- 21 Ekim 2015
- 2.545
- 5.235
- 78
- Konu Sahibi Hasatvakti
-
Ay canim kiyamam esinden uzakta misinÇünkü eşimi çok özledim orda inşaat bitmesine en az iki sene var bu mucize olsun turkiye ye gelsin
Son gorumcem bekar yarıda geçiyor bize çağırmıyor ama üzülüyor ona da hayırlı kismetHayirli evlilik isteyenlere yarin dua edicem duymayan kalmasin
Herkesi ekledim sanirim eksik olan varsa yazsin arkadaşlar hayirli evlilik icin dua edemedim henüz edince yazarim.
Ablacim yarindan itibaren baslayacam tekrardan insallah :))Nerelerdesiniz bayanlar ALLAH hepimizin gönlüne göre versin inşallah, hedeflerimize çabucak ulaştırsın. Amin.
Bana da okuyabilir misiniz? Eski eşim peşimi bırakmıyor hayatıma karışmaya devam ediyor ya onunla evlencekmişim yada kimseyleMerhaba arkadaslar, burada herkesin bir isteği var, ben de hacet ve dilek duasının hikmetini çok gördüm bu yüzden isteyenlere sabah namazından sonra bu duayı okuyacağım. Sizlerden benim için de dua etmenizi istiyorum. Allahım kötü niyetlilerin nefislerini üzerimden alsin rabbim bana gönlümdeki mesleği nasip etsin inşallah. Dua isteyenler dualarini ve isimlerini yazsinlar dileyenler özelden de yazabilirAllah inşallah dualarimizi kabul eder. Listeye her zaman katilabilirsiniz tüm gruplar bittikten sonra başa döneceğim.
DUA LISTEMIZ
1. BEBIŞ İSTEYENLER
@aaynaa
@mormelodi
@feraheymen
@Angeel91
@blondgunes
@slnchn
@gizlibilgi
Sweet03
@durkan
@yagmur_20
@fundiiiii
@Kbrogr
@Cennetim0721
@Hayalimdi gercek oldu
B BEYBISIM
@SEVECENIM
2. SAĞLIK İSTEYENLER
@Nurhayal
@in_cim
@kahveyokmu
3.HAYIRLI EVLILIK
@Minik peri
@Neurocathy
@miyomim
@pinarzengin34
@elanur84
@hmbg
4. EVİNDE HUZUR İSTEYENLER
durkan
@1Sen
@Sevvvvvva
5.AİLE ILE ANLAŞMA
@esest
6. KV- KP ILE ANLAŞMA
@pnyze
7. DİĞER
@jasmina
@amurashaya
@Masalyuzlusevdam
@ghyk
@Bluedew
8. KOLAY DOĞUM
@mnt
@ku_zu_cuk_la_rim
9.MADDİ İSTEK
Miricandan
Canım benimde duana ihtiyacım var. Arkadaşım beni dolandırdı bankayla başımı belaya soktu. ondan kurtulmak için.. Birde sevdiğim çocuk var adı Ebuzer kardeşi var beni annesi gibi görür o yüzden manevi evladım derim ona Kadir bana küstü abisi Ebuzer de slmiş küstüler sanırım. Dua eder misin evlatçığım barışsın benle ve abisi Ebuzer de beni sevsin onunla evleneyim.. Yıllardır bu aşk konusunda çok canım yandı. Ne olur artık yanmasın.. Şimdiden teşekkür ederimAblacim yarindan itibaren baslayacam tekrardan insallah :))
Benim için de dua eder misin boşanma aşamasındayım,kocam sevgi ve özlemle ailesine sahip çıksın. bebeğimizle beraber mutlu hayırlı bir ömür geçirelim istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?