İsteyen Herkese Kahve Falı Bakabilirim

Uzun zamandır gelmiyordum, gelmişken ekleyeyim dedim. Bakanın Allah ne muradı varsa versin, yüreğindekini hayırlısıyla alnına yazsın. :)

3 Tane dileğin var canım bunların hepsi olcak ama sanki biraz hayali gibi düşünce ile ilgili dileklerin Bölünmeler yaşamışsın hayatında biraz karışıklı olmuş ama atlatmışsın Bebekli bi kadın var sanki Biriyle küskünlük yaşamışsın bu biraz aileye yakın gibi kapılarını kapatmışsın ama o kişi daha hala seni düşünüyo Bi tane dileğinde bir insanla ilgili hızlı bi şekilde olucak

Teşekkür ettim. :)

Hayır bi kızgınlığım yok kimseye şu an. Bir süre önce oldu sadece.
Başka ne görüyorsun?:26:

Çok dua ediyosun bi isteğin var o istek bi erkekle ilgili gibi iki tane yolun var Çok hayallerin var Ufakta olsa bir bayandan hediye alabilirsin Hane içinde sıkıntın çıkmamış

Çok dua ediyosun bi isteğin var o istek bi erkekle ilgili gibi iki tane yolun var Çok hayallerin var Ufakta olsa bir bayandan hediye alabilirsin Hane içinde sıkıntın çıkmamış

Hayalim var da olur mu sence o hayal paylentcim

aslında çevirirken bir dilek diliyorum başta düz akıyor sonra böyle yanlardanda çizgiler oluşuyor anlamı nedir? hayal kırıklığım oldu tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…