Annem kadının ısrarına dayanamadı bende annemin ısrarına. Hani kadın zaten 2 sefer kalmaya geldi bizde gidekte kapansın artik dedik. Bilemezdik ki böyle olacağını.
Bide kadın robot gibi hareket eder ilk geldiklerinde allahm allahm öldüm bulasik yikamaktan ne anne ne kız yemin ederim 1 bardak dahi kaldirmadilar.ve gelmeden önce anneme oğlum senin dolmanı seviyor ( biz irakliyiz, onlarda iranli ) senin dolman farklıymis yani kisacasi bize dolma yap dedi annemde yaptı. Ve geçende aradinda aynı şeyi söyledi annem yine dolma yapacak.
Bide dün kızına msj attım sende geliyor musun canım annengile diye oda Hayır ama cumartesi annemin doğum günü o gün gelebilirim yani kadın kafadan 5 gün kalmayi planlamış artı doğum gününü de kutlamayi.
Deliricem vallahi
Merhaba kızlar.
Annemin bir arkadaşı var 1 buçuk saat uzakta yaşıyor. Aman aman samimi değiliz 8 yada 9 yıldır tanışıyoruz. Daha önce bizden 10 dk uzakta yaşıyordu başka şehire taşındı. Neyse 3 buçuk ay önce annemi aradı yatiya geliyoruz diye kendisi ve 3 çocuğu. Çocuk dediğim biri 20 yaşında. Biri 15 , diğeri 8 yada 9. O zaman daha babaannem vefat edeli 1 hafta olmamıştı ona rağmen geldi. Neyse buyursun gelsin dedik son derece güzel bir şekilde acimiza rağmen yemekler yaptık hizmetler ettik. Giderken sizide beklerim dedi. Inşallah dedik. Biz asla yatiya gitmeyiz kimselere. Ondan bir hafta sonra kendisi tek basina geldi yatiya buralarda isi barmis.Neyse geçen ay aradı sizin şehire geliyorum işlerim var sizide alayım bize gelin yatiya diye. Ancak 3 kişi alabilirim. Ama biz babam ve abim hariç zaten 5 kişiyiz. Annem kızlara sorar haber veririm dedi, biz yok dedik annem baya üzüldü neyse ben dedim gelim bari, küçük kardeşim bende gelim o zaman dedi 3 kişi gittik. Ama bizim onlara ettiğimiz hizmetin 4te 1 anca vardı. Ilk gün gece 11 de yemek yenildi. Diğer gün kocası 2 tane yanik pizza getirdiler. Diğer gün annem yemek yaptı. Diğer günde annemin arkadaşı davet etti bizi. Ama kızı çok güler yüzlü davrandı ve annesinden utanıyordu biz ne hizmetler ettik annesi kılını kipirdatmiyor ,Evde yemek yapmıyor bişey ikram etmiyor diye. Neyse 4 gün bitti şükür eve dönerken lütfen sizde gelin buyrun dedik ama lütfen ramazandan sonra çünkü biz niyetli oluyoruz ( onlar Hıristiyan ) malum hava sıcak niyetli halde dışarı çıkıp gezmek falan güzel değil + biz niyetli onlara yemek hazırla 3 öğün benim asla kabul edebileceğim bişey değil. Tamam dediler. 4 gün önce kadın aradı ayin 23 de yatiya geliyoruz diye. Ve resmen delirdim. Bu arada kadın var yemezin teki.
Okuduğunuz için tşkler kızlar.
Not: misafirleri gerçekten seviyorum ne yaparsam az. Ama böyle düşüncesiz insanlara tahammülum yok.
ya bide konuyla alakasız ama yakın topraklarsınız bilirsin geçenlerde bi felafel yapmaya kalktım beceremedim bizim sitelerde tarifi yanlış annende varsa bi ara konuyu saptırmayayım özelden atar mısın bana
Merhaba k.bakmayın henüz vaktim oldu yazmaya. Bide özelden yazmayı bilmiyorum Az önce babama sordum nohut. Kereviz. Ve yeşil soğan dedi ve felafelin kendi harcı varmış ama arkadaş Türkiyede orda yok dedim. Oda yarın arkadaşlara sorar söylerim sana dedi. Çalıştığı ortam hep arap insanlar ondan.
Çok geç geldiler bile. Anneme de yazık sabahtan beri niyetli haliyle alışveriş yapıyor getiriyor bidaha çıkıp alıyor geliyor Arabamız yok babam kaza yaptı.
Gelir gelmezde oğlum aç bişeyler verin yesin dedi.sabır diyorum sadece.
Ben anlamadım ayın 23 ünde gelicez demişler ee dün zaten ayın 23 üydü geldiler mi oruçlu olucaz demişsiniz çünkü. Yakınlığınıza güvenip geliyor 1 saat mesafe fazla değil ama gelip dönmek zor olur diye kalıyordur çocuklarla da siz arkadaşlık edersiniz diye.hem o da sizi çağırmış herkes siz gibi ağırlamayabilir ama yanık pizza filan abartı geldi hiç mi yemek pişmiyor evinde ben yaptığımı yaparım gittiğim kişilerden kendim gibi yemek beklemem benim de yapamadığım zaman olabilir. Bir gece kalıyorsa sorun olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?