- 11 Ekim 2016
- 288
- 400
- 103
- Konu Sahibi Hasatvakti
-
Canim ya halim esmasini cek aile huzursuzlugu icin 81 adet olmsi lazimdi Rabbim iyi eder insAllah ben denedim gordum @nedennicin[/QUO
88 adet olması lazım cnim
Merhaba arkadaslar, burada herkesin bir isteği var, ben de hacet ve dilek duasının hikmetini çok gördüm bu yüzden isteyenlere sabah namazından sonra bu duayı okuyacağım. Sizlerden benim için de dua etmenizi istiyorum. Allahım kötü niyetlilerin nefislerini üzerimden alsin rabbim bana gönlümdeki mesleği nasip etsin inşallah. Dua isteyenler dualarini ve isimlerini yazsinlar dileyenler özelden de yazabilirAllah inşallah dualarimizi kabul eder. Listeye her zaman katilabilirsiniz tüm gruplar bittikten sonra başa döneceğim.
DUA LISTEMIZ
1. BEBIŞ İSTEYENLER
aaynaa
@mormelodi
@feraheymen
@Angeel91
@blondgunes
@slnchn
@gizlibilgi
@Sweet03
@durkan
@yagmur_20
@fundiiiii
@Kbrogr
@Cennetim0721
@Hayalimdi gercek oldu
@BEYBISIM
SEVECENIM
2. SAĞLIK İSTEYENLER
@Nurhayal
@in_cim
@kahveyokmu
3.HAYIRLI EVLILIK
@Minik peri
@Neurocathy
@miyomim
@pinarzengin34
@elanur84
@hmbg
4. EVİNDE HUZUR İSTEYENLER
@durkan
@1Sen
@Sevvvvvva
5.AİLE ILE ANLAŞMA
@esest
6. KV- KP ILE ANLAŞMA
@pnyze
7. DİĞER
@jasmina
@amurashaya
@Masalyuzlusevdam
@ghyk
@Bluedew
8. KOLAY DOĞUM
@mnt
@ku_zu_cuk_la_rim
9.MADDİ İSTEK
@Miricandan
Çok tsk ederim canim.Allah razi olsun.Beni de eklemissin yeni gördüm.Bende sabah namazlarını kaçırmam.Inşallah size de her sabah edecem.Allaha emanet olun.Hayırlı gecelerMerhaba arkadaslar, burada herkesin bir isteği var, ben de hacet ve dilek duasının hikmetini çok gördüm bu yüzden isteyenlere sabah namazından sonra bu duayı okuyacağım. Sizlerden benim için de dua etmenizi istiyorum. Allahım kötü niyetlilerin nefislerini üzerimden alsin rabbim bana gönlümdeki mesleği nasip etsin inşallah. Dua isteyenler dualarini ve isimlerini yazsinlar dileyenler özelden de yazabilirAllah inşallah dualarimizi kabul eder. Listeye her zaman katilabilirsiniz tüm gruplar bittikten sonra başa döneceğim.
DUA LISTEMIZ
1. BEBIŞ İSTEYENLER
aaynaa
@mormelodi
@feraheymen
@Angeel91
@blondgunes
@slnchn
@gizlibilgi
@Sweet03
@durkan
@yagmur_20
@fundiiiii
@Kbrogr
@Cennetim0721
@Hayalimdi gercek oldu
@BEYBISIM
SEVECENIM
2. SAĞLIK İSTEYENLER
@Nurhayal
@in_cim
@kahveyokmu
3.HAYIRLI EVLILIK
@Minik peri
@Neurocathy
@miyomim
@pinarzengin34
@elanur84
@hmbg
@durkan
@1Sen
@Sevvvvvva
5.AİLE ILE ANLAŞMA
@esest
6. KV- KP ILE ANLAŞMA
@pnyze
7. DİĞER
@jasmina
@amurashaya
@Masalyuzlusevdam
@ghyk
@Bluedew
8. KOLAY DOĞUM
@mnt
@ku_zu_cuk_la_rim
9.MADDİ İSTEK
@Miricandan
Öncelikle rabbim yardımcınız olsun hayırlısıyla saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin :) sınavlarınızda da basarılar diliyorum, Allah hayırlı sonuclara ulastırsın:)Kizlar edecem de hamileligim biraz zor geciyor arti bir de sinavim oldugu icin edemiyorum. Sinavim gecsin soz edecem. Hakkinizi helal edin.
Tamam canim ben ediyorum zaten bebisleri icin baska arkadaslar da gorunce ederler allah sifa versin kuzusuna insallah.Kızlar rica etsem B bayandoktor un bebeği küvzde ve bı rahatsızlığı varmış
Yeni doğmuş bı ikiz eşi
Sizlerden dua istesem arkadaş için edermisiniz??
