- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
Benimkide hareketli hemde nasıl çoğu zamanımız evde yılda 1 misafirliğe gitsekte arkasından bende babasıda ayrılmıyoruz nereyi dağıtmaya çalışsa izin vermiyoruz oyuncak dağıtsa hemen topluyoruz bu nedenle çok zor oluyor benim için evimde otururum kimse gitmem..millet nasıl rahat ediyor çocuğunu bırakıyor hiç umur olmuyorlar..hayrer ediyorumm gerçekten..yetiştirmekten ziyade gamsız annelere kızıyorum cocuktur yaramaz olabilir.Ama biryere gittiginde cocuguna bakmayan kırsın doksun umrunda olmayan annelere kızıyorum kısa ve net.
Benim kızım bahsettiğiniz çocuklardan iki yaşında ve ben sürekli takipteyim burnumdan geliyor herşey rahat olamıyorum misafirlikte ama evde çok rahat özgür istediğini yapıyor kisitlamiyorum dışarıda asla izin vermem tabiki ben misafirliğe gideceğim zamanı eşime göre ayarlıyorum o evdeyse kızımı bırakıp oğlumu alıp gidiyorumEvt hanimlar surekli konusulur ve istenmez yaramaz ve simarik cocuklar annemde dahildir buna,bende buyutuyorum tatli bir oglancik 3,5aylik henuz ama korkularim var ya bende o annelerden olursam diye ,benden bahsedilirken aman pamukkizi bosverin onun cocugu yaramaz denilmesinden korkuyorum biyere gittigimde evin heryerinin karistilmasindan ve nasil davranacagimi bilememekten korkuyorum..
Merak ettigim boyle cocuklar yetistirlmekten mi kaynaklaniyor yoksa yapılarında mi var yani cabalasam soz dinleyen bi cocuk haline gelir mi pasam yoksa şımarık olacak cocuk naparsaniz ayni mi ?
Evt anneler cevabi sizde var mi önerileriniz
Nasıl bağlıyorsunuz benimkinde uygulamam lazım galiba bunu bütün domatesler isirilip birakiliyor eli yetişsin yeterki birde içine oturma huyumuz var ve üstüne kapısını örtmeye çalışıyor4 senedir aynı yerde oturuyorum. 2.5 yaşında ve 9 aylık iki oğlum var. Komşularım sürekli davet eder ama daha iki kere gittim. Hareketli ve meraklıdır benim oğlum ve sürekli peşinden koşup bir muhabbet bile edemiyorum o yüzden gitmemeyi tercih ediyorum. Evimde çocuklara zarar verecek bütün objeleri kaldırdım o yüzden genelde ben misafir ağırlamayi tercih ediyorum. Hic rahat bir anne olamadım kendi ailemin evinde bile sürekli peslerindeyim. Çocuktur yapara asla inanmıyorum ve kimsenin eşyasina zarar gelsin istemem. Genelde park ve geniş alanları tercih ediyorum. Çok şükür artık hiç sıkıntı yaşamadan dışarıda saatlerce gezebiliyoruz. Mesela kardeşini itelediginde hemen odana git ve düşün diyorum ve kendi gidiyor odasına kapıyı kapatıyor hemen geri açıyor ve gelip beni öpüyor. Aferin diyorum demekki vurmamak gerekiyormuş demi diyorum. Bir şeye inat edip ağladığında asla ellemiyorum ve ağlaman bittiğinde gel diyorum valla 5 dakika sürmüyor normale dönüyor. Ona kızdığımda mutlaka sonrasında neden kızdığımı anlatıyorum ve özür diliyorum. Bol bol teşekkür ediyorum ve bol bol öpüyorum...asla yemek konusunda ısrar etmiyorum tabağına koyuyorum iştahı varsa zaten yiyor. Masanın üzerininde sürekli oyuncaklari var yemek saati hadi oğlum yardım et topla masayı diyorum ve hemen topluyor. Sofrayı kuruyoruz birlikte. Benim yöntemlerim bunlar ve başarılı oldum. Kendisine ve başkasına zarar verecek şeyler harici pek hayır kelimesini kullanmıyorum. Ama buzdolabı malesef hala bağlıyorum
biri beni cocugumdan dolayı istemiycekse hiç istemesin hiç sevmesin kimse kusura bakmasın tabiki cocugum kişiliğinin oturması için elimden geleni yaparım ama bazı çocukların yapısı öyledir ne yapcam yani el gün için çocuğumu mu harciycam. ..Evt hanimlar surekli konusulur ve istenmez yaramaz ve simarik cocuklar annemde dahildir buna,bende buyutuyorum tatli bir oglancik 3,5aylik henuz ama korkularim var ya bende o annelerden olursam diye ,benden bahsedilirken aman pamukkizi bosverin onun cocugu yaramaz denilmesinden korkuyorum biyere gittigimde evin heryerinin karistilmasindan ve nasil davranacagimi bilememekten korkuyorum..
