Keşke yeni içip kapatsaydın canım
Çok sıkıntı yaşamışsın ve biri seni çok bunaltmış Ama ağacın var ağaç yenilik demek istediğin şeyin yavaş yavaş olması demek umutsuzluğa kapılma Bebek var bu konuda biraz bölünmüşsün sanki umutsuzluğa kapılmışın ama şanssız değilsin Bi bayan seni çok rahatsız etmiş Bu sıkıntılarından sonra çok rahat olcaksın sonucunda mutluluk var içine kapanmamanı tavsiye ederim umarım bilebilmişimdir hoşçakal ...
canım bebek demişsin bebek ne anlama cıkıyor ?
canım dün gece fotograf eklemiştim, zahmet olmazsa bakar mısın?Bebek sevinceğin bi haber almak masumiyet evlilik varsada bebek olması anlamına geliyo canım
Hiii :) Çok teşekkür ederim canım.. Bişey sorucam, inanıp güvenmekle hata mı ediyorum sence?Küskünlük yaşamışsın biryle sana çok sıkıntı vermiş Bi kişinin ağzından çıkan lafa çok inanıyosun güveniyosun
İki dileğin var bunlar olcak ama biri daha yavaş yollarında var Laf kalabalığın çok var Birazda hayalperestsin umutsuzluj yaşamışsın bi ara yoldan sonra Sıkıntılarını atcaksın umarım çıkarabilmişimdir ...
Hiii :) Çok teşekkür ederim canım.. Bişey sorucam, inanıp güvenmekle hata mı ediyorum sence?
Sevdiğim insanı kırmamak adına yapıyorum öyle bişeyler. :) Umarım pişman olmam canım. Ağzına sağlık :)Hata değilde canım ona çok bağlısın onun sözünden çıkamıyosun ağzından çıkan lafla hareket ediyosun kötü bişey yok sanırım o kişide biraz liderliği seviyo aslan burcu falan gibi
Sevdiğim insanı kırmamak adına yapıyorum öyle bişeyler. :) Umarım pişman olmam canım. Ağzına sağlık :)
Canım, bwnim falıma devam edeceğini belirtmiştin ama devamı gelmedi. Beni unuttun herhalde.Eki Görüntüle 518222 Eki Görüntüle 518223 Eki Görüntüle 518224 Eki Görüntüle 518225
Merhaba, rica etsem benim fincanıma da yorum yapabilir misin? sormadan eklemek istemedim, yeni içmedim dün yüklemiştim sorun olmaz sanırım
Tamam bakarım
Eki Görüntüle 520438 Eki Görüntüle 520440 Eki Görüntüle 520448 Eki Görüntüle 520449 Eki Görüntüle 520450 Eki Görüntüle 520451 Eki Görüntüle 520452 Eki Görüntüle 520453
bunlarda benim falım,rica etsem bakar mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?