isteyen arkadaşlara fal bakıcam

Bende istiyorum benim de falına bakar mısın ? :1::1:

saç:kumral
göz: kahverengi
ten:beyaz
burç:kova

Merakla sıramın gelmesini ve duyacaklarımı bekliyorum.:1::1:

fallarda iddialı değilim zaten burada bakarken öğrendim :1: katina yada tarot bakıyorum ama bakabildiğim kadar bakıcam böyle konu açınca çok talep oluyor bu aralar boş zamanım var canım sıkılıyor elimden geldiğince bakmaya çalışıcam.fal bakmayı bilen arkadaşlarda benim falıma bakarlarsa sevinirim.fal için merak ettiğiniz birşey varsa sorabilirsiniz ve saç göz ten renginizi,burcunuzu yazarsanız iyi olur
Sacim kestane buarada canim merakla bekliorm

Canım allah ne muradın varsa versin :) burcum kova buğday tenli kahverengi gözlüyüm.
Eski sevgilimi merak ediyorum. O terazi burcu kumral yeşil gözlü.
Tekrar barışacak mıyız. Bana evlilik gözüküyor mu.

Burç yay
Göz ela
Saç açık kahve
Ten beyaz
İş ve evlilik varmi ? Teşekkür ederim :)

fallarda iddialı değilim zaten burada bakarken öğrendim :1: katina yada tarot bakıyorum ama bakabildiğim kadar bakıcam böyle konu açınca çok talep oluyor bu aralar boş zamanım var canım sıkılıyor elimden geldiğince bakmaya çalışıcam.fal bakmayı bilen arkadaşlarda benim falıma bakarlarsa sevinirim.fal için merak ettiğiniz birşey varsa sorabilirsiniz ve saç göz ten renginizi,burcunuzu yazarsanız iyi olur

selam banaada bakarmısın?

Saçım:Kestane
Göz Rengim:Mavi ile Yeşil karışımı
Ten Rengim:Beyaz tenliyim
Burcum:Başak

bana bakar mısınız ? saç rengim siyah göz rengim kahverengi tenim beyaz burcum kova teşekkür ederim............:16: :16: :16:

Son düzenleme:
bana da bakar misiniz cok acil ihtiyacim var iyi seyler duymaya
sac kestane goz kahve ten esmer burc ikizler

benim için de bakabilirmisin?
göz rengi koyu kahve, saç rengi siyah ,ten rengi esmer ,burcum ikizler

Back
X