bakannn yureklereeee saglikkkk kalpleree mutlulkk ruhunuza huzurrrrrr dolsunnnnnnnnnn insalahhhhhhhhhhhhh
tesekkurlerrr
Eki Görüntüle 457724 Eki Görüntüle 457725 Eki Görüntüle 457726 Eki Görüntüle 457727 Eki Görüntüle 457728 Eki Görüntüle 457729 Eki Görüntüle 457730 Eki Görüntüle 457731 Eki Görüntüle 457732 Eki Görüntüle 457733
kısa zamanda seyahat var. sonu iyide kötüde bitebilir. fakat seyahate kim çıkacak belli değil. bi yaşlı kadın var başka bi kadını fitneleyip başına sardı senin. sende onun altında ezileceksin. falında kuşların çok. bir kötü haber alacaksın gerisi hep iyi haber olacak canm. içinde hafif bir umut var fakat birşey oluyo içinde umudun da çok oluyo ve huzura eriyorsun. o senin arkandan konuşan yaşlı ölebilir. yada azap çekecek. etrafı kötülükler ile kapanmış. ama bi miras ya da bir mal var paylaşma yapılacak fakat kavga büyük.sana da büyük bişey gelecek. belki de miras sanadır. bilmiyorum birden çok maddi kavga var. çok gözyaşı döküyosun. ama dedim ya sonu çok huzurlu.
canım içinde düğüm var. keşke çocuk istediğini demeseydin. ister istemez gözümüz onu arar ve hisler bizi yanıltabilir. fakat eşin çok istiyo sanırım. kucağına almış bi bebek. fakat yanılıyo olabilirim. senin arkandan kısa-orta boy karışımı bi hatun dedikodu yapıyo. kalabalık ortamda seni kötüleyip, arkandan konuşup duruyo. umarım içindeki gerçek olur. ama umudun hep olsun. içine yeni sıkıntılar girecek. veya bitecek büyük bi sıkıntın var. yalnız yine de içinde olan düğümü şimdilik birşey yok edemeyecek. zaten çok dolmuşsun bu aralar patlayacaksın. karşındaki ile kısa bir münakaşadan sonra ağlayacaksın. ama yine diyorum yazdığın beni etkilemediyse. yatakta yatan bir kadın ve ona birşey veren bi adam vaar. çocuk gibi. allah inşallah nasip eder herkeze.
kısa zamanda seyahat var. sonu iyide kötüde bitebilir. fakat seyahate kim çıkacak belli değil. bi yaşlı kadın var başka bi kadını fitneleyip başına sardı senin. sende onun altında ezileceksin. falında kuşların çok. bir kötü haber alacaksın gerisi hep iyi haber olacak canm. içinde hafif bir umut var fakat birşey oluyo içinde umudun da çok oluyo ve huzura eriyorsun. o senin arkandan konuşan yaşlı ölebilir. yada azap çekecek. etrafı kötülükler ile kapanmış. ama bi miras ya da bir mal var paylaşma yapılacak fakat kavga büyük.sana da büyük bişey gelecek. belki de miras sanadır. bilmiyorum birden çok maddi kavga var. çok gözyaşı döküyosun. ama dedim ya sonu çok huzurlu.
sagol canim agzina saglik su dedikodu yapip beni kotuleyen insani tahmin edebiliyorum galiba kendine ciksin her ne diyosa soyledigin cikar insallah:)))
sevgili anlamında bir şey yok mu ?
göremedim canım yaa. ama arkandan konuşan kişiler bol hep onlar ve mal mülk kavgaları var.
hiç mal mülk sorunu yok. bilmiyorum. belkide gelecekte çıkar. tek sorunum sevgiliyle kavgalıyız. yeni fotograf yüklesem bakar mısın ?
bu kez aşk var. şimdi bi erkek ile sen çok yakınsın. arkanızda iki kuş var. ya karşındaki ile aranızda maddi fark var yada bu maddi kavga ne ise iki faldır çıkıyo canım. şimdi siz yanyana oldukça iki güzel haberiniz olacak. birlikte bi yerde birbirinizi öpüyosunuz. ama için çok çok kabarmış. ağlayacaksın. aranızın bozuk olduğunu dedin. o kara kedi bi süre daha sizin aranızda. bi yakının ile kısa süreli tartışma yaşayacaksın. ama sevmediğin birisi olabilir. iki fal baktım sana ikisinde de birşey yüzünden kavga edenler var. bir mal maddi birşey yada hemde aynı figürler ile ilginç.
ilginç. beyfendi işe girdi. kendini yüksekte mi gözüyor ki. bilmiyorum. onu çok dolduranlar var. arkadaşlarımda karşı çıkıyor. yorumların için teşekkür ederim. sağolasın.
aynen ilginç. belki de havalı olmuştur erkek milleti işte. :))) ayrıca rica ederim hayatım. keşke sadece bizlere inansalar dolduruşlara inanınca gözümüzde değerleri kalmıyo ama ne yapalım. aşk sevgi var arada
dün gece sana da teyzeme de bi sürü dua ettim. teyzem 28 yaşında 8 9 yıldır evli ve çocuğu olmuyo imkansızmış. ama inşallah olmayan herkeze verir allah. birde fal gibi değilde içime doğanı diyorum.
evet aynen. ben onu işsizken sevmiştim. hiç değişmedim. dediğin gibi belki de havaya girmiştir.
Yüreğine saglık Canim ya Rabbim isteyen herkese versin cok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?