• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istesem veririm

• Konu Sahibi Konu Sahibi idol1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kilo alırken hep istesem veririm diyordum istiyorum bakalım verebilecekmiyim:KK47::KK47::KK47::KK47:

02/01/2015.......kilo 75.200 rejime başlıyorum artık
kahvaltı:1 yumurta 3 zeytin domates biber salatalık kk kadar ekmek 2 bardak çay
öğle : elma
akşam : 1 kase çorba, 3 sarma, yarım köfte, az turşu
kabak çekirdeği çok az
1 susamlı çubuk
su 8 bardak
spor tatil dönüşü yorgundum yapamadım:KK70:

03/01/2015 .....73,700 :KK9::KK9::KK9::KK9:
kahvaltı azcık peynir kk kadar bile değil,3 zeytin sadece tadımlık sucuk domates biber salatalık 2 bardak çay
öğle elma
akşam çorba 2 sarma salata az turşu
1 avuç kabak çekirdeği
su 8 bardak
spor 32 dk 5 te 2500 m yürüdüm

04/01/2015......72.600:KK9::KK9::KK9::KK9:
kahvaltı bir tanecik puf börek:mad: 1 yumurta 3zeytin domates salatalık 2 çay

Masaaalah benim 2 ayda verdiğimi sen 3 günde vermişsin hızlı verilen kilolar hızlı alınır dikkat et canım

akşam yemeği çorba salata azturşu
spor 40 dk 3200m ve sadece 200kl
öğlen kaynadı çünkü geç kalktım

bende 2 gün oldu başlayalı...doğum kilolarımı vermek için uzun bir yolum var...diyet arkadaşım olur musun

Masaaalah benim 2 ayda verdiğimi sen 3 günde vermişsin hızlı verilen kilolar hızlı alınır dikkat et canım
canım çok doğru benim en büyük problemim de bu zaten hızlı veriyorum ama bırakıncada hemen alıyorum
ilk günlerde kilo kaybı çok oldu bakalım yarın nolacak:D:D

bende 2 gün oldu başlayalı...doğum kilolarımı vermek için uzun bir yolum var...diyet arkadaşım olur musun
hoş geldin canım tabi olurum öncelikle allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin doğum yapalı ne kadar oldu

kilom 78 yasım 29 hedef kilo 55
5 ayda vermek istiyorum diet öncesi sonrası fotolarımızı paylaşırız :)ne dersin

doğum yapalı 7 ay oldu bebeğim sütten kesileli 2 ay oldu....sağarak veriyordum...emmeyince kesildi...artık diyet zamanı diye düşündüm...tşk ederim kabul ettiğin için...yeni üyeyim bu arada:)

doğum yapalı 7 ay oldu bebeğim sütten kesileli 2 ay oldu....sağarak veriyordum...emmeyince kesildi...artık diyet zamanı diye düşündüm...tşk ederim kabul ettiğin için...yeni üyeyim bu arada:)
hoş geldin :KK19::KK19::KK19::KK19:ben de yeni üyeyim 02/01/2015 üyelik ve diyete başlama tarihim kaç kilo fazlan var benim yaklaşık 12:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

yarın iş günü ilk iş çekmecedeki abur cuburları boşaltmak:stop:

bu arada dün başladım diyete -3 ana 3 ara öğün protein ağırlıklı bir diyet-kilo verme durumuma göre şok diyet te yapabilirim-hergün buraya yazarım durumumu
3 ocak 78.100 gr

18 kilo fazlam var aslında ama 55 olmak istiyorum bekarken 50-55 arasıydı da:( boy 1.62
toplamda 23 kilo vermem lazım..başarılar...

kilom 78 yasım 29 hedef kilo 55
5 ayda vermek istiyorum diet öncesi sonrası fotolarımızı paylaşırız :)ne dersin
ben de anneyim emzirseydin hiç kilo kalmazdı ama sağlık olsun ben doğum öncesi kiloma ( 56) çabuk dönmüştüm 22 ay emzirince:KK28::KK28:
masa başında oturmak hareketsizlik sabah kahvaltılarında iş yerinde yenilen su börekleri poğaçalar , aralarda çay yanı atıştırmaları derken ipin ucu kaçtı şimdi yakalamaya çalışıyorum:KK70::KK70::KK70::KK70:

Back
X