İsteyen Herkese Kahve Falı Bakabilirim

Bi kadın hastalığı filan olabilir yada hamile tanıdığın varsa eğer dikkat etmesi gerek beyaz olduğuna göre kötü bişey yok bence

biz aslında gelecek ay tüp bebek yaptırmak istiyoruz doktorum iki tane embriyo yerleştirecek sanki biri tutunmu diğeri tutunmamış gibi gördüm ben .öyle görüp hissettim

Çok sıkıntı yaşamışsın ve biri seni çok bunaltmış Ama ağacın var ağaç yenilik demek istediğin şeyin yavaş yavaş olması demek umutsuzluğa kapılma Bebek var bu konuda biraz bölünmüşsün sanki umutsuzluğa kapılmışın ama şanssız değilsin Bi bayan seni çok rahatsız etmiş Bu sıkıntılarından sonra çok rahat olcaksın sonucunda mutluluk var içine kapanmamanı tavsiye ederim umarım bilebilmişimdir hoşçakal ...

Bir hayalin var ve bu hayalin sonunda düşünceli bir erkek :) Çok kafaya takmışsın biraz o erkeği ama kötü bişey yok kendini çok sıkıyosun onunla ilgili kötü bişey yok Birinden küçük bi mal alabilirsin Birine küsebilirsin buna dikkat et Sıkıntıların parça parça akmış feraha kavuşmuşsun Hanede sıkıntı yok ama hane dışındaki bi kişiye dikkat edin Misafirin olabilirr

Buna da bakar mısın paylent? Aşk var mı sevdiğim kişiyle?

Sevdiğin kişiyle ya arana mesafe koydun yada yanyana gelememişsin ama dargınlık olmuş biraz karşındaki bu duruma üzülmüş Orta boylu hafif toplu sakallı bi erkeğe benziyo ama seni düşünüyo bu kişinin sıkıntısıda var arkasındakiler yüzünden Dileğin o erkekle ilgili ve olucak hızlı Karamsarlığa bürünme aranız gayet iyi sıkıntı yok

Aayy süpersin. Ama toplu , sakallı değil. :sBen araya mesafe koydum biraz. Dargınlık oldu çünkü.
İyi bakalım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…