İsteyen Herkese Kahve Falı Bakabilirim

falına da ben bakayım canım. şimdi arkanda bir erkek sana hep destek oluyo. bir kadın yüzünden yada bir kadın için biri ile kavga ediyosun. bir kısmetin var fakat kısmetin şimdilik engellenmiş görünüyo. içinde bi sıkıntı var atmaya çalışıyorsun fakat bi süre daha içinde kalacak gibi görünüyorr canım.

resimler pek net değil. fakat senin şansını hep elinden alıyolar. bir dileğin gerçek olacak. fakat birde kötü haber alabilirsin. yalnız sen birine yardım falan mı ettin. su ve yemek için çok dua almışsın. bu dua ile sana 2 çok güzel haber alacaksın. daha net olsa daha da derdim birşeyler içinde sıkıntın var. tez zamanda gececek inşallah. gözyaşında son bulacak. ama iyilik yapmadıysan yap çünkü falın güzeldi. yardım yap iyilik ile karşılık alacaksın.

kısa zamanda seyahat var. sonu iyide kötüde bitebilir. fakat seyahate kim çıkacak belli değil. bi yaşlı kadın var başka bi kadını fitneleyip başına sardı senin. sende onun altında ezileceksin. falında kuşların çok. bir kötü haber alacaksın gerisi hep iyi haber olacak canm. içinde hafif bir umut var fakat birşey oluyo içinde umudun da çok oluyo ve huzura eriyorsun. o senin arkandan konuşan yaşlı ölebilir. yada azap çekecek. etrafı kötülükler ile kapanmış. ama bi miras ya da bir mal var paylaşma yapılacak fakat kavga büyük.sana da büyük bişey gelecek. belki de miras sanadır. bilmiyorum birden çok maddi kavga var. çok gözyaşı döküyosun. ama dedim ya sonu çok huzurlu.

sagol canim agzina saglik su dedikodu yapip beni kotuleyen insani tahmin edebiliyorum galiba kendine ciksin her ne diyosa soyledigin cikar insallah:)))

sevgili anlamında bir şey yok mu ?

sagol canim agzina saglik su dedikodu yapip beni kotuleyen insani tahmin edebiliyorum galiba kendine ciksin her ne diyosa soyledigin cikar insallah:)))

dün gece sana da teyzeme de bi sürü dua ettim. teyzem 28 yaşında 8 9 yıldır evli ve çocuğu olmuyo imkansızmış. ama inşallah olmayan herkeze verir allah. birde fal gibi değilde içime doğanı diyorum.

göremedim canım yaa. ama arkandan konuşan kişiler bol hep onlar ve mal mülk kavgaları var.

hiç mal mülk sorunu yok. bilmiyorum. belkide gelecekte çıkar. tek sorunum sevgiliyle kavgalıyız. yeni fotograf yüklesem bakar mısın ?

bu kez aşk var. şimdi bi erkek ile sen çok yakınsın. arkanızda iki kuş var. ya karşındaki ile aranızda maddi fark var yada bu maddi kavga ne ise iki faldır çıkıyo canım. şimdi siz yanyana oldukça iki güzel haberiniz olacak. birlikte bi yerde birbirinizi öpüyosunuz. ama için çok çok kabarmış. ağlayacaksın. aranızın bozuk olduğunu dedin. o kara kedi bi süre daha sizin aranızda. bi yakının ile kısa süreli tartışma yaşayacaksın. ama sevmediğin birisi olabilir. iki fal baktım sana ikisinde de birşey yüzünden kavga edenler var. bir mal maddi birşey yada hemde aynı figürler ile ilginç.

Son düzenleme:

ilginç. beyfendi işe girdi. kendini yüksekte mi gözüyor ki. bilmiyorum. onu çok dolduranlar var. arkadaşlarımda karşı çıkıyor. yorumların için teşekkür ederim. sağolasın.

ilginç. beyfendi işe girdi. kendini yüksekte mi gözüyor ki. bilmiyorum. onu çok dolduranlar var. arkadaşlarımda karşı çıkıyor. yorumların için teşekkür ederim. sağolasın.

aynen ilginç. belki de havalı olmuştur erkek milleti işte. :))) ayrıca rica ederim hayatım. keşke sadece bizlere inansalar dolduruşlara inanınca gözümüzde değerleri kalmıyo ama ne yapalım. aşk sevgi var arada

evet aynen. ben onu işsizken sevmiştim. hiç değişmedim. dediğin gibi belki de havaya girmiştir.

dün gece sana da teyzeme de bi sürü dua ettim. teyzem 28 yaşında 8 9 yıldır evli ve çocuğu olmuyo imkansızmış. ama inşallah olmayan herkeze verir allah. birde fal gibi değilde içime doğanı diyorum.

Yüreğine saglık Canim ya Rabbim isteyen herkese versin cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…