Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm. İnşaallah verirsin istediğin kiloyu.kilo alırken hep istesem veririm diyordum istiyorum bakalım verebilecekmiyim![]()
iyi dileklerin için çok sağol bugün 3. gün 2.600 gitti bileSlm. İnşaallah verirsin istediğin kiloyu.
İstiyorsan gerçekten sana garanti ederim
Veriyorsun.
canım çok doğru benim en büyük problemim de bu zaten hızlı veriyorum ama bırakıncada hemen alıyorumMasaaalah benim 2 ayda verdiğimi sen 3 günde vermişsin hızlı verilen kilolar hızlı alınır dikkat et canım
hoş geldin canım tabi olurum öncelikle allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin doğum yapalı ne kadar oldubende 2 gün oldu başlayalı...doğum kilolarımı vermek için uzun bir yolum var...diyet arkadaşım olur musun
hoş geldindoğum yapalı 7 ay oldu bebeğim sütten kesileli 2 ay oldu....sağarak veriyordum...emmeyince kesildi...artık diyet zamanı diye düşündüm...tşk ederim kabul ettiğin için...yeni üyeyim bu arada:)
ben de anneyim emzirseydin hiç kilo kalmazdı ama sağlık olsun ben doğum öncesi kiloma ( 56) çabuk dönmüştüm 22 ay emzirincekilom 78 yasım 29 hedef kilo 55
5 ayda vermek istiyorum diet öncesi sonrası fotolarımızı paylaşırız :)ne dersin
takipteyimbu arada dün başladım diyete -3 ana 3 ara öğün protein ağırlıklı bir diyet-kilo verme durumuma göre şok diyet te yapabilirim-hergün buraya yazarım durumumu
3 ocak 78.100 gr