- 26 Aralık 2015
- 60
- 22
- 18
- 37
- Konu Sahibi Hasatvakti
-
Merhaba arkadaşım. Allah senden razı olsun ve dualarını kabul etsin. Ben de sana dua edebilirim, bana özelden yazabilirsin. Ama benim asıl merak ettiğim okuduğun duanın adı nedir, benimle paylaşır mısın ben de okuyayım. Teşekkür ederim şimdiden.Merhaba arkadaslar, burada herkesin bir isteği var, ben de hacet ve dilek duasının hikmetini çok gördüm bu yüzden isteyenlere sabah namazından sonra bu duayı okuyacağım. Sizlerden benim için de dua etmenizi istiyorum. Allahım kötü niyetlilerin nefislerini üzerimden alsin rabbim bana gönlümdeki mesleği nasip etsin inşallah. Dua isteyenler dualarini ve isimlerini yazsinlar dileyenler özelden de yazabilirAllah inşallah dualarimizi kabul eder. Listeye her zaman katilabilirsiniz tüm gruplar bittikten sonra başa döneceğim.
DUA LISTEMIZ
1. BEBIŞ İSTEYENLER
@aaynaa
mormelodi
@feraheymen
A Angeel91
@blondgunes
@slnchn
@gizlibilgi
@Sweet03
@durkan
@yagmur_20
fnd_50
@Kbrogr
@Cennetim0721
2. SAĞLIK İSTEYENLER
@Nurhayal
@in_cim
@kahveyokmu
3.HAYIRLI EVLILIK
@Minik peri
@Neurocathy
@miyomim
4. EVİNDE HUZUR İSTEYENLER
@durkan
@1Sen
@Sevvvvvva
5.AİLE ILE ANLAŞMA
@esest
6. KV- KP ILE ANLAŞMA
@pnyze
7. DİĞER
@jasmina
@amurashaya
@Masalyuzlusevdam
@ghyk
@Bluedew
8. KOLAY DOĞUM
@mnt
Merhaba arkadaşım. Allah senden razı olsun ve dualarını kabul etsin. Ben de sana dua edebilirim, bana özelden yazabilirsin. Ama benim asıl merak ettiğim okuduğun duanın adı nedir, benimle paylaşır mısın ben de okuyayım. Teşekkür ederim şimdiden.
1. Grup icin okudum bebis isteyenlere rabbim hayirli zamanda göndersin bebislerini
@durkan @feraheymen @blondgunes @aaynaa A Angeel91 @gizlibilgi @Sweet03mormelodi fnd_50 @Kbrogr @yagmur_20 @slnchn
8.grupta @mnt dogumununuzun kolay olmasi icin de dua ettim rabbim kabul etsin insallah. Amin.
Nasil oldun canim iyi misin biraz daha
Malesef canım hiç iyi hissetmiyorum kendimi Sabah kanamam vardı biraz hastaneye gittim hemen iğne vuruldum kan verdim geldim yatıyorum şimdideNasil oldun canim iyi misin biraz daha
Ders calisiyorum simdi aralarda senin icin ya safi okuyacam allahim sıkı sıkı tutunacak bebisin asla pes etme vazgecmeMalesef canım hiç iyi hissetmiyorum kendimi Sabah kanamam vardı biraz hastaneye gittim hemen iğne vuruldum kan verdim geldim yatıyorum şimdide
Allah razı olsun canım inşallah bırakmaz beni hep dua ediyorum bırakmasın diye Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallahhhDers calisiyorum simdi aralarda senin icin ya safi okuyacam allahim sıkı sıkı tutunacak bebisin asla pes etme vazgecme
Iyi olursan haber ver allahim korusun bebisini inşallahAllah razı olsun canım inşallah bırakmaz beni hep dua ediyorum bırakmasın diye Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallahhh
Amin canım inşallahh Hastaneden aradılar canım az önce kan değerlerim normal çıkmış salı günü bidaha çağırdılar inşallah herşey yolunda giderIyi olursan haber ver allahim korusun bebisini inşallah
ALLAHim razi olsun insaALLAH RABBim dualarimizi kabul eder. Ne guzel dostluklar var burada ya.. birbirini gormeden insanlar birbirleri icin dua ediyor..1. Grup icin okudum bebis isteyenlere rabbim hayirli zamanda göndersin bebislerini
@durkan @feraheymen @blondgunes @aaynaa A Angeel91 @gizlibilgi @Sweet03mormelodi fnd_50 @Kbrogr @yagmur_20 @slnchn
8.grupta @mnt dogumununuzun kolay olmasi icin de dua ettim rabbim kabul etsin insallah. Amin.
Olur canım dahil edebilirsin.. :)Bensendetutuklukaldim canim yarin hayirli evlilik icin dua edecem seni de dahil edeyim mi baska kategori de secebilirsin :)
Zaten her duadan sonra genel bir dua ediyorum canim merak etme :)Ve duamida okuyacaksinvdimi hayirlisiyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?