu misafirsiz gecmeyen cok da misafirperver bi aileyizdir biri cat kapi ciksa gelse mutlu oluruz ama boylesi insani misafirden sogutur. Yuzsuzluk resmen.

Şu mübarek günlerde tanrı misafiri, yinede olumsuz düşünmeyin bence, vardır Allahın bir bildiği.. mesajı düzenledim aslında biran diğer arkadaşlar gibi düşündüm, sonra böyle düşündüm..

Son düzenleyen: Moderatör:
ya bide konuyla alakasız ama yakın topraklarsınız bilirsin geçenlerde bi felafel yapmaya kalktım beceremedim bizim sitelerde tarifi yanlış annende varsa bi ara konuyu saptırmayayım özelden atar mısın bana

Merhaba k.bakmayın henüz vaktim oldu yazmaya. Bide özelden yazmayı bilmiyorum Az önce babama sordum nohut. Kereviz. Ve yeşil soğan dedi ve felafelin kendi harcı varmış ama arkadaş Türkiyede orda yok dedim. Oda yarın arkadaşlara sorar söylerim sana dedi. Çalıştığı ortam hep arap insanlar ondan.

teşekkür ederim arkadaşım :)

Ben olsam mutfak orda derdim.
Bu kadar da olmaz.
Şaşıyorum bu insanların rahatlıklarına.
Umarım onlara özel öğle yemeği falan hazırlamıyordur anneniz.
Madem oruçlu olduğunuzu bilerek geldiler dursunlar aç aç akşama kadar.

Son düzenleme:
Ben anlamadım ayın 23 ünde gelicez demişler ee dün zaten ayın 23 üydü geldiler mi oruçlu olucaz demişsiniz çünkü. Yakınlığınıza güvenip geliyor 1 saat mesafe fazla değil ama gelip dönmek zor olur diye kalıyordur çocuklarla da siz arkadaşlık edersiniz diye.hem o da sizi çağırmış herkes siz gibi ağırlamayabilir ama yanık pizza filan abartı geldi hiç mi yemek pişmiyor evinde ben yaptığımı yaparım gittiğim kişilerden kendim gibi yemek beklemem benim de yapamadığım zaman olabilir. Bir gece kalıyorsa sorun olmaz.

Kendinizi neden bu kadar kasıyorsunuz? Güzel güzel onların geleceği tarihte müsait olmadığınızı söyleyin.

Sonuçta sizin onların dışında akrabalarınız ve arkadaşlarınız var değil mi? Onlarda misafir olarak gelebilirler ve sizin başka misafirler ağırlayacak durumunuz olmayabilir...

Sinir oluyorum böyle görgüsüzlere. Benim de tanıdığım bi kişi var böyle, insan deli oluyor. En iyisi insanları iyice tanımadan samimiyet kurmamak.

Orucluyken onlar icin ozel yemek hazirlamiyorsunuz degil mi? Hazirlamayin kendileri yapsinlar, bu kadar saygisizlik olmaz, bari dininize saygilari olsun, benim bir tane hristiyan arkadasim vardi, ramazan ayinda geziyorduk disarda, cok susamis kiz ama yanimda su icemedi, sonra sen bekle burda ben gidip gelicem dedi bana, anladim ki bu su icmeye gitti, saygi budur, lutfen oruc oruc cok yormayin kendinizi

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Yazdığımda ben daha 22deydim Kanada'da yaşıyorum ve Türkiye ile aramızda 7 saat var yani suan saat 16:39. Ve burda demek istediğim madem tembelsin cimrisin neden misafir çağırıyorsun? Onu geçtim evinden ayrılırken ramazandan sonra buyur ettik niye ilaki ramazanda geliyorsun. Annem sabahın köründe kalkıp onlara kahvaltı hazırladı yedi içti oğlunu aldı gitti tabi 9 yaşındaki oğluda akşama dolma yap ama çok olsun dedi.

Sizce abartiyormuyum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…