istenmeyen misafir !!

Annem kahvaltı hazırladı yedi sonra oğlu ile dışarı çıktı. Anneme yardım etmemek içinde aradı geç gelicem dedi.

Vallaha öyle yüzsuz ki sormayın. Babaannem bile yeni vefat etmisken gelen kadın orucu pek takmaz kafaya.

siz onlarda kalmaya gitmemeliydiniz hata etmişsiniz. Siz kaldığınız için tekrar yüz bulmuş gelmek için.

Annem kahvaltı hazırladı yedi sonra oğlu ile dışarı çıktı. Anneme yardım etmemek içinde aradı geç gelicem dedi.

Oh ne rahat o zaman, sabah ye aksama kadar gez, gel aksam ye, uyu ama hic ev sahinine yardim etme, otelde bile odedigin bir bedel vardir, cok dusuncesiz insanlar, tamam misafir icin icimizden gelir yapariz guzel seyler fakat suistimal etmek bu olsa gerek

Bir sorum var, 1.30 saatlik yol uzak degil ki neden yatili kaliniyor onu anlamadim, hatta 5 gun falan demissiniz, aklim almadi acikcasi

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

annen niye kabul ediyor? bahane bulsaydı genç kızı var evde üstelik. ne oyle yatıya gelmeler

çoluk değilsin çocuk değilsin mübarek kadın belli bir yaştan sonra boyunca çocukların olduktan sonra ne işin var elin evinde. kaldı ki bu ev kalabalık erkek var. akraban değil. bırakın bu rahatlıkları az edep yahu. kimseye yük olmayın.

Ya işte bizide delirten o başka ülkeden yada uzak şehirden gelmiyorsun ki niye yatiya gelion hadi geldin eyvallah niye 5 gün.
annen niye kabul ediyor? bahane bulsaydı genç kızı var evde üstelik. ne oyle yatıya gelmeler
Annem ayıp olmaz gelme diyemem diye diye bu haldeyiz.
Aynen akraba değil aman amanda samimi de değiliz ama insan yüzsuz olunca yapacak bişey yok
siz onlarda kalmaya gitmemeliydiniz hata etmişsiniz. Siz kaldığınız için tekrar yüz bulmuş gelmek için.

Kaç arama ve ısrar sonucu gittik. Ondan önce defalarca gelmişti zaten. Bizde gidelim de bitsin artık dedik ama öyle olmadı maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…