Kesinlikle haklısınız katılıyorum..Mutlaka aynı şartlarda yetişmemiştir.
Farkında olmadan bir şeyler farklı olmuştur. :)
En basitinden biri tek çocuk olarak yetişti diğeri kardeşle.
Birinde annenin ilk annelik deneyimiydi, diğerinde ikinci..
Bunlar bile farklı şart eder :)
Canım şöyle soylıyım o hareketli olanlardan bi tanede bnde var çok hareketli hıc durmuo oğlum 20 aylık ama bıyere gttıgımuzde bıan olsun yanından Ayrılmam kimin evi olursa olsun bı zarar gelsın ıstemem ve neretı dagıttıysa anında toplam yanı bnce anne dikkat etmeli şuanda tam keşfetme zamanı illaki dağıtıyor ama dediğim gbi Zarar vermeden surwklu pesındeym hatta gttıgım yerde hiç bişey yiyemem eymenin peşinde koşmaktan :) biraz zor oluyor ama olsun....Evt hanimlar surekli konusulur ve istenmez yaramaz ve simarik cocuklar annemde dahildir buna,bende buyutuyorum tatli bir oglancik 3,5aylik henuz ama korkularim var ya bende o annelerden olursam diye ,benden bahsedilirken aman pamukkizi bosverin onun cocugu yaramaz denilmesinden korkuyorum biyere gittigimde evin heryerinin karistilmasindan ve nasil davranacagimi bilememekten korkuyorum..
Merak ettigim boyle cocuklar yetistirlmekten mi kaynaklaniyor yoksa yapılarında mi var yani cabalasam soz dinleyen bi cocuk haline gelir mi pasam yoksa şımarık olacak cocuk naparsaniz ayni mi ?
Evt anneler cevabi sizde var mi önerileriniz
Evt bende yetistirilmekten kaynaklanir diye dusunuyorum ama tecrube etmedigimden bilmiyorum birde anneler misafirlige giderken cocugun oyuncagini veya sevdigi biseyi goturmeliler bence ve takip sart
Ve sofrabezi aliskanligi ins yapabilirim
Evime gorumcemin cocuklari gelince heryer kraker biskivi oluyor cocuk geze geze yiyor herseyi
hahah aynen hepsi zeka kupu masallah,hic benimki embesil kafasi basmiyor diyen yok,bir de tablet,telefon falan kullaniyorsa(kullanmayan cocuk kaldi mi) iq tavan aileye gorebide piskin piskin benim ccocuk cok zekide ondan boyle yerinde duramiyor hiperaktif benim cocuk demeleri yokmu ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?