İsteyen Herkese Kahve Falı Bakabilirim

canım bebek demişsin bebek ne anlama cıkıyor ?

Çok teşekkür ederim zamanını ayıracaklara şimdiden... :)

Küskünlük yaşamışsın biryle sana çok sıkıntı vermiş Bi kişinin ağzından çıkan lafa çok inanıyosun güveniyosun
İki dileğin var bunlar olcak ama biri daha yavaş yollarında var Laf kalabalığın çok var Birazda hayalperestsin umutsuzluj yaşamışsın bi ara yoldan sonra Sıkıntılarını atcaksın umarım çıkarabilmişimdir ...

Hiii :) Çok teşekkür ederim canım.. Bişey sorucam, inanıp güvenmekle hata mı ediyorum sence?

Hiii :) Çok teşekkür ederim canım.. Bişey sorucam, inanıp güvenmekle hata mı ediyorum sence?

Hata değilde canım ona çok bağlısın onun sözünden çıkamıyosun ağzından çıkan lafla hareket ediyosun kötü bişey yok sanırım o kişide biraz liderliği seviyo aslan burcu falan gibi

Hata değilde canım ona çok bağlısın onun sözünden çıkamıyosun ağzından çıkan lafla hareket ediyosun kötü bişey yok sanırım o kişide biraz liderliği seviyo aslan burcu falan gibi
Sevdiğim insanı kırmamak adına yapıyorum öyle bişeyler. :) Umarım pişman olmam canım. Ağzına sağlık :)

Merhaba, rica etsem benim fincanıma da yorum yapabilir misin? sormadan eklemek istemedim, yeni içmedim dün yüklemiştim sorun olmaz sanırım

Bu aralar canını 2 yada 3 kişi çok sıkmış Kafanda bir kişi var ve onu düşünüyosun kafanı çok karıştırmış Gözün var Bir tanede bir kişi için yolun var Arkadaş çevrene dikkat et Küçük bi sıkıntın olabilir ama sonunda mutluluk var Sanki değişmen bir kişiye bağlı gibi Aşk çıkmış yeni bi erkekle tanışabilir arkadaşın varsa başarılı şekilde ilişkine devam edebilirsin Sağlığına dikkat etmelisin bu aralar Misafirin veya dışarıya yolculuğun olabilir ...

Öğretmen evinde kalıyorum ve kahve imkanım yok maallesef Başka bir fala bakman mümkün mü,birilerinin bana bir şeyler demesine ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…