Rabbim kimin ne sıkıntısı varsa alsın inşallah
Sağol canım Allah razı olsun senden inşallahTamam canim ben ediyorum zaten bebisleri icin baska arkadaslar da gorunce ederler allah sifa versin kuzusuna insallah.
En kısa zamanda hayırlı haberler alırsınız inşallah ederim bende duaRica etsem bana da dua eder misiniz? Allahim en kisa zamanda bana da hayirli evlat nasip etsin. Simdiden tesekkur ederim.
Merhaba arkadaslar, burada herkesin bir isteği var, ben de hacet ve dilek duasının hikmetini çok gördüm bu yüzden isteyenlere sabah namazından sonra bu duayı okuyacağım. Sizlerden benim için de dua etmenizi istiyorum. Allahım kötü niyetlilerin nefislerini üzerimden alsin rabbim bana gönlümdeki mesleği nasip etsin inşallah. Dua isteyenler dualarini ve isimlerini yazsinlar dileyenler özelden de yazabilirAllah inşallah dualarimizi kabul eder. Listeye her zaman katilabilirsiniz tüm gruplar bittikten sonra başa döneceğim.
DUA LISTEMIZ
1. BEBIŞ İSTEYENLER
aaynaa
@mormelodi
@feraheymen
@Angeel91
@blondgunes
@slnchn
@gizlibilgi
@Sweet03
@durkan
@yagmur_20
@fundiiiii
@Kbrogr
@Cennetim0721
@Hayalimdi gercek oldu
@BEYBISIM
SEVECENIM
2. SAĞLIK İSTEYENLER
@Nurhayal
@in_cim
@kahveyokmu
3.HAYIRLI EVLILIK
@Minik peri
@Neurocathy
@miyomim
@pinarzengin34
@elanur84
@hmbg
@durkan
@1Sen
@Sevvvvvva
5.AİLE ILE ANLAŞMA
@esest
6. KV- KP ILE ANLAŞMA
@pnyze
7. DİĞER
@jasmina
@amurashaya
@Masalyuzlusevdam
@ghyk
@Bluedew
8. KOLAY DOĞUM
@mnt
@ku_zu_cuk_la_rim
9.MADDİ İSTEK
@Miricandan
Duanıza talibim. Sevdiğim biri var lütfen dua edin benim için de . Allah Razı OlsunMerhaba arkadaslar, burada herkesin bir isteği var, ben de hacet ve dilek duasının hikmetini çok gördüm bu yüzden isteyenlere sabah namazından sonra bu duayı okuyacağım. Sizlerden benim için de dua etmenizi istiyorum. Allahım kötü niyetlilerin nefislerini üzerimden alsin rabbim bana gönlümdeki mesleği nasip etsin inşallah. Dua isteyenler dualarini ve isimlerini yazsinlar dileyenler özelden de yazabilirAllah inşallah dualarimizi kabul eder. Listeye her zaman katilabilirsiniz tüm gruplar bittikten sonra başa döneceğim.
DUA LISTEMIZ
1. BEBIŞ İSTEYENLER
aaynaa
@mormelodi
@feraheymen
@Angeel91
@blondgunes
@slnchn
@gizlibilgi
@Sweet03
@durkan
@yagmur_20
@fundiiiii
@Kbrogr
@Cennetim0721
@Hayalimdi gercek oldu
@BEYBISIM
SEVECENIM
2. SAĞLIK İSTEYENLER
@Nurhayal
@in_cim
@kahveyokmu
3.HAYIRLI EVLILIK
@Minik peri
@Neurocathy
@miyomim
@pinarzengin34
@elanur84
@hmbg
@durkan
@1Sen
@Sevvvvvva
5.AİLE ILE ANLAŞMA
@esest
6. KV- KP ILE ANLAŞMA
@pnyze
7. DİĞER
@jasmina
@amurashaya
@Masalyuzlusevdam
@ghyk
@Bluedew
8. KOLAY DOĞUM
@mnt
@ku_zu_cuk_la_rim
9.MADDİ İSTEK
@Miricandan
Hakkinizda hayırlıysa insAllah Rabbim hayırlısıyla nasip etsinDuanıza talibim. Sevdiğim biri var lütfen dua edin benim için de . Allah Razı Olsun
Rabbim en kisa zamanda hayırlı mutlu olacağınız bir iş nasip etsin amiiinnallah dualarınızı kabul etsin..bana da hayırlı bir iş diler misiniz
Allah razı olsun teşekkür ederimRabbim en kisa zamanda hayırlı mutlu olacağınız bir iş nasip etsin amiiinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?