Merak ettigim boyle cocuklar yetistirlmekten mi kaynaklaniyor yoksa yapılarında mi var yani cabalasam soz dinleyen bi cocuk haline gelir mi pasam yoksa şımarık olacak cocuk naparsaniz ayni mi ?
Çöp poşetleri battal boy olanlari varya onlari birbirine bağladım ve dolabin arkasından dolandirip açma yerinden birleştirip bağlıyorum. Kurdelede olabilirNasıl bağlıyorsunuz benimkinde uygulamam lazım galiba bunu bütün domatesler isirilip birakiliyor eli yetişsin yeterki birde içine oturma huyumuz var ve üstüne kapısını örtmeye çalışıyor
Biz çocuğumuzu harcamiyoruz kendimizi harcıyoruz pesinde dolanmaktanbiri beni cocugumdan dolayı istemiycekse hiç istemesin hiç sevmesin kimse kusura bakmasın tabiki cocugum kişiliğinin oturması için elimden geleni yaparım ama bazı çocukların yapısı öyledir ne yapcam yani el gün için çocuğumu mu harciycam. ..
Ay çok tatlı yerim:))Çöp poşetleri battal boy olanlari varya onlari birbirine bağladım ve dolabin arkasından dolandirip açma yerinden birleştirip bağlıyorum. Kurdelede olabilirbizimkide zeytinleri çalıyor heryerde çekirdek buluyorum. Başka şansım kalmadı bende bağladım sonunda
Evt hanimlar surekli konusulur ve istenmez yaramaz ve simarik cocuklar annemde dahildir buna,bende buyutuyorum tatli bir oglancik 3,5aylik henuz ama korkularim var ya bende o annelerden olursam diye ,benden bahsedilirken aman pamukkizi bosverin onun cocugu yaramaz denilmesinden korkuyorum biyere gittigimde evin heryerinin karistilmasindan ve nasil davranacagimi bilememekten korkuyorum..
biri beni cocugumdan dolayı istemiycekse hiç istemesin hiç sevmesin kimse kusura bakmasın tabiki cocugum kişiliğinin oturması için elimden geleni yaparım ama bazı çocukların yapısı öyledir ne yapcam yani el gün için çocuğumu mu harciycam. ..
Büyük konuşmayın lütfen.valla bence yaramaz cocuk yoktur annesi bi halta yaramayan anne vardır yeni gelinim o zamalar evim mis hersye yeni esli akrabalar geldi biz salonda oturduk oturma odasında cocoukları bıraktık cocuk dedigimde 10 yasında yani oooo koltukların yastıkları vagon olmus halılar kalmıs banyoya gitmisler heryer krem jöleleri duvarlara havlulara bulamıslar annesi 1 kere kalkmadı bi dahada esli aile asla kabul etmedim ,,
,
ben bilmem biz baskasının biseyini elleyelim anne gezikcek cocuk pesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?